Listopad 8, 200717 r Taky se Vám stává, že za teplod pod nulou..třeba -5 a víc když člověk vleze do studeného auta tak maxidot zobrazuje trošičku pomaleji, myslím tím třeba ty přechody mezi autíčkem co simbolizuje otevřený dveře a normálním režimem PP a nebo i při přepínání. Ale pravděpodobně za to může asi ten mráz protože jinak to fachá v pohodě.
Listopad 8, 200717 r Ano, ale od toho je pod tym maxikom vyhrevný drôt ktorý ho ohreje takže p o chvilke by to malo isť ok. Na mojich roomsterských už ten drôt nieje, ikeď predpríprava na doske je. Taky se Vám stává, že za teplod pod nulou..třeba -5 a víc když člověk vleze do studeného auta tak maxidot zobrazuje trošičku pomaleji, myslím tím třeba ty přechody mezi autíčkem co simbolizuje otevřený dveře a normálním režimem PP a nebo i při přepínání. Ale pravděpodobně za to může asi ten mráz protože jinak to fachá v pohodě.
Listopad 12, 200717 r Bobikos, tie stare displaye to potrebuju, aby mohli spravne zobrazovať, na Roome je ten display iny prapůvodně kvůliva toho, aby se display nezamžil
Listopad 23, 200717 r Nazdarek pánové.Koukám že konektor který se dává do budíků co vede s páček je stejný jak na VW.Nemůžete mi poradit kde seženu ty malé konektorky co se pak do toho zastrkují? Potřebuju udělat 2 dráty z páčky do budíky.Pokud víte jaká je asi cena.Díky
Listopad 23, 200717 r vůbec nerozumím tomu co chceš.... konektor = to plastový pin = kovové zakončení drátu, které se zastrčí do konektoru konektory koupíš podle obj.č. v jakémkoliv servisu škoda piny rovněž tamtéž, nebo v mototechnách, nebo elektru.... normalizované rozměry buď ISO (páčka) miniISO (třebas mlhovky) a nebo mikro dutinky, ty jsou ve svorkovnici T32 (zelená u budíků)
Leden 15, 200817 r tak sem ted dodelal kabelaz na pal PC a cidlo teploty ,je to celkem brnkacka...... Prosim o radu. Vsechno je mi celkem jasny az na to kam pripojim to ukostreni. Od cidla to vede na 327 a od packy na 269. Nemuze mi nekdo podat pro lajka kde ty cisla ukostreni v aute v mezistene najdu? A co to propojeni mezi 327 a 269, to mam udelat taky? Mr.Pecoun ma na fotce kabelaze ma u konektoru do delici steny tri piny a z jednoho jdou dva dratky. Napiste prosim nekdo kam s tim. Snad se mi podarilo aspon trochu srozumitelne popsat muj problem. Diky
Leden 15, 200817 r A nebo to mam udelat jako bobik ( viz. jeho schema na strane 5 ), kterej v tom schemate to ukostreni vynechal?
Leden 15, 200817 r Autor Prosim o radu. Vsechno je mi celkem jasny az na to kam pripojim to ukostreni. Od cidla to vede na 327 a od packy na 269. Nemuze mi nekdo podat pro lajka kde ty cisla ukostreni v aute v mezistene najdu? A co to propojeni mezi 327 a 269, to mam udelat taky? Mr.Pecoun ma na fotce kabelaze ma u konektoru do delici steny tri piny a z jednoho jdou dva dratky. Napiste prosim nekdo kam s tim. Snad se mi podarilo aspon trochu srozumitelne popsat muj problem. Diky vysvetleno po telefonu,snad vsechno jasny.....kdyz ne zavolej neni problem.
Leden 15, 200817 r vysvetleno po telefonu,snad vsechno jasny.....kdyz ne zavolej neni problem. Zatim vse jasny. Az se dostanu k montazi, tak urcite nastane jeste nejakej problem Diky za radu
Leden 16, 200817 r A jeste takovej dotaz, kdyz pokonim to kodovani budiku, muze nastat situace ze neco nenavratne znicim? Nebo muzu zkouset kodovat? Pripadne jestli by nekdo z okoli Liberce pomohl nakodovat. Diky
Leden 16, 200817 r prijed do Trutnova nejak to zmaknem. Trochu z ruky, ale mozna si udelam vylet, kdyz nebude nikdo bliz.
Leden 17, 200817 r dokud nenastavíš kilometry jsou budíky vpodstatě nesmrtelný. Pak šmitec a můžeš je hodit do popelnice.
Leden 17, 200817 r dokud nenastavíš kilometry jsou budíky vpodstatě nesmrtelný. Pak šmitec a můžeš je hodit do popelnice. A kdyz nastavim spatne kilometry tak snad budou fungovat ne? Akorat budou ukazovat jinou hodnotu nez skutecnou???
Leden 23, 200817 r k páčce ISO teplotní čidlo MINIISO oboje samice k páčce budeš potřebovat 4 a k čidlu 2
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.