Publikováno Květen 3, 200916 r Tak jsem uspěšně namontoval škoda amundsen skvěle naviguje funguje maxidot bez zasekávání počítá trasu,a mapy načítá z SD karty.Umí číst MP3 atd. Český návod Škoda Auto Typ map: Blaupunkt Travel FX Pro montáž je třeba GPS Anténa,CAN převodní (gateway) nutno pro funkčnost Přikládám slíbené foto. Přikládám foto namontované antény bez vyndání přistrojovky jenom kastlíku a kvalitní signal vyfotím ještě bez přihrádky Pokud máte nějaké dotazy ohledně amundsenu ptejte se Upraveno Květen 16, 200916 r od foromen
Květen 14, 200916 r A nebyl by odkaz na mapy? Upraveno Květen 15, 200916 r od Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! a pozor na tlacitko REPORT!!!
Květen 19, 200916 r jj taky by me zajimalo, kolik si za to dal. Montaz si delal jak predpokladam sam.
Květen 22, 200916 r No predpokladam ze ne vic jak ja u Columbuse se vsim (antena) i s montazi a odblokem obrazu za jizdy 17 000,- takze bych to videl tak na 13 000 ne?
Květen 22, 200916 r jde o to jestli je to bez odbloku (jestli se teda taky pouzziva) a gps anteny, vcetne map cena. Dal bych za to max bez niceho 10-11 ale u roomstra bych se toho bal pze ho negarazuju tak ze se mi nekdo do nej podiva
Červen 9, 200916 r Nakdes ho tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18939 Psal to Cobra, ale zase porusil pravidlo o citovani.
Červen 24, 200916 r Pánové, zaujala mě věta o tom, že nové za 30, jinak za 13. Jakým způsobem se majitel nekradeného přístroje dá přesvědčit k takovému obchodu?
Červen 26, 200916 r hmmm to je slusny. Asi se po nem zacnu rozhlizet. 13000Kč za nej dam. Zdravim,jestli je ještě zájem,tu toho Amundsena za 13tis.kč,je s kodem a mapami na SD kartě.Pěkný stav,nepoškrábaný
Srpen 8, 200916 r Zkusil jsem nejake mapy co jsou k sehnani a bohuzel mi to nefunguje Amundsen pise: Navigační data z SD karty nelze použít, protože byla pořízena na jiném přístroji A kdyz to vypalim na CD se stejnou strukturou jako na karte, tak to zase pise Chyba CD Nevite nekdo co s tim ?
Říjen 12, 200915 r Tak jsem uspěšně namontoval škoda amundsen skvěle naviguje funguje maxidot bez zasekávání počítá trasu,a mapy načítá z SD karty.Umí číst MP3 atd. Mimochodem - dovolil jsem si malou anketu na téma mapy. Anketu jsem ale dal do fóra k Supúm, tak tady nechám jen odkaz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75875 Kdo používáte Amundsen, prosím klikněte mi. Díky
Duben 13, 201015 r Mám dotaz - u Columba ve FII/R je pokud vím problém s přepočtem trasy. Funguje to u Amundsena?
Květen 16, 201015 r Zdravím, Amundsen bohužial neumožňuje vybrať cieľ trasy priamo z mapy, taktiež ani zobraziť celkovú vypočítanú trasu na mape a ani len zadať GPS súradnice miesta cieľa. To ho bohužial značne degraduje :-( . Mám túto navigáciu a som z toho dosť nešťastný, vďaka týmto chýbajúcim základným funkciám je temer nepoužiteľná. Neviete niekto, existuje už firmware, ktorý by tieto funkcie umožnil? Díky moc. Mufi
Srpen 2, 201015 r Předpokládám, že jde o věc s prokazatelnou minulostí, takže není problém zajít do servisu a PIN si nechat zjistit. Pro ty méně šťastnější to pokud vím dělá cosby.
Březen 6, 201114 r funguje na Amundsenu zobrazování parkovacích senzorů když ho dám na před FL? a ten maxík maká na před FL spolehlivě nebo to je spíš náhoda jako u Bolera? a co údaje climatroniku? a co je potřeba na montáž do před FL vybavenýho Dancem, maxíkem a parkovákama? jen rádio a převodník? o navigaci mi nejde
Červenec 3, 201114 r Od května je v nabídce Amundsen+, což by měl být typ 315, oproti dřívější 310. Horkou novinkou je tzv. DAB - Digital Audio Broadcasting, nebo-li digitální rádio. Má již někdo zkušenost? Jaký je rozdíl mezi typem 310 a nově 315? Měla 310 taky DAB? Návod jsem již nikde nesehnal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.