Říjen 11, 201212 r Napiš zprávu uživateli Vaša (http://forum.skodahome.cz/user/167-vasa/) toho máš kousek a ten to umí..
Říjen 13, 201212 r Zdravím, Chtěl jsem se jenom zeptat zdali někdo nemá na prodej budíky buď s malým pp a nebo s Maxidotem a kolik by to tak stálo (mám fabia combi r.v. 2003 classic 1.4MPI 50kw -2 x el.stahování oken,centrál,ABS) .Měl jsem koupené jedny s malým pp ale nefungovalo na nich ukazatel rychlosti a počítadlo km a nešlo to nakódovat. Upraveno Říjen 13, 201212 r od Dreamor
Říjen 13, 201212 r NO na těch budíkách by se musela přehrát epromka. Je otázka odkud bere signál otáček Tato asi z ABS.
Říjen 14, 201212 r No je tam nastavený že to bere signal z tachosnimace a u starych funkcnich bylo z ABS, nenasla by se nejaka dobra duse co by mi to prekodovala ci aspon poradila jak na to ?? :-)
Říjen 14, 201212 r Jsem od Přerova :-)..chtěl jsem se zeptat jdou ještě sehnat budíky jak s malým pp nebo maxidotem na fabii 1 ??,pro kámoše Upraveno Říjen 14, 201212 r od Dreamor
Říjen 15, 201212 r Jsem od Přerova :-)..chtěl jsem se zeptat jdou ještě sehnat budíky jak s malým pp nebo maxidotem na fabii 1 ??,pro kámoše Potřebujš diesel nebo benzin a ročník? S PP na Fabiib 1 mám.
Říjen 31, 201212 r Budu si dodělávat kabeláž ve fábce 2003 pro budíky s PP. Samozřejmě jsem prostudoval vlákno, říkám to správně, že když připojím kabeláž do dělící stěny, kabely k páčce nechám zaizolované (protože budu nějakou dobu čekat než mi přijde páčka s přepínačem PP), piny k budíkům zastrkám do svorkovnice T32, ikdyž budu mít ještě staré budíky bez PP --> bude výsledkem, že mi budíky budou fungovat bez PP a nebude se mi na budícíh vykazovat žádná chyba? Chci to udělat takhle, protože chci mít připravenou kabeláž, až mi přijde poštou páčka a budíky, abych se pak tím nemusel zdržovat. Podle mě bude největší problém se dostat k dělící stěně, měl jsem už rozebraný spodní plasty u řidiče a vůbec nevím jak se tam dostat, není tam moc přístupu. Jinak ke kabeláži z toho co jsem se dočetl budu potřebovat: svorkovnici k páčce konektory do dělící stěny konektory k páčce konektory do svorkovnice T32 svorkovnici k čidlu teploty konektory k čidlu teploty čidlo teploty Zapomněl jsem na něco?
Listopad 14, 201212 r Zdravím pánové. Postupoval jsem podle schématu tady v diskuzi při dodělávání kabeláže ale nefunguje mi venkovní teplota. A dál už střílím od boku... když nevymažu chybu tak nemůžu kódovat? Potřebuju si změnit motorizaci nefunguje mi tachometr... Co mám špatně? Upraveno Listopad 15, 201212 r od odie
Listopad 21, 201212 r zdravím, náhodou na facelift fabie 1 RS 96 KW TDI rv. 2006 budiky s maxidotem nemá někdo za zajímavou cenu
Prosinec 17, 201212 r NO musíš na to mít kabel a speciální program Nebo oslovíš někoho kdo ho má a umí vyčíst
Leden 21, 201312 r I když to sem nepatří,nemáte někdo budíky Maxi-Dot na benzínovou FI. Motor 1,4MPI, výroba 11/2002. Koupím, třeba i s montáží.
Únor 18, 201312 r Asi náhodou někdo nemáte budíky s maxidotem na Fabii 2003 HTP 47 kW za rozumnou cenu co? Upraveno Únor 18, 201312 r od fithusk
Březen 17, 201312 r Dobý den , Nevíte kde bych sehnal budíky na fabii (benzin) s pp po faceliftu ale aby tam byli i kontrolky otevřených dveří ?? ,popřípadě maxidot ? Děkuji za odpověď
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.