smacro Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Tchánovi se snažili dostat do auta Octavia 1,6 zloději a poškodili mu zámek u řidiče a kufru. Následně na to se mu poškodilo stahování zadních oken a přestala fungovat klimatizace , technik tvrdil, že do klima nejde elektrika. Nepřikládal jsem tomu žádnou spojitost , ale ted jsem zakoupil 1,9 TDI r.v.98 a původní majitel mi tvrdí že vše fungovalo do doby než se mu zloději koukli na zámky od té doby haprují zadní okna a klima nefunguje. Zámek od řidiče a kufru nejdou ani otočit a auto musim zamykat od spolujezdce, centrál taky nejde. Jsem laik a momentálně hned po koupi mýho vysněnýho auta nemam na to ho vrazit do servisu kde mě vymění klimošku centrál i s dveřma a nevim co ještě za milion. Prosim nevíte o nějakém řešení???????????????????????????????????????????????? Mockrát děkuju za rady smacro@seznam.cz 604405862 míra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 opravit zámky diagnotikou zjistit co kde chybí podle toho postupovat pokud jsi laik a nechceš to dát do servisu tak aspon napiš odkud jsi , možná je někdo v oklí šikovnej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts