Červenec 11, 200619 r gratulace zavidim ti horni tretinu me jeste nefunguje, dnes na me nemel cas........bylo to kodovani jak jsme nasli to pro radio bez CD menice?
Červenec 11, 200619 r Jo tak to ti 100pro neřeknu, páč po tý modrý krabičce lítal prstama a já vůbec nestíhal sledovat co dělá, až to tam najednou svítilo vše. Ale bude to tím. Nejdřív tam nesvítilo nic a až když jsem chtěl ještě to radio tak to tam hned měl. Mezitím co zkoušel zrušit to čidlo oleje.
Červenec 11, 200619 r Hotovóóóóóóó. Akorát cestou jsem zjistil, že mi neukazuje otevřené dveře. Takže dotaz. Kde to nakódovat. V centrální ŘJ? Nedávno jsem ji měnila nejspíš se na to pozapomnělo, navíc to se starejma budíkama bylo bezpředmětný. Jo a pan VAG měl nějakej problém se zrušením čidla oleje. V tom kanále 39 to nešlo přepsat na 0. No pak si došel pro nějakou chytrou literaturu a chvíli se v tom hrabal a s autem se děly divný věci a najednou že prej hotova a už to maká jak má. no vidis dockal ses - hned to vypada lip ze ?
Červenec 11, 200619 r no me kdyz to kodoval, tak se zeptal na vybavu a jesti tam mam cidla a pak to podle toho nakodoval, jen to co mam..... nevim proc to vsichni ostatni koduji, tak ze aktivuji uplne vsechno a az pak to zase deaktivuji?
Červenec 11, 200619 r Já ani nevím jak to kódují, natož co kódují. Ale budu rád, když někdo poradí, kde kódovat, aby fungovala signalizace otevřených dveří. Teda jestli to u mně půjde. Možná taky ne. Klasik bez jakékoliv výbavy. Teda s maxikem.
Červenec 12, 200619 r no me kdyz to kodoval, tak se zeptal na vybavu a jesti tam mam cidla a pak to podle toho nakodoval, jen to co mam.....nevim proc to vsichni ostatni koduji, tak ze aktivuji uplne vsechno a az pak to zase deaktivuji? ono to bude asi Bobíku pro to,že maxidot je z výroby nakódovan na full verzi a pokud to dáváte do aut,co toho polovinu nemá,tak se to musí odkódovat.Montoval jsem jich snad už asi 10 a vždy to tak bylo. Co se týče toho,že nezobrazuje otevřené dveře,možná bych si věděl rady,ale musel bych to mít tady.Jinak tedy ale musíš mít origo centrál z výroby a funkční všechny mikrospínače.
Červenec 13, 200619 r Aha, no tek centrál nemám, takže smůla. Ale jestli někdy pojedu kolem, tak se určitě stavim. Dík za info. No a ještě řeším takovou drobnost, na starejch budíkách jsem se nepodíval na stav paliva a teď na novejch přem´ýšlím, jestli jsem tam neměl víc? Je možný vrátit tam starý budíky, zapnout klíček, podívat se na palivo, vypnout klíček a vrátit nový? Bez použití VAGu, resp aniž by se zapsala nějaká chyba? Já myslim, že to asi nejde, ale stejně se zeptám.
Červenec 13, 200619 r stavovat se nemusíš,pokud nemáš centrál,tak ti to nepůjde.Co se týče budíků,klidně je tam dej
Červenec 13, 200619 r Dobrý. Takže už teda jen zvídavá otázka, ať mám úplně jasno a dám už pokoj. Když tam dám ty starý budíky, bude to s nima bez jkéhokoliv kódování jezdit? Jestli to dobře chápu, tak jsou budíky přizpůsobený k autu, takže teda je jedno, který tam teď dám (starý nebo nový) a bude to šlapat? Né, že bych se na to chystal, ale zajímá mne to?
Červenec 13, 200619 r šlapat to asi nebude,i když jistý si nejsem.Měl jsem tu auto-dokonce i svoje,kde to šlo a u jiného to nešlo,ale myslím,že u IMMO III to nejde,musely by se znova nakódovat,ale na zkoušku palivoměru by to mělo stačit.Nicméně raději bych to zkoušel s tím,že se to třebas bude muset znona nakódovat
Červenec 13, 200619 r Tak jsem budíky prohodil kvůli palivu a je tam malej rozdíl. Na novejch jsem už v rezervě (už asi 30km) a v původních ještě zbývá kousek do rezervy. Takže ještě proběhne zítra korekce. Jinak při prohození žádný problém nenastal (nestartoval jsem) a s novýma to opět jezdí.
Červenec 14, 200619 r Tak palivoměr je zkorigován a ještě nastaveny servisní intervaly (poprvé zapomenuto), takže komplet hotovo. Všem děkuji za rady.
Červenec 16, 200619 r Další dotaz: co znamená v kódování výbavy v panelu přístrojů: 16 - aktivní funkce hodin v displeji MFA
Červenec 16, 200619 r MFA je palubni pocitac. A aktivace funkce hodin v MFA podle me bude, ze bude maxik ukazovat i hodiny. Ale proc, kdyz je mas na displeji vedle.
Červenec 16, 200619 r Prave, kdyz jsou vedle, tak proc by mely byt v maxikovi? Proto me to zajimalo. No cim vic hodin, tim lip. Hlavně aby nešly každý jinak.
Červenec 16, 200619 r kodovani +16 je ve fabii nepouzito...teda asi ,ja zatim na zadnem modelu neprisel na to co to meni.
Srpen 8, 200619 r Víte někdo, jak je to s montáží maxidotu do auta v záruce ? Maxík bych sice chtěl, ale zároveň se toho z hlediska uznání záruky bojím.
Srpen 16, 200619 r Tak signalizace otevřených dveří na maxikovi je funkční. I bez komfortní jednotky.
Srpen 16, 200619 r jje to šupa ked maš dvere otvorene ako to chvilku svieti a potom sa vypne. ako je to ked zamkneš? hned to zhasne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.