Kulimir Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Používal jsem i tento návod celý postup i zapojení sedí. Já si myslim ze to v zapojení asi nebude když mi na diagnostice každé tlačítko funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 No že ti funguje na diagnostice ? To jsi psal jinak . A fungují i pedály Spojka, brzda, tlačítka na páčce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulimir Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 pedály fungují ale v řj motoru nejde zobrazit skupina 066 ale ve skupině 006 v poli 3 se mi zobrazuje zapnutí tlačítek i pedály na prvním místě je spojka na druhém brzda, třetí tlačítko + na páčce, čtvrté - , 5 zapnutí vypnutí tempomatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulimir Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 takže problém vyřešen nějaký dobrák se vrtal v konektoru na řj a vodič co vede na pin 14 vedl do gumového těsnění al z něj už ne zapojil jsem ho a vše funguje tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 No tak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotysk Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 zdravím. octavia1 1.6 75kw 2002 rok.v kúpil som si tempomat . všetko urobil podla tohoto návodu ale tempomat nefunguje. tu je celí návod. http://www.skodaoctavia.cz/clanek/montaz-tempomatu Odjištíme a vysuneme západku a instalujeme do černé svorkovnice kabeli ovládání tempomatu. PIN1 - modrý, PIN2 červenožlutý, PIN3 černožlutý (černo žlutá z pinu 4 a 7 (mají být spojeny) přijde do černého konektoru do pozice 3) PIN9 bílí. a připevníme modročerný kabel -pripojil som ho na poistku č.5 v poistkovej skriny. toto som urobil všetko ako písali. Nakonec jsem ještě VAGem aktivoval tempomat. (01Elektronika motoru - 11login - kód 11463 bola vykonana aj kontrola spínača brzdových svetliel.brzdového pedálu a spojky a všetko cez vag fungovalo. dalej som preskenoval VAGom funkčnost tempomatu a v poli 066 reagovalo na zmenu tlačítko ON/OFF na tempomate a aj tlačítka RES a SET nasledovne: 0000 off0010 on1010 res0110 set nezdaju sa mi tie hodnoty ,lebo na nete som nasiel ine hodnoty : toto som nasiel na nete ako by to malo byť. 0000 off 0011 on 1011 res 0111 set ešte ale ked stláčam RES alebo SET tak mi vyhodí vo vag-com chybu 17977 čo znamena 17977-spinač regulace rychlosti. nesmyslny signal vedeli by ste mi prosím vás pomoct prečo ten tempomat počas jazdi nefunguje. išiel som aj 50km/h a aj 90km/h a nereaguje,.ešte podotknem že v tej svorkovnici čiernej kde som zapájal tie piny boli už také kable zapojene a aj farby sedeli a nevedel som ci ich mam vytiahnut a nahradit tými mojim,i tak som ich tam nechal a pripojil aj moje od tempomatu na ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotysk Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 (editace) zaujímalo by ma či mám tieto pôvodné káble vytiahnuť von a nahradit ich tými mojimi čo idú od tempomatu a zapojiť svorkovnicu naspäť , alebo tu svorkovnicu nechať vytiahnutú a zo spodu napojit tie moje káble do tej svorkovnice?konkretke pozicie 1 2 3 a 9 Editováno: 7. Červen 2015, autor: Shotysk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotysk Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 tak ale nakoniec som tomu prišliel na chybu,všetko bolo dobre zapojené,ale chyba bola že jeden kontakt nedoliehal. prepajkoval som to a už tempomat funguje, išlo konkretne o pin č.3 ,kde za zapájali dva rovnake kable. všetkým Ďakujem za snahu pomôct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunis1992 Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 caute pls poradíte mi uz jsem z toho na prásky mam octavii 1.9 TDI 66kw koupil jsem pačku na tempomat kabely udelal jsem vše jak má být zapojil atd a když jsem to povolil ve vagu a zkusil tak to šlo pak to po chvilce přestalo a kdyz sem zkontroloval chybu tak jsem našel 17977-spinac rychlosti jizdy (E45): neverohodny signal P1569-35 ale koukal jsem jestli páčka reaguje a ok hodnoty při off tak nic neukazovalo když jsem zapnul na on tak to ukazalo že je zapnuty zmačkl jsem res + a ukazovalo to nejákou jedničku navíc v předposledním okenku tak z toho soudím že páčka bude fungovat když chybu vymažu po vypnutí motoru a znova nastartuji a chci aktivovat tempomat res + tak to hodíí znova chybu nevíte co stím :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 0000 off 0011 on 1011 res 0111 set pokud to máš jinak tak zapoj znovu a líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 @brunis1992: Vždyť těsně nad Tvým dotazem Shotysk řešil úplně stejný problém. Popisuje i jaké hodnoty má ukazovat VAG a taky jak problém nakonec vyřešil. Četl jsi to vůbec? Asi ne, jinak bys nenapsal toto: "... a ukazovalo to nejákou jedničku navíc v předposledním okenku tak z toho soudím že páčka bude fungovat..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondriso Vloženo 12. Října Sdílet Vloženo 12. Října ahojte, mam rsu jednotkovu, v ktorej nebol tempomat. uspesne sa mi ho podarilo namontovat, nakablovat sa do jednotky motora. tempomat na trojke a stvorke krastne funguje. no ked chcem tempomatovat na 5tke, tak to nejde. Mam tam prevodovecku z fabie, ewt. je tu niekto kto toto uz niekedy riesil? dakujem vam moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 12. Října Sdílet Vloženo 12. Října Nikdy nekončící příběh, nesouhlasí ti zpřevodování s očekávanýma otáčkama. Teoreticky máš dvě možnosti, vrátit převodovku se správným rozsahem nebo najít někoho kdo dokáže upravit očekávaný pomer aktuální rzchlosti k otáčkám upravením dat v motorové jednotce. (absolutně netuším jestli to v praxi někdo umí) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Října Sdílet Vloženo 12. Října ano to není žádný problém software upravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondriso Vloženo 12. Října Sdílet Vloženo 12. Října chalani dakujem za reakciu. otazka je ci to dieslaky maju inac, kedze na mojej prvej oct1 som si daval menit sukolie piateho prevodoveho stupna a tempomat tempomatoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.