Milh@us Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ahoj,já jsem proti těm světlům. Na silnici auta nejsou tak vidět jako ty, co mají klasická světla. Každý auto, který má LEDky je má umístěný jinde, jeden v mřižce chladiče, další u mlhovek, další někde na přednám nárazníku. Pokud LEDky budu u všech aut na stejném nebo podobném místě, tak bych to možná akceptoval, ale jinak jsem proti.Sice chápu že praskají žárovky, ale to se dá vyřešit přidáním odporu jako u FI. Teda pokud to jde... A další co mě doslova s**e jsou HID sady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 me jeto docela sumak, s tim umistenim vsude mozne je to fakt. Navic ty LED nejsou z boku moc videt, svitej jen primo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanoDEF Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) ... a naco by mali byt vidiet z boku ? Editováno: 28. Květen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ... a naco by mali byt vidiet z boku ? no ono když jedeš v nějaký ostřejší zatáčce někde v lese, tak pak to poznáš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Diky Milhausi. Presne. Asi sem to napsal blbe a predpokladal, ze je jasne co myslim. Jasne ze ne 90°. Ale u nekterych LED staci byt tak 20-30° bokem a uz neni videt ze to sviti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Souhlas s Milhausem. Taky si myslim, ze to neni nic extra. Kazdy to ma nekde jinde a kazdy auto pak sviti jinak. Myslim, ze to akorat protijedouci ridice rozptyluje, aspon ja mam pocit, ze nekde neco sviti, kde by nemelo a musim se na to soustredit, co to je. To to auto sviti pak jako vanocni stromecek. To je jako byla moda davat si fialovej halogen na podvozek... Ono to snad ani nemuze byt pro provoz na pozemni komunikaci schvaleny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) jen takový poznatek ze dneška. jel jsem domů a v HK je jakýsi podjezd, ve kterém je dosti tma, a proti jel roomster s LEDkama. V té tmě to bylo naprosto skvělý, ale jak vyjel ven, tak celý efekt byl pryč, a nebylo to vidět... Takže pořád platí, že jsem proti... Ono když se to vezme z té druhé strany, praskání žárovek je blbý, u mý fábky mě za 4 měsíce praskly hned 4 kousky. Když praskla první koupil jsem H7 cca za 100,-- za 3 týdny praskla, tak jsem se naštval a kupuju žárovky od fi. autolamp, běžně k sehnání. 1ks mě vyjde na cca 25 kč, tak to už neřeším... a jako na potvoru ted ty žárovky drží A pak dát cca 2500,-- za kvalitní LEDky, které nejsou stejně vidět... tak když to spočítám, tak kdyby mi každý měsíc praskla jedna žárovka, tj. 25x12=300 kč za rok, 2500/300= 8 let a nějaký měsíce... takže radši budu měnit každej měsíc žárovku, než nebýt vidět.. a auto stejně víc jak 6 let mít nebudu... tak a teď do mě... Editováno: 28. Květen 2009, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanoDEF Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 no ono když jedeš v nějaký ostřejší zatáčce někde v lese, tak pak to poznáš.. ... mne to teda nevadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 co ti na to mám říct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanoDEF Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ... nic i sranda musi byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 buuu fnukk., maaami, on ma ram a vytahuje se na me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xsot Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jen bych Vás chtěl upozornit, u své fabky mám LED světla. V sobotu v noci mě zastavili policajti a vynadali mi proč je používám s halvními světly. Že prej se to nesmí používat s halvními světly, víte o tom něco?Mě se to právě líbí ve tmě, má to takový pěkný efekt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 No jasne se svetlama na denni sviceni muzes svitit za dobrych podminek a jen jimi, zadne jine svetlo svitit nemuze. A nebo jsou denni svetla s funkci pozicnich svetel a to kdyz mas na pozicky tak Ti muze svitit skoro cokoliv. Denni jsou od toho, aby svitili jen ve dne a jen samotne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanoDEF Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ... na Slovensku musia s dennymi svetlami svietit aj zadne svetla. Takze ak si dorobite denne svetla LED je potrebne zabezpecit aby svietili aj zadne svetla. Inac ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dano: Nemáš pravdu, od 1. februára 2009 je to už možné - ak je auto vybavené dennými svetlami vpredu, môžu svietiť tieto. Ak nimi auto nie je vybavené, musia sa použiť stretávacie svetlá spolu so zadnými obrysovými. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) To Misubaro: Ahoj kde jsi je kupoval a co cena a zapojení ?? Editováno: 8. Červen 2009, autor: foromen Citace dlouhého příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Jen bych Vás chtěl upozornit, u své fabky mám LED světla. V sobotu v noci mě zastavili policajti a vynadali mi proč je používám s halvními světly. Že prej se to nesmí používat s halvními světly, víte o tom něco?Mě se to právě líbí ve tmě, má to takový pěkný efekt. to mozna bude ono...to, ze se ti to libi jeste neznamena, ze se to muze pouzivat a mozna proto se to nazyva denni svetla a pokud svitej tam, kde sviti hlavni svetlomety, nic proti, ale jinde umistene (spojlery atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ahoj kde jsi je kupoal a co cena a zapojení ?? ahoj....cena svetel 4.900 a montaz nevim bo jsem si nechaval pridelat i zadni repro a to vse vyslo na devitku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 o vikendu sem montoval DS na OII. Byly to ty LED co je ma kazdej druhej. Stojej 2500, nebo tak nejak. Umisteno pod masku, napajeni natazeno z ventilatoru. Porad se mi to nelibi, ale musim uznat, te tyhle svitej docela rozume i do stran, takze si toho clovek vsimne i temer z 90°. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ahoj,já jsem proti těm světlům. Na silnici auta nejsou tak vidět jako ty, co mají klasická světla. Každý auto, který má LEDky je má umístěný jinde, jeden v mřižce chladiče, další u mlhovek, další někde na přednám nárazníku. Pokud LEDky budu u všech aut na stejném nebo podobném místě, tak bych to možná akceptoval, ale jinak jsem proti.Sice chápu že praskají žárovky, ale to se dá vyřešit přidáním odporu jako u FI. Teda pokud to jde... A další co mě doslova s**e jsou HID sady... musím říct, že mě DS z led všeho možného druhu docela se*e protože každej druhej s tím jezdí ve DNE (od toho to je, že ano) ale i za deště.. a to je na nakopání zadnice.. jinak jsem viděl asi tak dvě auta na kterých se mi to líbilo.. a jak má pravdu Blacky, u spousty aut to neni vidět z boku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Chlapi,můžete mi říci,proč je důležité,aby DS byla vidět z boku? A Roberte proč je problém s DS při dešti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 (editace) za deště je snížená viditelnost a svítit LEDkama místo klasických potkávaček není to pravé ořechové, a s LEDkama nesvítí světla vzadu Editováno: 9. Červen 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 No tak on každý déšť automaticky neznamená sníženou viditelnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jasny jasny. spis jde o to, ze kdyz je mokra silnice a trochu sero, tak tyhle svetla neprijeme oslnujou. Dost ale zalezi jak jsou nastaveny. Kazdej so to montuje doma sam a flakne to tam jak mu to prijde hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 další proč NE je to, že když pere slunce, tak LEDky nejsou vidět. Jejich stríbrné pozadí, když světla svítí, splývá se světly a vypadá to že nesvítí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.