Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ty wole...kluci neblbněte nebo nám Vorlajz neprodá tu svou onanii a nebo tam dá takovou přirážku že se z toho všichni potamto.Jinak zitra touhle dobou bude představení nového vozu...1,9 trochu dražší inhalace neboli ten kdo nemá čtyři díry jakoby nežil!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No jo odpadl dřív než otevřel co ??? Ožrala jedem :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak na to predstavení sa už všetci tešíme jak malí kluci Romane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 A ted vážně!!! Dnes mi vola známej a ptal se co má koupit za OII tak jsem mu řikal že rozhodně ne dvoulitra v naftě.Pořád to plati nebo tam je nějaké to zlepšení co se týče poruchovosti této motorizace.Co Karlos? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ja myslim ze urcite zlepseni ne? Uz to prece neni 16V ale jen 8V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Já jsem slyšel, že je tam problém jen s převodovkou 6ti stupň. Motor je v poho ne? Nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Celkem často odcházela čerpadla..ale mám pár známých, kterým do dneška dvoulitr funguje bezproblémů. Dneska už bych do něho asi šel. Už jenom kvůli většího turba, dynamiky atd atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Já asi taky. Tenkrát sem se rozhodoval 1.9 nebo 2.0 a kamarád mi poradil 1.9. Právě z důvodu poruchovosti převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Storm: jako výhodu vidím 6 stupnovou převodovku ale po těch zkušenostech co popisoval třeba JirkaK nevím,nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak jsem tedka koukal do bazaru na kola a vidim, ze 18ky Luny ze SUperba 2 jsou dneska prodane a Ol@f jel dneska pro kola ze? Takze jsem ho odhalil nejspis, kluka jednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Romane, ale oni maji 16V, myslim ze JirkaK taky, a od roku 2006 nebo kdy, jsou to uz 8V. Vysvetloval mi to Cosby a rikal, ze tech 8V uz by se nebal. Navic do nej rovnou sel, ma ho v tom passatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jo takhle.Jasně.No uvidíme ale radit známym je vždycky nevděčná práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak mě poradil dobře. Zatím bez problémů. Musím to zaklepat. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no ale jestli se mu bude motor srát, tak to není tvoje chyba! jinak si ze mě klidně dělejte predel, je mi to volný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 A ted vážně!!! Dnes mi vola známej a ptal se co má koupit za OII tak jsem mu řikal že rozhodně ne dvoulitra v naftě.Pořád to plati nebo tam je nějaké to zlepšení co se týče poruchovosti této motorizace.Co Karlos? vole 1,8 TSI nie? ten je naj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jasně Maroš má pravdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 vole 1,8 TSI nie? ten je naj A k tomu DSG a padla pod volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak ty lidi co znám a co měli 2.0TDI-PD už to většina po leasingu prodala a nahradila jinou motorizací (většinou v benzínu a pár za 1.9TDI-PD+chip)..a z takovym 2.0TDI-PD MR2009 nikoho neznám......Jinak už jsem to tu nikde psal...Jen jeden známej z branže co jezdí pro hotel už má více jak 3/4 roku Passata 2.0TDI-CR DPF 103kw (v lednu když jsem s nim po tel.mluvil měl nějakých 87.000km) a za sebou už měl výměnu nějaké hlavní vstřik.lišty.....pak mu to začlo na volnoběh škubat s celym autem,tak měnily po peripetiich z VW vstřiky+zas tu hlavní vstřik.lištu...a řikal že se mu začala ztrácet voda..né moc,ale sem tam musí něco dolejt,ale to zatim prý že servis neřeší a fakuje ho.....Na druhou starnu řikal že se ale z TDI-CR jezdí moc pěkně,což teda můžu potrvrdit,měl jsem ho na dva pujčenýho z Jarova když mi u SII měnily řízení a proti PD to je opravdu jiná muzika....DPF u CR je prý taky v pohodě,prý s tim neměl zatim problém. Já nevim..po těch zkušenostech co jsem s nim měl (PD) už mi to nesmí do baráku......Možná za nějakej ten rok až vychytaj ty TDI-CR a já budu pak zas obměnovat nějaký ty auta,tak do nějakýho půjdu,ale to si dám sakra pozor co kupuju....Ono ale podle mě ty CommonRaily nebude nic úchvatně spolehlivýho.....znám lidi co maj CR ve Fordu,Opelu,MB,BMW,Fiatu(multijet) a každej už měl z commonrailem nějaké problémy....nejčastěji slyšim Vstřiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 A k tomu DSG a padla pod volant DSG je pro holky :smich: :smich: (joke) ale potom nemám radosť z radenia po meste by sa oplatilo, ale ja by som nevedel bez radenia asi jazdiť :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jasně Maroš má pravdu.. vďaka za oporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Karlos: díky za reakci Vorlajz: v klidku.Jsme v hospůdce a tady je jiná morálka Jinak všem dobrou noc.Jdu spát aspon po dlouhé době"dřiv". P.S a nezapomente v naši hospůdce pak zhasnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no to je vono... proč jsem se bál 2.0 TDI Scouta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tu ludia kupuju hlavne 2,0 TDI. Malo kto ma 1,9. Ale jasne ze nemec kupi radsej dvojliter kvoli dialniciam ako 1,9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak i 2.0TDI-PD 8V se dělal od začátku,ale ten byl jen v kombinaci z DPF...a druhá levnější verze byla 2.0TDI-PD 16V bez DPF.... Známej ho má v SI 2.0TDI-PD DPF 8V (2006) a kdybych tu měl vypsat čím prošel,tak tu opět napíšu román.....Je pravda že mu nerupla hlava,ale zas mu přestal mazat motor a měnilÿ mu ho komplet.na záruku (autokomplex Menšík-Praha) a jinak stejné závady jako u 16V..starty,vstřiky+navíc dost problému z DPF... atd.atd.atd......Ten je od doby co má tohohle SI v servisu jak doma.....na předchozím SI 1.9TDI-PD 96kw nesáhnul 4.roky(více jak 350.000km) vůbec na nic...teda krom před.nápravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Dobrou. Romane. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.