Publikováno Duben 3, 200619 r Před časem jsem dostal sadu RS pedálů, bohužel mi nepasuje plynový pedál (má jiný tvar) a tak se chci zeptat pro který model je přesně určen, případně kdo by měl zájem o výměnu. Na zadní starně je toto označení 6Y2 721 647
Duben 3, 200619 r Autor Bobik: snad se najde někdo kdo ten díl pozná, třeba podle ETKY, já v ní pátral marně
Duben 3, 200619 r Bobik: snad se najde někdo kdo ten díl pozná, třeba podle ETKY, já v ní pátral marně Když je na třetím místě v čísle díle dvojka, tak ten díl je v 99,99% na auta s pravostranným řízením
Duben 5, 200619 r Ted jsem na to koukal a prodavaji to jako set ... 4-dilny (tedy s pedaly)... cena je zavratna 2200,- Kc
Duben 5, 200619 r To vím ale dá se sehnat jen ta odkladací ploška na tu levou nohu mám RS a ta se mi tam líbí děkuji. kdo byste o ní věděl rád bych jí koupil.
Duben 23, 200619 r Poznámka: V případě že máte zájem jenom o samotnou opěrku nohy, upřesněte to v objednávce. Cena samotné opěrky (bez pedálů) je Kč 790,- včetně DPH. Milotec ji prodava i samostatne..
Říjen 30, 200717 r nechtel bych delat reklamu, ale tu operku ted prodava Bylzde za 600 KC...ja sem si teda koupil od nej jen pedaly...v nedeli sem si o ne rekl a dnes uz je mam doma, za coz mu dekuji a cena 450 kc je taky hezka.. (s postovnym 530, ale to uz on neovlivni)...jeste je nemam na aute, pac sem dnes nemel cas a jen sem mel minutku nez sem nastartoval auto, tak sem zkusil sundat pedaly-ty gumovy originalni a nejak mi to neslo...muze prosim nekdo poradit jak se to dela?
Říjen 30, 200717 r což o to, sundat to ještě de, ale pak tam dostat ty eReSový zaber a uvidíš je to jen převlíklý..
Říjen 30, 200717 r proč by zabíral? však má ty nový v ruce a podle toho pozná snad každej jak tam jsou nakutěný... hlavně ty nový pořádně nahřej a máš je tam za 5 minut i s cigárem
Listopad 1, 200717 r no stare gumove idu dole jedna radost, nove RS trosku tazsie, ale da sa. Ja som sa trapil len s plynom, ostatne sli v pohode.
Únor 25, 201312 r Ja nic nenahrejval,pouzil jsem indulonu a vklouzly jedna basen Upraveno Únor 25, 201312 r od radiss33
Únor 25, 201312 r mozem otazku ako som kukal tak ta stara guma ide dole len zo spojky a brzdy a na plyne ostava a len sa nacapi ta RS krytka... ale moja otazka bo predchadzajuci majitel daval na auto nejake neorigo tuningove pedale a nemam gumu ani na jednych da sa kupit len ta guma na plynovy pedal v skodovke??
Únor 25, 201312 r Ludo25 : Zadna guma tam neostava,vse se sunda a daji se misti nuich RS,je to tedy kus za kus,takze nic nemusis shanet Upraveno Únor 25, 201312 r od radiss33
Září 4, 201411 r chcel by som poradit pred kupou auto.bazos.sk/inzerat/41105598/Sportove-pedale-GT-pre-auta-VW-group.php ci mi vudu paso at mam fabiu 1,4mpidakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.