Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Je tu nekdo, kdo toto uz absolvoval? Forum jsem prohazel a vsude ctu jen teorie, ze by to jit melo..

Takze otazka je pro ty, co uz to absolvovali: Co vsechno je potreba obehat a jaky razitka sehnat, aby urady zapsaly do technicaku rozmer pneu podle typove listu disku? dik :)

napiš SZ uživateli "najmis" ;)

a me by zajimalo zda by to slo nejak udelat nelegaalne.. nemam kola co k nim davaji tipovej list..takze to legalne nepujde...nepomuze me nekdo??

burek - půjč si od někoho kola která zapsat jdou i typovým listem a dalšími doklady,zajeď je nechat zkouknout na STK a potom zapsat na OÚ.Do žádost o změnu napiš jenom rozměry bez názvu kola.Pokud budeš mít štěstí,zapíšou ti jenom rozměr ráfků a gum a máš vystaráno.Pokud zapíšou i přesný typ,budeš mít alespoň rozměr.

Já jsem zapisoval už dva rozměry a jednou mi to napsali bez bližšího označení,pouze 8x18 ET 32,tak si můžu dát ráfek jakej chci. :)

je to celkem jednoduché, absolvoval jsem to vloni. U prodejce jsem dostal orazítkovaný typový list a ještě nějaké schválení, kde jsou uvedený alternativní možnosti pneumatik. S tímto a autem jsem zajel na STK, kde to technik prohlédl a za poplatek tuším 150,- Kč vystavil potvrzení, že to odpovídá typovému listu. Dále následovala návštěva úřadu, kde za 50,- Kč provedel zápis alu kol do velkého TP včetně alternativních pneumatik. Celé jsem to zvládnul v klídku za dopoledne.

no nevite o nekom z brnma kdo by byl ochoten me pujcit letnaky k zapsani do TP???

• Autor

diky moc :)

• 13 let později...

Ahoj mam moznost koupit Pneu 215/55R17 98V ale ve velkem TP mam jen oznaceni Pneu 215/55R17 94V, je to problem? Musim resit zapsani do velkeho TP?Predem diky

Vyšší hodnota problém není. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.