heckeer Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 rozkaz , meju to pořádně a dveře hnijou a hnijou, ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 rozkaz , meju to pořádně a dveře hnijou a hnijou, ..... Meješ špatně, to je jasné, mě nic nerezne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host riki Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Meju pořadně, rezavé to nemám, používám šampon s voskem od Riwaxu. Meje perfektně a leskne se to mooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 No ono to také není mytím ale špatnou kvalitou soudruhů z boleslavi , můžu vás ujistit že tak jako já nemejete, z podložek na nohy by se dalo jíst, a psát přípravek kterým myjete auto a který má určitě ten blahodárný ůčinek na rez která vystupuje zevnitř to bylo vtipný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Tak se taky pridavam s rezavejicimi 5tymi dvermi. Auto stare 3 roky a rezne mi to te hrane nad zadni spzkou. Zatim jsou to jen male puchyrky, ale obavam se ze jen zatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Tak se taky pridavam s rezavejicimi 5tymi dvermi. Auto stare 3 roky a rezne mi to te hrane nad zadni spzkou. Zatim jsou to jen male puchyrky, ale obavam se ze jen zatim. memu Bobikovi jsou za mesic ctyri roky a puchyrky tam jsou take........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Problém je v tom, že diely sa síce robia z obojstranne pozinkovaného plechu, ale hrany plechu v reze už pozinkované nie sú, rovnako nie sú pozinkované miesta zvarov. A čo ma najviac dorazilo, oni tie zinkované diely po vylisovaní a zvarení ešte dobrusujú ručne! Takže niekde nemusí byť žiadny zinok. Mne konkrétne už po 3,5 roku začal slučne korodovať nosnák, ktorý je pod zadným nárazníkom. Úplne sa z neho zlúpala farba. A na 5. dverách som pod lakom už videl začínajúce pľuzgiere. Pritom lak bol na 100% neporušený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
máša Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 TAK JSEM SE TAKÉ KOUKNUL NA 5 DVEŘE A POD STĚRAČEM SE OBĚVUJE ZATIM MALÁ TEČIČKA. javascript:emoticon('') smilie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Já už loni koupil velký sprej s voskem na dutiny MOTIP, sundal tapecirunk zadních dveří a celé to tam i za pomoci dodávané hadičky s tryskou vystříkal, všechny hrany, překrývající plechy atd. Doporučuji všem! Jen upřesním, to samé jsem udělal i na Felici, kde jsem nechal ošetřit dutiny na celém autě. S korozi jsem neměl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Problém je v tom, že diely sa síce robia z obojstranne pozinkovaného plechu, ale hrany plechu v reze už pozinkované nie sú, rovnako nie sú pozinkované miesta zvarov. A čo ma najviac dorazilo, oni tie zinkované diely po vylisovaní a zvarení ešte dobrusujú ručne! Takže niekde nemusí byť žiadny zinok.Mne konkrétne už po 3,5 roku začal slučne korodovať nosnák, ktorý je pod zadným nárazníkom. Úplne sa z neho zlúpala farba. A na 5. dverách som pod lakom už videl začínajúce pľuzgiere. Pritom lak bol na 100% neporušený. No a není teda lepší auto nemýt vůbec a jen s ním jezdit? Korozi stejně mytím asi nezabráníš, pokud je aušus plech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 To máš tak, pokud budeš auto mýt a pečovat o lak, tak zabráníš poškození laku a následné korozi plechu který poškozený lak odkryje, ale pokud bude chyba v pozinkování a vůbec v aušusovém provedení kdy rez vylézá zespodu a tvoří se puchýřky, můžeš mýt auto každý den jak otrok a rezu stejně nezabráníš, tam někdy pomůže autu vystříkat dutiny jak psal Pava, to je dobrá prevence a ochrana, jelikož jsem automechanik a pár aut taky řezal, ale mrzí mě že se tohle řeší u fabie po 3-4letech, to znamená že si boužel i fabie zaslouží při koupi hned vystříkat dutiny aspon zadních dveří, no prostě se z felicie neponaučily, a s tvrzením že je to spíš vyjímečně ted už absolutně nesouhlasím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Ma nekdo zkusenosti s reklamaci tech 5tych dveri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 dnes sem videl fabii 2003 a mela uz pupinek rezi na 5 dverich... proste hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lochy Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Ma nekdo zkusenosti s reklamaci tech 5tych dveri? jasne ze mam... vyfotili a rekli termin kdy to spravej bez debat .... ale zalezi na servisu ... kazdy ma jiny pristup ... ja reklamoval v sokolove a bez problemu a nebylo to poprve jak jsem uz psal hnijou i octavy I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martion Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 absolutnne souhlasim s heckeer, ze rez fabie uz nemuze byt vyjmecna.bohuzel. do konce tydne se me meli ze servisu s reklamaci 5.dveri ozvat, ale zatim nic. a rikam si, ikdyby me to uznali, pochybuju ze by menili celej kufr... nemate prosim nekdo zkusenost co s tim pak teda delaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 absolutnne souhlasim s heckeer, ze rez fabie uz nemuze byt vyjmecna.bohuzel. do konce tydne se me meli ze servisu s reklamaci 5.dveri ozvat, ale zatim nic. a rikam si, ikdyby me to uznali, pochybuju ze by menili celej kufr... nemate prosim nekdo zkusenost co s tim pak teda delaj? Inu, co by dělali. Hoděj to na lakovnu a přelakujou. Na výměnu v klidu zapomeň, tak štědrá Škodovka není. Reklamoval jsem několik let rezavění Felicie, poprvé už v roce stáří!!! No a do konce záruky na kastli (6 let) přelakovávali ještě několikrát, některé díly i 3x. Ale výměně se bránili jak čert svěcené vodě. To by jim prý Škodovka neuznala, to by to muselo být prolezlé skrz, jenže to by pak remcali, že s tím měl člověk přijet dřív a že je to tím pádem zanedbaná údržba.... Takže nový díl z nich asi nevyrazíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Tak jsem to dneska reklamoval a moc dojem na me teda Skodovka neudelala. Napred se me chlap snazil presvedcit, ze jako druhy majitel auta nemam na zadnou zaruku vubec narok. To jsem ho teda i s pomoci dalsiho zamestnance toho servisu presvedcil, ze je nesmysl. Tak pak zkousel ruzne figle jestli to nebylo bourane, studoval servisni knizku atd. no a nakonec to teda s nechuti nafotil a ze to poslou do skodovky a uvidi se. Tvrdil, ze pry se s rezavenim 5tych dveri Fabie jeste nesetkali, tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 No jestli mají takový přístup ke každému, tak myslím ža tam za den moc zákazníků nemají, jinak k tomu přístupu je stajný jako u más v servisech škoda žádná novina, mě osobně už tam neuvidí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Zato mě tam s tou rzí uvidí určitě a jsem zvědav, jak se k tomu postaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Dnes jsem viděl krátkou Fabii z roku 2001 a páté dveře už taky začínaly kvést. To jen pro ty, kdo se utěšují, že se to týká jen kombíků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 "krátká" Fabia ve stříbrné metalíze (naštěstí ne moje) zadní hrana kufru kousek pod spodním okrajem okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 svatá prostato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Ale vyzerá to tak, že v danom mieste odpraskol lak po prejdení nejakým predmetom - vidlo priečne rýhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 to spíš někdo z toho čistil tu rez, prostě začíná hnít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 ndpc to je fakt tragedia napr. oktavku alebo golfa 4 som este hnileho nevidel.. a toto tu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.