Jiri59 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Tohle mi dneska poslal známý. Platí od 1.7.2009 P_estupky_a_postihy.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Pěkný ne, pořádek musí být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 super. Dal sem to do dulezitejch temat. A odkazu v mym podpisu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Moc pěkná a užitečná informace.Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Ach, Blacky, Blacky... mám to i v excelu, pokud někdo budete chtít, písněte OS A ať se to používá co nejméně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Díky moc. Abych přiznal pravdu moc jsem si v tomto jistý nebyl, teď už vím na čem jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Opět jako vždy kocourkov. Tři desetiny promile je kriminální zločin (v itálii zcela normální hodnota, která je široce využívána a nemají tam s tím žádné problémy), naopak nebezpečné předjíždění si člověk může dovolit místo toho snad pětkrát. Nebo spíš být přistižen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 jj to je pravda, navic 0,2 promile je casto fyziologicka hladila alkoholu v krvi, bez piti, takze 0 tolerance je kravina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Pánové...0 tolerance již neplatí...toleruje se 0,2 promile...jak psal Blacky.....může to být po lécích, bombonech, žvejkačkách apod....pokud nafoukáš 0,2.......foukneš po cca 15 min..a budeš mít 0...pokud to není z chlastu.....takhle to poldové mají dělat.....je ale paradox, že tu druhou dechovku nejsi povinnen fouknout, ale kdo je čistej, tak jim foukne třeba 5x...že.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Největší sranda je to stěma chodcema. Nic proti nim nemam, ale když na silnici široko daleko žádný auto kromě mojeho a von si to i tak napálí přez přechod a já musim zastavit, tak to bych teda vraždil. Nedávno mi tohle udělaly 2 mladý opálený holky který maj navíc ještě pocit sociální nedotknutelnosti. Další věc, nenašel jsem tam ohorožování provozu bezdůvodně pomalou jízdou. Třeba důchodce ve 105tce přilepenej na volantu a mžourající přez brejle před sebe. Táhnoucí se na místě kde je povolená 90tka 50tkou. A Všude okolo plná čára. Co mam v tomhle případě dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Pevně se zakousnout do volantu, nebo se stát pirátem silnic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 To neni moc dobrá rada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Pracuji jako traktorista a mám podobné zkušenosti. Jedu 40kmh za sebou návěs plný obilí. Prázdná silnice a na přechodu tam vletí dědek na kole ani se neohlédne. Sakra proč se lidi tak chovají vždyť jde o život zbytečně riskuje jak on tak já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.