Přejít na obsah

Poskodeny lak


Byrto

Doporučené příspěvky

neaky čurák mi odlupol z laku - asi o velkosti nechtu asi klucom alebo neviem cim no tak som to skusil zaretusovat tou retusovaciou farbou co je k nej aj lak a nie som moc zrucnny :angry: tak to teraz vyzera ako keby na mojom aute trenovali japonci bukake. proste je to nechutne na grc zasemenene a uz som tu nasiel rady ze treba to vybrusit ci co ale to ked zacnem brusit napr. smyrglom tak dodrbem ten zdravy lak na okolo a to nechcem.. este som to nepresiel tym bezfarebnym lakom..

popripade kolko vide prestreknutie celeho auta black magic - ciernou perlet metalizou? a ked to robia najprv daju metalizu a ked uschne potom daju bezfarebny lak? na ako dlho je to robota?

alebo ako opravym to co som dodrbal?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

koukam že svině sou všude mě někdo začátkem roku objel celej levej a část pravýho blatníku, nechal sem si to ke konci února nalakovat BUCH začátkem března šlinc jak sviňa přes levy zadni dveře, v tu chvili bych vrazdil, ted to budu nechavat zase opravovat a doufam ze to nebude moc vidět a pak necham si pripojistit spolucast pac sice sou to dva litry ale skoda jich a tyhlety zmrdy bych postavil ke zdi a postrilel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bohuzel musim pridat svoji horkou zkusenost.. nakej curak se asi nudil, tak mi vzal nejspise klicem od predniho blatniku az po prdel... a pro jistotu to vzal 2x takze predek, sloupek u predniho okna, bok, slupek mezi dvermi a prdel.. 2 lajny na prave strane.. tyhle zmrdy nechapu... proste jednoduchy curaci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady čtu pastou na staré laky... Přemýšlěl jsem, že bych přejel Tempem na staré laky celé auto, dělal jsem to na Feldě a OK, ale co metalízu? Zkousne to ten krycí lak? Prošla se mi po kapotě nějaká kočička a měla kliku, že jsem jí u toho nechytil, bo bych si z ní udělal rohožku před dveře.... :disgust::rip:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Přesně tak, když někoho chytnete, buď ho zadržte do příjezdu policie (skoro nulový efekt a riziko, že vas obviní z omezování osobní svobody) nebo počkejte až poodejde kousek dál od vašeho auta a pak mu zas vy objeďte podrážkou obličej, ale nesmí vás při pom nikdo vidět. A hlavně si vás nesmí nikdo spojit s tím autem, takže je lepší kříčet že vam dluží peníze (což je pravda) než že vám poškrábal auto. Na to první jsou lidé zvyklí a jdou radši dál při tom druhém vás ještě udají. A ruský přízvuk tomu domlouvání pomáhá. B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam v kvere prvy naboj brokovy tak ten by schytal do nohy v tu ranu ako by som ho nacapal pri aute

U vás jsou brokové střely do pistole legální?

novorí sa o nábojovh či zákonoch? :p btw je to jedno, keď si spolužiaci 17 ročný nosia do školy kvéry, porovnávajú si ich a fotia sa ako si ich prikladajú ku hlave...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...