Bullets Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Tak já dneska objednal olejíčky a filtry pro auta příští týden nás čeká servis... Jo a ještě bych zapomněl na origo vodu do odstřikovačů do -70 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Antarktida volá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Copak tam je? Nějaké LEDky nene, 16 kousků tohoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Já vám moje krabičky neřeknu až to budu dávat postupně na auto nebo když by to někdo uhádl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Antarktida volá Tak sorry ale litrovku za 34 mno neber to. Zředíme a máme plnou u obou aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Nějak je tady mrtvo a tak přidám příspěvek který stejně nikoho nezajímá Pravidelný nedělní kulinářský koutek aneb 42 dní od vložení semínek do hlíny... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Rostou jako z vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 No Ostravaci se prestehovali do http://forum.skodahome.cz/topic/131766-slezsk%C3%A1-jizba-bo-u-nas-je-fajn%C4%9B/page-14 a tam to zije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 A načo to tam je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Kurde všude samej kecací koutek a hospody a pak se člověk diví, že nikdo nepíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Viac hospod ako aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 No tak my se tam zname vsichni osobne tak i mozna proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak nejak , v izbie jsme i fizicky , teda jednou za nejaky cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Ok přemisťuju se tam já právě myslel že tam se budou řešit jen srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Ja tam nejdem, tak nízko scrollujem len raz za týždeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 ja použivam zobrazeni novych prispevku vpravo nahore at v tom mam prehled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 (editace) Já fakt nepochopím podobné hovada. Jezdí jako prase, nadává a pak se tím ještě chlubí na YouTube... je to sakra normální? https://www.youtube.com/watch?v=SiMRXInjuL4 Editováno: 24. Březen 2015, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 V dnešni době bohužel ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Na takovýho magora platí jen Tatra, co nezná bratra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Stále uvažuji nad tím, co takový dobytek na silnici dělá. Napadá mě taxikář... jeho další videa taky stojí za to. Pak jsem ještě našel jednoho adepta na „zlatou pneumatiku“ kolem krku. Jméno kanálu na YouTube je „Mlékárna Kunín“. Předvádí se tam společně s jeho rádoby vtipnou přítelkyní a připadá si hrozně důležitě. Ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Takovych magoru je vic, treba muj soused, ten strida jednu felicii co tyden bo tu predeslou vzdycky nejak kuriozalne rozstreli... Si rikam ze si jeste ani nic extra nepolamal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 To mi připomíná jednu věc z dneška.Vracel jsem se z roboty domů a borec ve vytuněném Peugeotu s rychlými pruhy se mi férově vesral do cesty i když jsem měl přednost.Tak jsem ho vytroubil a ten zm*d mě vybrzdil že.....Mám tu ku*vu na kameře,zítra se na to kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Úplně vidím co tam sedělo za namachrovanýho zmrdečka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 No ja tam nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Copak máš pažouta s pruhama? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.