Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak tohle mi tam ještě chybí. :D

post-3479-1194130033_thumb.jpg

Můžete mi někdo napsat čísla pinů pro připojení maxidotu na symphony.Dík

tady

Tak tohle mi tam ještě chybí. :D

post-3479-1194130033_thumb.jpg

ale na barevným LCD

Taky se Vám stává, že za teplod pod nulou..třeba -5 a víc když člověk vleze do studeného auta tak maxidot zobrazuje trošičku pomaleji, myslím tím třeba ty přechody mezi autíčkem co simbolizuje otevřený dveře a normálním režimem PP a nebo i při přepínání. Ale pravděpodobně za to může asi ten mráz protože jinak to fachá v pohodě. :feve:

Ano, ale od toho je pod tym maxikom vyhrevný drôt ktorý ho ohreje takže p o chvilke by to malo isť ok.

Na mojich roomsterských už ten drôt nieje, ikeď predpríprava na doske je.

Taky se Vám stává, že za teplod pod nulou..třeba -5 a víc když člověk vleze do studeného auta tak maxidot zobrazuje trošičku pomaleji, myslím tím třeba ty přechody mezi autíčkem co simbolizuje otevřený dveře a normálním režimem PP a nebo i při přepínání. Ale pravděpodobně za to může asi ten mráz protože jinak to fachá v pohodě. :feve:

protože zjistili, že ten drát je tam k ničemu ;)

Takže k čemu vlastně je ten drát lol lol

prapůvodně kvůliva toho, aby se display nezamžil

Bobikos, tie stare displaye to potrebuju, aby mohli spravne zobrazovať, na Roome je ten display iny

prapůvodně kvůliva toho, aby se display nezamžil

oki pane budu ti věřit :);)

• 2 týdny později...

Nazdarek pánové.Koukám že konektor který se dává do budíků co vede s páček je stejný jak na VW.Nemůžete mi poradit kde seženu ty malé konektorky co se pak do toho zastrkují?

Potřebuju udělat 2 dráty z páčky do budíky.Pokud víte jaká je asi cena.Díky

vůbec nerozumím tomu co chceš....

konektor = to plastový

pin = kovové zakončení drátu, které se zastrčí do konektoru

konektory koupíš podle obj.č. v jakémkoliv servisu škoda

piny rovněž tamtéž, nebo v mototechnách, nebo elektru.... normalizované rozměry buď ISO (páčka) miniISO (třebas mlhovky) a nebo mikro dutinky, ty jsou ve svorkovnici T32 (zelená u budíků)

omlouvám se.Myslím pin co se zastrkuje do konektoru

• 1 měsíc později...
tak sem ted dodelal kabelaz na pal PC a cidlo teploty ,je to celkem brnkacka......

Prosim o radu. Vsechno je mi celkem jasny az na to kam pripojim to ukostreni. Od cidla to vede na 327 a od packy na 269. Nemuze mi nekdo podat pro lajka kde ty cisla ukostreni v aute v mezistene najdu? A co to propojeni mezi 327 a 269, to mam udelat taky? Mr.Pecoun ma na fotce kabelaze ma u konektoru do delici steny tri piny a z jednoho jdou dva dratky. Napiste prosim nekdo kam s tim. Snad se mi podarilo aspon trochu srozumitelne popsat muj problem. Diky

A nebo to mam udelat jako bobik ( viz. jeho schema na strane 5 ), kterej v tom schemate to ukostreni vynechal?

• Autor
Prosim o radu. Vsechno je mi celkem jasny az na to kam pripojim to ukostreni. Od cidla to vede na 327 a od packy na 269. Nemuze mi nekdo podat pro lajka kde ty cisla ukostreni v aute v mezistene najdu? A co to propojeni mezi 327 a 269, to mam udelat taky? Mr.Pecoun ma na fotce kabelaze ma u konektoru do delici steny tri piny a z jednoho jdou dva dratky. Napiste prosim nekdo kam s tim. Snad se mi podarilo aspon trochu srozumitelne popsat muj problem. Diky

vysvetleno po telefonu,snad vsechno jasny.....kdyz ne zavolej neni problem. :palec2:

vysvetleno po telefonu,snad vsechno jasny.....kdyz ne zavolej neni problem. :palec2:

Zatim vse jasny. Az se dostanu k montazi, tak urcite nastane jeste nejakej problem :)

Diky za radu

MAXIK?Ved povedzte ze Palubak:-)

Upraveno od pepo1717

A jeste takovej dotaz, kdyz pokonim to kodovani budiku, muze nastat situace ze neco nenavratne znicim? Nebo muzu zkouset kodovat? Pripadne jestli by nekdo z okoli Liberce pomohl nakodovat.

Diky

• Autor

prijed do Trutnova nejak to zmaknem. :palec2:

prijed do Trutnova nejak to zmaknem. :palec2:

Trochu z ruky, ale mozna si udelam vylet, kdyz nebude nikdo bliz.

dokud nenastavíš kilometry jsou budíky vpodstatě nesmrtelný. Pak šmitec a můžeš je hodit do popelnice.

dokud nenastavíš kilometry jsou budíky vpodstatě nesmrtelný. Pak šmitec a můžeš je hodit do popelnice.

A kdyz nastavim spatne kilometry tak snad budou fungovat ne? Akorat budou ukazovat jinou hodnotu nez skutecnou??? :help:

Nevite nekdo ty cisla pinu do konektoru k pacce a k teplotnimu cidlu?

k páčce ISO

teplotní čidlo MINIISO

oboje samice

k páčce budeš potřebovat 4 a k čidlu 2

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.