SKAJA Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nejhorší je, že dneska neseženeš seriózní firmu, která by dělala práci pořádně...šikovný lidi prostě nejsou, páč kdo je aspoň trošku schopnej a rozumí oboru, tak má firmičku a všechno řídí z kanclu a na prácu se vezme jakejkoliv lojza, kterej o tom nemá vůbec páru a jediný co rozhoduje při náboru zaměstnanců je co nejnižší plat...a podle toho to vypadá, stačí se podívat na ty nový baráky, co se teď staví...během pár let se začnou objevovat problémy a ukazuje se, co všechno zfušovali a že toho nebývá vůbec málo...jediná možnost je stát každýmu zedošovi za prdelí a hlídat ho, jestli to neojebává a to si to můžeš pomalu dělat rovnou sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ta firma co mi stavěla barák, je to tak pět let zpátky, už dnes neexistuje což je škoda, protože byli opravdu dobří. Majitel prodal dobře rozjetou firmu nějakému čulibrkovi a ten jí položil. Jinak co jsem poslední dobou viděl stavby tak opravdu hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Jdu spat chlapi, rano hned jedu do pneuservisu prezout, tak se tesim, aspon neco . Hodim sem pak fotky, cuus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) sa tešíš čo som zvedavý na to Editováno: 5. Duben 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Končím, mějte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 každý končí a to Jirko ešte len prišiel dobrúúú vámm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 dobré ranko lamky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 dobre rano, tady to vypada na dest, takze jsem vcera lestil zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ksné dobré ránko.Hradec Králové hlásí zataženo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Dobré ráánko.. Tu je trochu zatiahnuté, ale auto mám v garáži tak môže kľudne aj pršať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tome : jseš tady? Zase se do toho sere ten Willis a už na něj začínam bejt pěkně alergickej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 U nás svítá slunéčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Dobré ránko, tady sluníčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Pariz hlasy "sunny" a prvych 1500km na tachaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 mě déšť nevadí, já mám oNANO!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ty jooo!!! Paráda.Nechceš přijet do H.K a vyměnil si rolema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) Já mám kotel s 60l zásobníkem a taky to trvá než začne téct teplá, a třeba dole v koupelně to trvá cca minutu (kotel je nahoře v koupelně). tohle řeší cirkulace, ale na to chce myslet už při projektování a natáhnout do těhle míst o trubku navíc. u sebe v bytě to tak mám do koupelny a do kuchyně a teplá voda teče během 2-3vteřin. jinak taky kotel s 60l zásobníkem a naprostá spokojenost. jinak s těma kvalitníma řemeslníkama- dobrých je dost, jen je chce najít. dneska si dobrej řemeslník vydělá víc, než kdyby měl sedět v kanclu a zaměstnávat hovada. spousta problémů u dnešních novostaveb je daný tím, že každej to chce honem honem za co nejmíň peněz. kde jsou ty časy, kdy se hrubá stavba nechávala vymrznout přes zimu Editováno: 6. Duben 2009, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 ani jedno Rosťo, slavím narodky no tak opožděně ale vše nejlepší přeji Laci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tome : jseš tady? Zase se do toho sere ten Willis a už na něj začínam bejt pěkně alergickej! Jsem a uz jsem nejak rezignoval, na tom grazlikoj si stejne nic nevezmu, na policii pujdu, jedine ceho tim docilim je, ze mu trosku zneprijemnim zivot, ale jemu to asi za to stoji, jinak shanim novou pneu no jo a jinak se vybralo a je nadherne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Chlapi, uz jsem prezul, tak sup sup chvalit do meho vlakna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Michale: ty kluku jeden! škoda toho zadního nárazniku to by byla větší mrdozita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 NAraznik bude, neboj se. Budu shanet jako drak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Michale na kolik te prisel ten Combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 tohle řeší cirkulace, ale na to chce myslet už při projektování a natáhnout do těhle míst o trubku navíc. u sebe v bytě to tak mám do koupelny a do kuchyně a teplá voda teče během 2-3vteřin. jinak taky kotel s 60l zásobníkem a naprostá spokojenost.jinak s těma kvalitníma řemeslníkama- dobrých je dost, jen je chce najít. dneska si dobrej řemeslník vydělá víc, než kdyby měl sedět v kanclu a zaměstnávat hovada. spousta problémů u dnešních novostaveb je daný tím, že každej to chce honem honem za co nejmíň peněz. kde jsou ty časy, kdy se hrubá stavba nechávala vymrznout přes zimu Psal jsem to o několik příspěvku výše, možná jsem to jen jinak pojmenoval. Každopádně mi to nepřijde jako zrovna nejekonomičtější řešení, neb se ta voda musím pořád ohřívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Nikito: antiradar Valentine One mám stabilně v autě a rušičky mám pouze vepředu.Zadní jsem raději zdemontoval.Dnes jsem jel z Hradce do Mohelnice a zpět a ty hajzlové stáli jak je tunel u Moravské Třebové - měli tam laserovou pušku namířenou zezadu Tebe vybrali Romane?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.