triktrak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Dnes som prezuval po zime. Plechy sli dolu a nahodil som povodne ANTARES 15'. Ked som zakladal tie sede plastove krytky skrutiek, tak som zistil, ze mi JEDNA CHYBA - zhodou okolnosti prave ta z bezpecnostnej skrutky. Nasiel som tu na fore asi 2 podobne temy - obe sa tykali Octavie. Zajtra pojdem do Skodovky, ale neda mi to aby som sa neopytal: Viete niekto kod tovaru a pribliznu cenu? (osobne pocitam tak okolo 1 EUR) Je nejaky rozdiel medzi tymi krytkami pre FII a napr. pre Octaviu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 1Z0 601 173 - 0,90€ za krytku na bezpecnostny srob, 0,80€ na normalny, su to vraj tie iste ako OI Mna by skor zaujimala nejaka alternativa, lebo vyhodit skoro 17€ za trochu plastu sa mi zda vela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 tak tam nedávejte nic....ty šrouby to přežijou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Hej aj to je riesenie, ale neesteticke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) no já jsem se na to koukal při přezouvání v servisu a ty šrouby nejsou skoro vůbec vidět...myslím že o estetice zde není moc co povídat...to už bych spíš bral tu praktickou stránku, ale jak už jsem psal, šroubům ta krytka chybět zcela jistě nebude :-) na zimu na plechách je taky nemám/e.... Editováno: 15. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ja na krytky narazil nahodne na aukru komplet sada me vysla na 200 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) Ja jsem se na ne vykaslal, jestli je nemas cerny (srouby), tak bych neresil... a to jsem ani nemel bezpecaky, ale co, Antaresy nikdo neukradl Editováno: 16. Duben 2009, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 uz aj ja som stratil jednu krytku - tiez z bezpecnostnej skrutky. A ostatne 3 (na bezp. skrutkach) tiez ledva drzia... Uvazujem, ze im zvnutra nalepim nejaku gumicku alebo nieco, nech je to tesnejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 I u me jedna chybi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 nejake hoc aj neznackove alternativy? Celkom sa mi pacia aj tieto od VW, ale to bude cenovo asi rovnako ako Skoda... PS: uz som stratil dalsiu krytku z bezpecnostnej skrutky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 já od přezuttí před rokem sem je uložil k rezervě a je klid.Co nedrží a musí se izolačkou přidržet,nemá na autě co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Na letních kolech mám šrouby lesklé (asi chrom) a nekryté, na zimních plecháčích jsou stejně pod poklicí... Takže krytky neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.