Majk Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 OII RS FL má silnej věnec,přijde mi silnější než před faceliftem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Tak si ho objednej bez pádel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Tim mysleno ze byl v autech na autosalonu takze se da predpokladat ze bude v nejblizsi dobe ve vyrobe...asi s Yetim. Nemusis me brat hned za slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Chlapi jsem lama,ale co jsou ty zmiňované "pádla"?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Páčky pod volantem na řazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelcik Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Lidiky potrbuju radu. Koupil jsem si Fabii a mam moznost dostat volant z Octavie II sel by mi tam ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 ano, sel, nedavno jsem to resil s bratrancem, ja koupil OII FL a mel jsem tam kozeny 4 ramenny volant a menil jsem jej za 3 ramenny s multifunkci a ten puvodni jsem prodal bratrancovi do jeho FI, jedine co se muselo menit byl konektor airbagu, ten puvodni na OII FL jsme vypinovali ven a pouzili jsme puvodni konektor z volantu ktery byl v FI, cili staci vymenit konektor na bagu (jsou to jen 2 piny) a neni zadny problem, prumer a vse ostatni pasuje, samozrejme musis do OIIFL volantu pouzit i OIIFL airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.