Červenec 27, 201411 r U nás to bylo do 17hodin stejné. Jo a nedávej do každého příspěvku za každou druhou větu už mne to vytáčí. vždyť už ti není 20......a já rád čtu tvoje příspěvky. se polepším
Červenec 27, 201411 r něco už jsem dával včera, holt už to tu máme docela projeté, tak není moc o čem psát ... tak max.z cesty sem, nebo zpět
Červenec 29, 201411 r no jo kdyz ma nekdo prazdniny. Pockej za par let to uz budes rikat jeeee konecne dovolena
Červenec 29, 201411 r Letos už nemám prázdniny, už nejsem student .. Teď mám tak půl hodinky na jídlo a jinak zase makat
Červenec 29, 201411 r No tak to si musis uz jen pockat az budes mit narok. Jsem zvedav co ted delas doufam ze v patek reknes
Červenec 29, 201411 r Jo klidně řeknu.. Ale zatím jen taková nouzovka, než se dostanu tak kam bych chtěl
Červenec 29, 201411 r No ono po skole se neco spatne hleda urcite vsude chteji nejakou praxi. Ale pokud nouzovka je dobre zaplacena tak proc ne.
Červenec 29, 201411 r Jako na plat se nestěžuji.. Není to na to se stát milionářem, ale zase mě to tady baví... No však na srazu pokecáme ...
Červenec 30, 201411 r Ahoj. Fcp delat vylet k muzeum Skodovky v Mlada Boleslavi. Je nekdo kdo by chtel jet s nama k Skodovky? Vylet je 15.08 na 3 dny. V nedele jedem zpet. Je nekdo taky ?
Červenec 30, 201411 r Tomíku, v tom muzeu jsme měli před 2 roky roomstersraz - a nic moc, expozice byla v rekonstrukci, pustili nás "dozadu" do malého depozitáře, kde je třeba první koncept Roomstera nebo nerealizovaná studie na bázi Superbu nazvaná TUDOR. Po rekonstrukci jsou auta narovnaná do spaciálního regálu u stěny (!!!!), takže k nim je přístup jen z jednoho boku a ještě jen k těm "v přízemí" - bohužel zbytek, neboli víc jak 3/4 exponátů je umístěno vysoko nad zemí a pro nemožnost návštěvníka postavit se vedle nich a prohlídnout si je zblízka ze všech stran je to doslova výsměch a ne pořádná expozice. Ilustrativní fotka, jak to v muzeu Škodovky aktuálně vypadá: http://static1.demotix.com/sites/default/files/imagecache/a_scale_large/1600-4/photos/1354092502-opening-of-the-new-skoda-auto-museum_1635764.jpg
Srpen 3, 201411 r nevíte jestli při vjezdu do Dráždan musím mít tu zelenou emisní plaketku...našel jsem seznam, kde jsou německá města, nicméně Dráždany tam uvedeny nebyly. Ale věřte internetu.... díky
Srpen 3, 201411 r Podle oficiální stránek tam nejsou. Není důvod tomu nevěřit. A co ti brání, si tu nálepku koupit?http://www.umwelt-plakette.de/http://www.umweltbundesamt.de/themen/luft/luftschadstoffe/feinstaub/umweltzonen-in-deutschland
Srpen 3, 201411 r v Drazdanech stejne jako v hodne prihranicnich mestech netreba - je to jista podpora ekonomiky, kdyz tam lidi jezdi nakupovat...
Srpen 3, 201411 r Ahojte,najdem tu nejakeho sikovneho ktory by mi vedel vo photoshop-e spravit moju fabiu combi v sedej metalize na verziu monte carlo aj s kridlom v ciernej farbe???Ide mi o to ako by to vypadalo,mam na plane kupit plasty z monte carla,kridlo mam len neviem ci ho dat do ciernej alebo dat do farby.Vopred dakujem
Srpen 3, 201411 r Zo zadu a z boku hlavne tak aby bolo vidno kridlo potrebujem to cele vidiet,ako by to vypadalo,podla toho by som dalstriekat kridlo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.