jtfcobra Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) Tak jsem uspěšně namontoval škoda amundsen skvěle naviguje funguje maxidot bez zasekávání počítá trasu,a mapy načítá z SD karty.Umí číst MP3 atd. Český návod Škoda Auto Typ map: Blaupunkt Travel FX Pro montáž je třeba GPS Anténa,CAN převodní (gateway) nutno pro funkčnost Přikládám slíbené foto. Přikládám foto namontované antény bez vyndání přistrojovky jenom kastlíku a kvalitní signal vyfotím ještě bez přihrádky Pokud máte nějaké dotazy ohledně amundsenu ptejte se Editováno: 16. Květen 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ješte pro zajmavost mapy jsou Blaupunkt Travel FX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frank51 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) A nebyl by odkaz na mapy? Editováno: 15. Květen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! a pozor na tlacitko REPORT!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harrys_FII Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Za kolik se to dá sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jj taky by me zajimalo, kolik si za to dal. Montaz si delal jak predpokladam sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No predpokladam ze ne vic jak ja u Columbuse se vsim (antena) i s montazi a odblokem obrazu za jizdy 17 000,- takze bych to videl tak na 13 000 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Cena od 11000-13000kč Nový cca 33000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 hmmm to je slusny. Asi se po nem zacnu rozhlizet. 13000Kč za nej dam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jde o to jestli je to bez odbloku (jestli se teda taky pouzziva) a gps anteny, vcetne map cena. Dal bych za to max bez niceho 10-11 ale u roomstra bych se toho bal pze ho negarazuju tak ze se mi nekdo do nej podiva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jftcobra: nemas prosim detail / foto zapojeni prevodniku? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Nakdes ho tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18939 Psal to Cobra, ale zase porusil pravidlo o citovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 hezké,dá se k tomu připojit něakej AV převodník?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Pánové, zaujala mě věta o tom, že nové za 30, jinak za 13. Jakým způsobem se majitel nekradeného přístroje dá přesvědčit k takovému obchodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Audiosound Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 hmmm to je slusny. Asi se po nem zacnu rozhlizet. 13000Kč za nej dam. Zdravim,jestli je ještě zájem,tu toho Amundsena za 13tis.kč,je s kodem a mapami na SD kartě.Pěkný stav,nepoškrábaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tossom Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Ahojte neviete kde by som stiahol mapy na amundsen. diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Zkusil jsem nejake mapy co jsou k sehnani a bohuzel mi to nefunguje Amundsen pise: Navigační data z SD karty nelze použít, protože byla pořízena na jiném přístroji A kdyz to vypalim na CD se stejnou strukturou jako na karte, tak to zase pise Chyba CD Nevite nekdo co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fulda Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Tak jsem uspěšně namontoval škoda amundsen skvěle naviguje funguje maxidot bez zasekávání počítá trasu,a mapy načítá z SD karty.Umí číst MP3 atd. Mimochodem - dovolil jsem si malou anketu na téma mapy. Anketu jsem ale dal do fóra k Supúm, tak tady nechám jen odkaz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75875 Kdo používáte Amundsen, prosím klikněte mi. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Je potřeba mít k tomu Maxidost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Mám dotaz - u Columba ve FII/R je pokud vím problém s přepočtem trasy. Funguje to u Amundsena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muflonik Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Zdravím, Amundsen bohužial neumožňuje vybrať cieľ trasy priamo z mapy, taktiež ani zobraziť celkovú vypočítanú trasu na mape a ani len zadať GPS súradnice miesta cieľa. To ho bohužial značne degraduje :-( . Mám túto navigáciu a som z toho dosť nešťastný, vďaka týmto chýbajúcim základným funkciám je temer nepoužiteľná. Neviete niekto, existuje už firmware, ktorý by tieto funkcie umožnil? Díky moc. Mufi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Nevíte o někom kdo umí zjistit PIN u Amundsena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Předpokládám, že jde o věc s prokazatelnou minulostí, takže není problém zajít do servisu a PIN si nechat zjistit. Pro ty méně šťastnější to pokud vím dělá cosby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 majitel to má napsaný v dokladech.Potom sem napiš jakej to byl PIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 funguje na Amundsenu zobrazování parkovacích senzorů když ho dám na před FL? a ten maxík maká na před FL spolehlivě nebo to je spíš náhoda jako u Bolera? a co údaje climatroniku? a co je potřeba na montáž do před FL vybavenýho Dancem, maxíkem a parkovákama? jen rádio a převodník? o navigaci mi nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Od května je v nabídce Amundsen+, což by měl být typ 315, oproti dřívější 310. Horkou novinkou je tzv. DAB - Digital Audio Broadcasting, nebo-li digitální rádio. Má již někdo zkušenost? Jaký je rozdíl mezi typem 310 a nově 315? Měla 310 taky DAB? Návod jsem již nikde nesehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.