Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Před časem jsem dostal sadu RS pedálů, bohužel mi nepasuje plynový pedál (má jiný tvar) a tak se chci zeptat pro který model je přesně určen, případně kdo by měl zájem o výměnu.

Na zadní starně je toto označení

6Y2 721 647

post-6-1144070873.jpg

fabia

ttt457142991883e29f.jpg

neni to, co mas ty na OII? :huh:

• Autor

Bobik: To asi ne, já je mám doma už víc než rok

OI ma stejne, tak to teda nevim.....

ttt6b27c3e901408a14.jpg

• Autor

Bobik: snad se najde někdo kdo ten díl pozná, třeba podle ETKY, já v ní pátral marně

Bobik: snad se najde někdo kdo ten díl pozná, třeba podle ETKY, já v ní pátral marně

Když je na třetím místě v čísle díle dvojka, tak ten díl je v 99,99% na auta s pravostranným řízením :p

post-6-1144074864.jpg

kluci poradte chtěl bych tu opěrku na nohy kde jí seženu a kolik stojí?

rsko: tu operku prodava na svych strankach miloustek ;)

Ted jsem na to koukal a prodavaji to jako set ... 4-dilny (tedy s pedaly)... cena je zavratna 2200,- Kc

To vím ale dá se sehnat jen ta odkladací ploška na tu levou nohu mám RS a ta se mi tam líbí děkuji. kdo byste o ní věděl rád bych jí koupil.

• 3 týdny později...

Poznámka: V případě že máte zájem jenom o samotnou opěrku nohy, upřesněte to v objednávce. Cena samotné opěrky (bez pedálů) je Kč 790,- včetně DPH.

Milotec ji prodava i samostatne..

• 1 rok později...

nechtel bych delat reklamu, ale tu operku ted prodava Bylzde za 600 KC...ja sem si teda koupil od nej jen pedaly...v nedeli sem si o ne rekl a dnes uz je mam doma, za coz mu dekuji a cena 450 kc je taky hezka..:) (s postovnym 530, ale to uz on neovlivni)...jeste je nemam na aute, pac sem dnes nemel cas a jen sem mel minutku nez sem nastartoval auto, tak sem zkusil sundat pedaly-ty gumovy originalni a nejak mi to neslo...muze prosim nekdo poradit jak se to dela?

což o to, sundat to ještě de, ale pak tam dostat ty eReSový lol zaber a uvidíš je to jen převlíklý.. ;)

proč by zabíral? však má ty nový v ruce a podle toho pozná snad každej jak tam jsou nakutěný... hlavně ty nový pořádně nahřej a máš je tam za 5 minut i s cigárem

tak uz je tam taky mam:)

no stare gumove idu dole jedna radost, nove RS trosku tazsie, ale da sa. Ja som sa trapil len s plynom, ostatne sli v pohode.

• 5 let později...

Dnes se s tím taky morduju, nahřát a do toho :D

Taky jsem je musel nahřejvat a šly tam potom dobře dát :kol-47:

Ja  nic nenahrejval,pouzil jsem indulonu a vklouzly jedna basen :kol-47:

Upraveno od radiss33

mozem otazku ako som kukal tak ta stara guma ide dole len zo spojky a brzdy a na plyne ostava a len sa nacapi ta RS krytka... ale moja otazka bo predchadzajuci majitel daval na auto nejake neorigo tuningove pedale a nemam gumu ani na jednych :D da sa kupit len ta guma na plynovy pedal v skodovke??

Ludo25 : Zadna guma tam neostava,vse se sunda a  daji se misti nuich RS,je to tedy kus za kus,takze nic nemusis shanet :kol-28:

Upraveno od radiss33

Jaj tak parada :) dakujem za odpoved

• 1 rok později...

chcel by som poradit pred kupou

auto.bazos.sk/inzerat/41105598/Sportove-pedale-GT-pre-auta-VW-group.php

ci mi vudu paso at mam fabiu 1,4mpidakujem

Proč by nepasovaly. Klasika RS. Sundáš svoje gumy pedálů a navlečeš tyhle.

dikz idem objednat potom ukazem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.