J-o-s-h-u-a Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 A ještě pouze dodám, že doping jako takový je mnohem hojněji využívan v jiných spotrech, než kulturistika apod. o kterých samozřejmě média, tak neinformují !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Kdo chce kam...víš jak...Rozhodně když jsem nemocný a nebo nejdu 14 dni tak to potom během týdne veškerou svalovku mám zpátky a tělo si to pamatuje. Jinak takových frajeru je všude v posilovnách moc a moc...Nedávno se u nás stal uraz když borec jel se 150kg bench a urval si prsní sval...ty woe...to nikomu nepřeju.A proč? Protože měl slabé šlachy i přes velký objem to nezvádl...a ted? Ted je v prdeli minimálně na půl roku.Smutny ale je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Mne prestali dodavat takovy energizery do fitka, pry je v tom nejaka zakazana latka hajzlove to jsou, to musim sehnat nekde na internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Už jsem druhý den bez posilky a jsem krajně nesvůj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Fakt jo? Ale musi to být zajimavé mít posilku a mít to jako pracovní nápln...i když na druhou stranu já když jdu do fitka a do 15 minut nezačnu cvičit a zakecám se...tak se mi pak brutálně nechce a jsem línej jako howado! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 A proto se musi chodit ve dvou ja se ted taky dostanu do fitka nejspis az v utery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ideální stav je cvičit ve dvou-to řikám od začátku.Problém je pouze v tom že jen málo lidi dokáže chodit pravidelně a včas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) Mno, já právě chodil ve dvou cvičit dříve a musím říct, že mi to nevyhovovalo. prostě se spíš kecá, než cvičí. Takže chodím raději sám a plně mi to vyhovuje. Jediný cvik, kde bych možná potřeboval pomocnou ruku, tedy bench s tyčí, ale stejně necvičím, resp. cvičím jen s jednoručkami (u rovné tyče mi nesedí úchop, nevím proč, ale při jakémkoliv mě bolí zápěstí a ramena), takže si fakt vystačím sám. Nemusím čekat, až druhý docvičí, nemusím poslouchat kecy, že dlouho odpočívám, nebo někoho honím, vtípky, co by mě rozptylovaly, atd., takže to rychleji odsejpá... Editováno: 24. Květen 2009, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 záleží kdo je ten druhej... pokud ale chce taky cvičit tak nad dva není... Kecat a vtipkovat můžem u piva. Každýho věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Béda Čech: přesně tak.Moje slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ja jsem drive chodil sam a nemuzu si pomoct ze ve DVOUCH je to o hodne LEPSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Hele, co byste rekli tomu, kdyby se v OSTATNI DISKUZI udelala vedle Lamparny, VIDEA atp sekce SPORT, kam bysme presunuli temata jako je FITKO, bikovani atp ? Bylo by to pak pekne pohromade a clovek by to nemusel hledat v jednotlivych sekcich fora. Jen to jen prvotni napad, tak se chci zeptat, co byste tomu rikali. Dik MichalF Editováno: 25. Květen 2009, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 MichalF: Ja nejsem proti, muze byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 fitko me vzdcky trapi pres leto pri letni priprave jindy se proste do posilky uz pak moc nedostanu, ale v lete sem chodil skoro denne. musim zase zacit uz mam zase 98kg Ty woe dyť máš fitko na staďáku, tak prostě vyjdi jednou ty schody a neboj se toho, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Rád si nechám poradit.... Cvičím břicho pravidelně, předkopy ve visu, sedy lehy na šikmé lavici (hlavou dolů) i do boku, doma sklapovačky. Jen v dolní části je ten typický špek - nic hroznýho, ale je to tam :-) Právě proto jsem začal běhat, aby se to spálilo. Je jasný, že silovým cvičením se toho nezbavím. Proto kolo a běh. Ale dneska z toho stejně nic nebude, protože je skoro tma a hezká bouřka.... Takže říkáte omezit tuky ve stravě... Ono se to jednoduše řekne :-) Snažím se jíst zdravě, to je jasný, ale došel proteiňák, takže piju mlíko, jím hodně 30% sýry, občas i to vepřový atd. Bez toho by zas nešlo cvičení.... Nebudu pořád přece jíst kuřecí, tvaroh, rejži a těstoviny.... ;-) Kolo na břicho vůbec nebere, při jízdě na kole právě břicho a prsa vůbec nezapojuješ. Chce to ten běh, možná inline brusle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 P2M: Paolo, to myslel tak, že krom cvičení břicha (kdy se tvoří svaly, ale špek drží ) je dobrý celkovej (aerobní) pohyb, u kterýho se prostě člověk potí a hubne....tím je právě kolo, běh, in-line, plavání a všecky aktivity, kde nejde o "chvilkové" zatížení svalstva, ale spíš vytrvalost PS: jináč souhlas, na kole břišní, prsní a zádové svalstvo ochabuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Jj, máš pravdu. Já jsem na cvicích na břicho přešel ze zátěže na lehoučko a víc opakování (ideál 4 cviky, každej 4x40) a funguje to, ale někdy to sakra pálí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Michale: co by se změnilo? Co by to přineslo to přesunout jinam? že by tam mohlo vic lidi? Myslim že to vlákno je docela navštěvované a nechtěl bych to měnit ale přizpůsobim se.Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Jo, u břicha a vůbec celkově, když chce člověk "vyrýsovat - shodit tuk" je lepší snížit váhy (zátěž svalu), ale o to víc přidat opakování a skrátit pauzy Joooo to je jak když ti hoří pupek, je to nepříjemný jak....ale alespoň člověk vý, že to dělá správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Roman : no jednodussi na orientaci pro lidi kteri neprolejzaj cele forum. Kdo vedel, ze v sekci Fabia I - Ostatni je neco o kolech ? Nebo, ze v hospode je neco o fitku ? Jinak je to jen a jen navrh a tak proto se ptam na ohlasy co si o tom kdo mysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Romane Michal to myslí dobře....nám už to ani nepříjde, ale když to tu navštíví nováček, trvá než zjistí že v sekci Fabia/ ostatní je téma kola, tady fitko....asi by nebylo od věci dát to jak píše - tak je každýmu jasný, že je to "SPORT"...a myslím že nikomu z nás nebude vadit "přeběhnout" do jiný sekce a přispět tam - já jsem pro, ať se sportovní témata dají pod jednu sekci a je v tom pořádek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tak fajn.Nebráním se tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tak se pochlubte kdo dnes byl sportovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Já :-) Včera večer jsem si byl s přítelkyní zaběhat a dneska ráno už jsem cinkal kotoučema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Já už jsem nebyl od úterý, ve čtvrtek jsem nestíhal a přes pátek a víkend na Nurburgringu Co chodíte na brucho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.