Dan Stribro Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Nazdárek borci, tak od soboty patřím k Vám Koupil jsem si ojetou O-II. Bohužel je ze Španělska, tak sháním navigační CD ČR k origoš navigaci. Nevíte někdo o takovém, za úplatu vypáleném, popř. kolik stojí originální??? Díky moc za rady, Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tech origo navigaci je vice. Bohuzel pravidla fora nedovoluji sdilet a vkladat odkazy na software chraneni autorskym zakonem. Zkus kontaktovat nektere zdejsi cleny, verim ze ti radi pomuzou. Pripadne vstup do Octavia clubu, to take lecos vyresi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan Stribro Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jasně, já tu jsem poprvé, jen jsem to zkusil. Prodejce mi řekl, že se na netu dá to CD sehnat, tak to zkouším, co si budem povídat, platit ty nekřesťanský peníze za originální, znáš to No snad seženu někoho, kdo mi smahne, pssst Ale ten Octavia club zní dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 OC je dobrý jen ta registrace děsně dlouho trvá.... U mě to bylo něco přes měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.