Přejít na obsah

Mobilní telefony


Romariooo

Doporučené příspěvky

Tome: ty bejku...Tobě to taky plati firma takže si vybírat mužeš co chceš :p

Ale předtín jsem měl všechny za vlastní ;) Ve firmě jsem jen přes 2 roky. :) Ale je lepší nešetřit, koupit pořádnej telefon a pak ho mít to rozsypání, namísto kupování low end sraček každej rok.

Máme tak nějak zvykem, že se po 2 letech telefony ve firmě obměňujou, pokud se nerozbije dřív, ale já nic pořizovat nebudu, dokud se ta E50 nezačne sypat. Nový telefon znamená přetahat si všechno do nového a zase si ho zabydlet a to já nerad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prostřídal jsem už asi 15 telefonů, snad od každý běžný značka a ať si kdo chce co chce říká nej je Nokia - i když teď vlastním Samsung G810i, ale to jen páč Nokia v době koupě nenabízela (a snad ještě stále nenabízí) mobil s lepším foťákem...ale další mobil bude Nokia z jednoho jedinnýho a prostýho důvodu....nejlepší podpora ohledně software :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to jo, ale nema optickej zoom a má míň nastavení ;) koukal jsem a ani N97 nemá optickej.....ale zas na druhou stranu se Samsung úplně vyprdl na technickou podporu - prostě se nehodlá uráčit vydávat soft, zatímco Nokia chrlý drivery a veškerej soft jak na běžícím pásu...jak jsem psal...NOKIA jasná :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedná věc je technická podpora a druhá podstatnější je servis který má Nokia podle mě nejlepší...mobilní telefony dělám šestym rokem a opravdu nemám s tím problém...dokud v telefonu neni prokazatelně voda tak mi to vždy na záruku uznali.Samozřejmě ten telefon musi mít českou záruku a původ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já začínal kdysi na Alcatelu, napřed One touch, potom tuším nějaká třístovka s joystickem. Pak N6230 a teď HTC Touch Pro. Abych pravdu řekl, tak 6230ka byla nezničitelná cihlička, ostatně jako všechny podobný Nokie...ta padala ze schodů, z lešení, všáde možně a pořád chodila bez problémů, akorát kryt se podřel a foťák stál za prt, jinak ale v poho. Teď sem si zvykl na WM a jsem maximálně spokojenej, to je něco úžasnýho - nabíjím to přes USB z PC, přičemž se mi tím automaticky aktualizuje telefon s outlookem, takže mám všáde synchronizovaný kontakty a hlavně kalendář, takže jak zadávám do outlooku události, na mobilu mi pěkně skáče upozornění a člověk je pořád v obraze. Navíc se to dá použít v nouzi aji na net nebo jako navigace, což se dycky hodí. A jako bonus HW klávesnice, taky parádní vychytávka, jak sem se dřív vyhýbal psani SMS, teď je to hračka, rozhodně to má něco do sebe. Jediná nevýhoda je dotykovej display, kterej je z principu křehkej a nic nevydrží, takže si musí dávat člověk bacha, co s tím telefonem dělá. Já si ho vzal v zimě na svah, když sem se učil bordovat a odnesl to displej, asi sem na něj spadl a je tam flek, ale funguje, tak neřeším.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný Romane, já teda taky už párkrát reklamoval telefon a zatím teda nikdy problém...ale každopádně třebas pro mne je mnohem podstatnější ta technická podpora, k čemu mi je "chytrej" telefon, když do něj nejde pořádně "narvat" téměř žádnej software, navíc foťák, kterej má dodnes jedny z nejlepších techn ických parametrů je skrze soft nevychytanej a nic s tím neudělám protože prostě Samsung na svoje zákazníky z vysoka kašle = příští tel. jednoznačně Nokia ;) PS: to co jsi napsal defakto s okecávačkou kolem potvrzuju :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem byl na střední tak jsem mobily hrozně žral a musel jsem mít prostě dobrej mobil, ale poslední dobou mě to hrozně přešlo.

Nejvíc mě bavily Siemens to byly dobré mobily měli spoustu funkcí a spoustu toho tam šlo nastavit, ale bohužel šli do kopru.

Pak jsem měl sony ericson: měl blesk a ten svítil neblikal takže to bylo super jako baterka svítil jsem si tím na cestu.

Ale pak mi vypadával signál tak jsem ho dal na reklamaci a tam mi ho rozbili uplně a protože to byly podvodníci mobilky.cz měl jsem hovno.

A teď mám Nokie první jsem měl od skorootce protože měl malé písmenka a on na to neviděl. Teď mám vysouvací ani nevím co je to za tip, našel jsem ho na dovolené v řecku někomu asi vypadl byl vyplej takže nebolo komu vrátit. Musel jsem to najít na netu je to 6500 :-))

Nic moc mě ty Nokie nebaví. Jsou hrozně jednoduché jako pro idiota a všechny vypadají uvnitř stejně.

Navíc my zlobí protože když se odklopí zadní víčko vynuluje se ta fleshka takže mi zmizí pozadí a vyzvánění a je tam asi nějaký blbý dotek a když z mobilem zatřesu vynuluje se to.

Takže na to seru. Jinak teď mobily kupuji jen když se mi starej vysere. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dokud v telefonu neni prokazatelně voda tak mi to vždy na záruku uznali

To teď řešil kamoš, přestala mu fungovat Nokia (tuším Véčko, ale nevím jistě) a v servise mu řekli, že je zoxidovaná základní deska a na to se záruka nevztahuje. Prej asi vlhkost, tak byl dost nasranej, že mu tam nikdy nic nenateklo a jestli to nesnese pot z ruky nebo pár kapek když člověk volá v dešti, tak že to je šmejd a už to nechce. Do jisté míry ho chápu, něco by to vydržet mělo, ale nenadělá člověk nic, to je jasný...jedině koupit něco odolnějšího.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

můj první mobil byl Philips Fizz. To asi moc z vás znát nebude. Bylo to v době kdy vstoupil na trh Paegas. To končila era těch kufříkových mobilů od Eurotelu a začínali první čísla 603...... Tehdy byly na výběr tuším pouze 2 typy telefonů :) Že to bylo pádlo jako prase, to snad ani netřeba povídat. Vysouvací anténa :smich: Jsem vlastně jeden z průkopníků v mobilních telefonech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mel 17 modelu telefonu, nyni je muj 18 a je to 1., ktery neni NOKIE... JE to Omnia ;) Nikdy jsem nechtel do ruky nic jineho nez Nokia kvuli zvyklosti ovladani. 4 kusy jsem vytratil nekde na ceste domu z putiky, ci jsem nekde usnul a nekdo si ho asi vzal a ostatni jsem tak nejak testoval, kdyz vyslo neco noveho od Nokci tak jsem to musel mit. :D

Dnes zase muzu rici, ze bych tel. bez dotykace a Gps asi uz nechtel. Zena ma 7210Supernova od Romana a spokojena velice :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co takhle HTC Touch Pro? Mate to nekdo?

Mel jsem ho asi mesic, byl to muj prvni telefon s WM a dotykovym displejem a nemohl jsem si zvyknout, tak sel do pryc.

Ted jsem se vratil k Symbianu - Nokia 6124 a E51.

TomasB: jj, Fizze pamatuju, byl sice velkej jak cihla, ale ne moc tlustej oproti treba mymu prvnimu telefonu Motorola d160.

Editováno: , autor: PMA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dane: vidíš to...já jsem na dotykový displej nemužu zvyknout a když jsem objednával Omnii pro Vittoria k vánocům tak jsem se s ním chvilku hrál a nešlo mi to na něj zvyknout.To samé je to ted s první dotykovou Nokii 5800.Nevím...třeba to časem opět vezmu do ruky ale momentálně můj faworit je NOKIA ale bez dotykového displeje. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já začínal v r 1998/9 s prvním GO od Eurotelu, bylo to 602 890 445 (doteď si pamatuju, že se mi to číslo nelíbilo, ale pak mi trklo 890/2=445 a byl jsem happy :D ) a Siemens C10, za lidových 9990,- tenkrát snad. :D

Pak N5110, Motorola V60, pak N6210, omyl v podobě SE K700i (nikdy více SE), poté N6230i a teď E50 black a max spokojenost, neskutečně masivní tel, nevrže, nekroutí se, přirovnal bych k 6210/6310i a dokud pojede, tak nic jinýho. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to byla parada kdyz sem od romana dostal telefon k vanocum :) je to hodnej kluk :)

omnie je super dotyk dobry ale kdyz se zanorite do menu windows mobile tak byste to nejradsi zahodili :D

ale zvykne si clovek na vsechno a me to vyhovuje :) mam na nem krasnej lebkovej kryt takze to vypada jak hracka a nikomu se to nelibi a nechce to ukrast :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dlouhou dobu jsem pouzival SE K750i, coz byl dle me velmi vydareny telefon. Ted uz mam pres pul roku Iphone :). Sehnal jsem ho za vybornou cenu, tak proto ta volba. Zkousel jsem Omnii, HTC Diamond, ale myslim, ze Iphone je z nich proste nejrychlejsi a nejpresnejsi, i za cenu toho, ze "neumi" veci, ktere mu plno odpurcu vytyka. S telefonem jsem maximalne spokojeny. Komunikace se Skoda HF sadou je vyborna, komunikace s pc taktez. Mam ho upraveny ke svym potrebam (jailbreak). Vubec nic mi na nem nechybi a nevadi. Jako navigaci pouzivam Google mapy, ale v lete ma prijit novy firmware, kde uz by meli fungovat i alternativni mapy (TomTom, atd) a dalsi veci. Pokud bych si mel vybirat novy telefon tak asi Nokia E66 nebo mozna ted nova Nokia E75.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S mobilem jsem také začal před více než 10ti lety a pamatuju ještě šéfa když nosil mobil přes rameno jako batoh !

Můj 1. přístroj byl Phillips Savvy - GO sada, pak Siemens S25, S45i, pak jem přešel k Nokia 3100, 6230i a teď mám

Nokia N82 s OS Symbian a plnou verzí navigace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já jsem věrný nokii od roku2001. Teť je to už téměř 2roky N95 16Gb memory card, po roce chcípl display a repro naštěstí v záruce lol . GPS používám a funguje dobře na to, že je to telefon... . :) Jen ta baterie to je katastrofa nová vydržela 2 dny teť tak jen 1. To N70 vydrží pořád ještě 3dny a mám ji čtvrtý rok :)

Editováno: , autor: mirda h
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To rodiče měli ten kufříkovej služební. V tu dobu to byl Hi-tech lol . Tuším motorola. Měla sluchátko na drátu jako pevná linka.

Vážil 3kila a byl fakt hustej. Ale zase musím uznat, že měl signál všude. Pak přišla ta kultovní Nokia 5110.

Koukal jsem na ten zázrak techniky z respektem něco tak malého v tu dobu bylo nevídané. Připadal mi opravdu maličký. A měl dokonce i hry hada. :)

No a můj první mobil jsem dostal po ségře (koupila si též 5110) byla to motorola, byl to opravdu kus mobilu. Do kapsy se nevešel. Něco jako cihla. Mělo to klipsnu na zasunutí za pásek. Rozhodně větší než 5110 bo 5110 byl vrchol techniky.

Bylo mi 14 a byl jsem král. Přijel jsem na chalupu a měl jsem první mobil ve vesnici :smich: (aspoň mezi dětma) nechtěl jsem machrovat tak jsem ho zasunul za pásek (kalhoty šly dolu) a vyrazil ven. Pak jsem se honil z roštěnkama po hřišti a najednou rána jak z děla, po tom co odvál prach válel se na zemi ten zázrak techniky, a bylo to venku. Nic mu nebylo byl to bytelný kus plastu a kovu. Vyndal jsem ho z kráteru a konečně se pochlubil a ženský byly paf :):worthy První mobil, byl jsem na vrcholu byl jsem král :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mel 17 modelu telefonu, nyni je muj 18 a je to 1., ktery neni NOKIE... JE to Omnia ;) Nikdy jsem nechtel do ruky nic jineho nez Nokia kvuli zvyklosti ovladani. 4 kusy jsem vytratil nekde na ceste domu z putiky, ci jsem nekde usnul a nekdo si ho asi vzal a ostatni jsem tak nejak testoval, kdyz vyslo neco noveho od Nokci tak jsem to musel mit. :D

Dnes zase muzu rici, ze bych tel. bez dotykace a Gps asi uz nechtel. Zena ma 7210Supernova od Romana a spokojena velice :palec2:

Kolega si pořídil nějaký telefon s dotykovou klávesnicí a během několika dní s tím švihnul na ulici o zem a rozdupal vzteky. Ani SIMku pak nenašel, když se pro bni dodatečně vrátil lol Jak se toho dotýkal uchem, tak mu to dělalo cypoviny a to ho nakonec moc vytočilo. Nakonec dal na mně a objednal si Nokii a je klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já byl léta omezenej jen na NOKIE, fakt že jo první 5110 za 9999,- a už jsem se vezl, 8210 atd, jako druhej tel jsem měl vždy nějakou srajdu od SE, Samsungu atd, vrchol nespokojenosti přetekl u N73, je to sráč, ale když už jsem za to ty penize dal tak využítí má jako navina do aut, jelikož často přelejzám z auta do auta. No prostě celkově s novejma NOKIEma nejsem spokojen, naštval jsem se, vzal jsem si za "Kačku" blbého vysuvného samsuga a jsem vysmátej, jak dlouho drží baterka, jak reprák doslova řve do ucha a nehuhňá jak Nokia, že nemusím čumět na tlačítka, vysunu zasunu a posekaný, plasty v pohodě, u nokie za 2 měsice slezla barva z krytu, fakt supr u telefonu za 10tis.

takže čím blbější tak pro mě asi lepší, cele rodině jsem je nakoupil postupně taky a všichni si to vychvalujou, debilní a jednoduchý, ale volá to :palec:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já začínal nejdříve s Ericssonem GH -688, to byla hodně bytelná "cihla" , pak siemens C35, S35, S45, pat SE T 610, T630, K 700, K 750, u O2 jsem měl chvilku děsnej výkřik do tmy LG "čokoládu" to byla děsná srajda a pak začali Nokie 6110, N70, N73, 6120c, 7800, N 81, N 95 8GB, 8800 Arte, 5310, 5610, 6500 slide, 6500 classic, a momentálně jsem se zbavil PDA kde byla navi a tak jsem pořídil Omnii,ale mám už v hledáčku i něco dalšího.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...