Wajzzy Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Dobry den, chtel jsem se zeptat nasel jsem na inzerci, ze nekdo prodava motor 1.9 TDi 81KW. Bohuzel motor nema vyrazeno typ motoru ale jenom vyrobni cislo. Clovek tvrdi, ze je uplne novy a chtel ho pouzit ale nakonec vyresil jinak a ted ho prodava. Da se nejak zjistit, ze je to motor typu ASV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Kod motora byva vyrazeny na prirube pre spojenie s prevodovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wajzzy Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Kod motora byva vyrazeny na prirube pre spojenie s prevodovkou. udajne motor nema zadny vyrazeny kod... neda se zjistit motor je v praze a ja jsem v brne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Tak sem skus hodit to vyrobne cislo, niekto sa snad najde, co ma pristup k takym udajom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Možná trochu mimo, ale k čemu ti bude motor bez vyraženého kódu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wajzzy Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Mno chcu ho osadit do auta kde byl typ ASV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Napiš sem to výrobní číslo motoru. Ono hlavně jde taky o to, že motor musí mít vyražen kód motoru, jinak je vozidlo nezpůsobilé k provozu na pozemní komunikaci a neprojde TK a je to celkově neprodejné auto. Jen abys věděl do čeho jdeš. Musí se kód vyrazit znova tzv. náhradní technologií a to není tak jednoduché. Zatím jsem se setkal jen s tím, že kód vyrezl a tak se pomocí rentgenu atd. ověřilo, že je to ten kód, který tam zákazník chtěl opět vyrazit. Na úplně nový motor netuším jak to udělat. A tohle taky všude neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wajzzy Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 nema to ani typ motoru a ani vyrobni cislo... ted se na to koukal jeden odbornik a napsal mi:"pochop to je náhradní díl, na který se po montáži číslo a kód motoru vyrazí na dopravním inspektorátu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Ale ved kod motora je dany predsa samotnou konstrukciou- koli comu to potom nie je znacene? Resp. motor musi mat nejake oznacenie uz len koli identifikaci vo vyrobnom procese . A toto oznacenie urcuje tipovu zhodnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 ...ted se na to koukal jeden odbornik... To veru bol "odbornik". motor musi mat (KAZDY!) vyrazeny typ a vyrobne cislo. Pripadne je to cislo aspon na nalepke (peugeot/citroen). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wajzzy Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 (editace) nebo je to odcizene z tovarny skody... byl odnesen driv nez na nej neco vyrazili protoze jak by to melo cislo tak by jim schazel... Editováno: 10. Červenec 2009, autor: Wajzzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Blok je stejnej a hlava taky. Liší se to akorát vstřikama,turbem,možná čerpadlem a řj motoru příp. kabeláží. Toto ty ale přestrojíša stejně to je holý blok takže bych se toho vůbec nebál. Proto tam právě není asi ani kód motoru ,protože záleží,čím se dostrojí. Podle toho to pak bud bude ASV nebo jiný. Takže jestli je to nový a za dobrý prachy,šel bych určitě do toho. Kdyby jsi kupoval celý nastrojený motor,tam bych řešil teprv kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wajzzy Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 (editace) Parada! To jsem chtel slyset...jelikoz mi odesel jenom motor tak pouziju striky atd. z toho auta a mam to hotove... Pls jeste nevite ci neznate nekoho kdo by me tam ten typ vyrazil nebo jak tam ten typ dostanu kdyz od toho motoru nebudu mit smlouvu o koupi? (nicky uzivatelu kdyztak PM) Editováno: 10. Červenec 2009, autor: Wajzzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 (editace) Sta se stav v nějaký autodílně,nebo si kup raznice,ale vůbec bych se tím netrápil,čísla ani jiný věci se dneska neevidujou,ani nekontloujou. Normálně to tam buchni a je. Ještě mě prozraď,kolik za to chcou? Editováno: 9. Červenec 2009, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wajzzy Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 (editace) prodava to za 29300Kc presne... Vim, ze to nekontrolujou ale prece jenom nahoda je blbec a v posledni dobe mam stesti tak to chcu udelat at je vse ok(a sam si na to netroufnu protoze ani nevim kde presne bych to mel vyrazet-vzdyt uz dva dny hledam ten typ vyrazeny na tom rozebranem motoru ... Pokud nekdo napise, ze jsem blazen za tu cenu tak at to sem ani nepise! Proste chcu mit motor o kterem vim co zazil a pokud nekdo rekne, ze ten motor to auto prezije tak at pak ho prodam Kdyby se ale nekdo objevil z okli Brna kdo by me tam byl schopny vyrazit ASV za mensi poplatek tak at napise PM:) Editováno: 10. Červenec 2009, autor: Wajzzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekrt Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 motor je nahradni dil cisla se neeviduji ani nehlasi v tp neni udaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Cislo motora sa neeviduje, typ ale ano a musi byt zhodny s tym, co je zapisany v TP. Akus pohladat temu, co tu bola, bolo tam dost o tom, ako si nechavali po kontrole a zisteni necitatelnosti kodu motora tento znou uradne vyrazit, take cosi by Ti mohlo prejst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.