Luke288 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 já ho tam neměl, mam eleganci původně non-xeno, takže při dodělávání xenonů mi to čidlo přidávali. alespon to tvrdili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Čidlo na hlídání kapaliny v nádržce ostřikovačů mají jen auta s ostřikovači světlometů - mají vetší cca 5L nádržku s čidlem. Bez ostřikovačů světlometů, tram je jen 3L nádržka bez čidla. (nevím jak to je u nových MR). Hledej již se to tady dlouhosáhle řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Nějak mi přestalo fungovat čidlo hladiny v ostřikovačích, na konci zimy mi skladník místo kap.do osřik. dolil do nádobky G48, měl do ocas hned vedle sebe, barva podobná tak dolil... Další den jsem to vystříkal všechno ven, prolil několikrát teplou vodou, ale asi po měsíci mi to čidlo přestalo hlásit. Minulý týden jsem ho vyměnil, ale pořád nic. Nemá někdo zkušenost? Popř. jak to proměřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Mám dotaz na nakódování hlídání hladiny vody do ostřikovačů, při nakodování budíku kodem 5101 tzn, kontrola obložení + hladina v ostřikovačích bez kontroly přoboutání pásy , mi na maxidotu svídí hladina vody že je málo , přitom je plno a předtím to fungovalo normálně , Poradíte někdo Díky jirka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 tak máš zřejmě špatnou kabeláž k čidlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 to je možný ale proč, nic sem nerozebíral nahavaroval, žeby zub času a někde uhnil drát, přišel jsem na to náhodou když mi cca po 3 letech došla voda do ostřikovaču signalizace žádná a zjistil sem že když sem dekodoval kontrolku pásů tak sem na hladinu zapoměl ji přičíst ke kodu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 a máš tam to čidlo na 100%? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 jj mám předtím to fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
finn Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Zdravim, octavia r.v.11/ 2012 Elegance nesignalizuje stav nizkej hladiny vody v ostrekovacoch. Je mozne aby nemala sníac hladiny? Alebo kde je problem? Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 ano, nemá snímač.. je možné dodatečně namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 snímač hladiny ostřiků je jen pokud má auto ostřikovače světlometů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeBoth Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Zdravim vsetkych,chcem sa vas spytat ci ma aj niekto iny problem s tym ze mu na pal.pocitaci neukazuje kontrolku ze je nizka hladina vody v ostrekovaci.Nemam Maxidot ale klasicky PC.Ide o rok 2005 12mesiac,slusna vybava tak preto nechapem preco to neukazuje.Niekto mi vravel ze to neni mozno vo vybave ale ja si myslim skor opak lebo toto signalizovanie ma pomaly uz kazde auto.Dakujem za kazdu radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Příště hledej, než založíš nové téma! Tady si to řádně prostuduj a uvidíš, že to běžná výbava není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Niekto mi vravel ze to neni mozno vo vybave ale ja si myslim skor opak lebo toto signalizovanie ma pomaly uz kazde auto. ten "niekto" má pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Jak jsem již několikrát psal, tak kontrola hladiny ostřikovačů je pouze u vozidel, která jsou vybavena ostřikovači světel a je jedno, jaký mají výbavový stupeň nebo budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 3. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2020 Keby niekto zistoval, pin s kablom sa pripaja do 36 pinoveho konektora budikov na poziciu 34. Nadrzka ma pripravu na čidlo vlavo od motorčeka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Mám kompletne zapojené, funkčné, ale dryhykrat by som to nerobil. Dosť ťažká robota pre môj chrbát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.