PROCHY603 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) RIPER: Zateka ti cez dverny modul co mas pod tapacirom. HLADAJ TEMA TU JE!!! TEMA TU JE: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=61447 Editováno: 7. Říjen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Jo jsi moc hodný,tohle sem taky našel,ale při klik na to tak mi to nejde otevřít a píše to do čevenýho řádku error. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 RIPER: Tento link ide: http://www.skoda-fabia.firespace.eu/inter/2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 PROCHY603: DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbobyka Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 hoj pánové! Já zas mam problém se zatékáním na kobereček u spolujezdce! Dlouhou dobu jsem vůbec netušil co to může být, ale teď co byl takový šílený déšť, že pršelo ze všech stran, tak ty gumové koberečky přetékaly. Vylil sem tu vodu a hned sem vyjel! Při rozjetí začal znova vytékat proud vody, tak sem se koukl a všiml si že voda teče z otvoru pro pylový filtr v topení pod schránkou! Takže voda se tam musí dostávat přes nasávání vzduchu pro ventilaci! Chystám se na to kouknout a pak Vám dám vědět! Jinak kdyby někdo měl nějaký užitečný nápad, tak napište! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.lukin Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 To je ucpanej odtok.. to s emi taky stalo... ale ještě lepší historka! ;-)Jel jsem na myčku.. pohoda...říkal jsme si dopřeji autu trošku čisté kůry... v polovině myčky najednou začala tééct voda u spolujezdce... paráda. Než skončil program , stálo mi tam tak 10 cm vody! Hustý. Samozřejmě to bylo skoro v zimě, takže jsme to auto neměl ani jak vysušit, takže mi pěkně zplesnivěl koberec, nádhera.... a proč se to stalo? měl jsem listí v odtokovém žlebu. Od té doby už na myčku nejezdím.. radši Taktez ten samy problem, demontaz doporucuji opatrne at nepraskne predni sklo, v bocnich kanalkach bordel drzela se tam voda, pote co stoupla tak sanim vtekala dovnitr a vytekala u spolujezce na koberec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony6610 Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Ted když prší tak mi teče do auta. Nevim jak to opravit teče mi to u spolujezdce jak je přihrádka tak zespodu té přihradky me kape voda. Jakoby z těch umělohnotných věcí tam a když pustim větrák tak se celé auto ihned zapaří kompletně. Kudy to může tect? A kde co rozebrat diky moc Cc říkáte na toto Fabkaři??? Jak vidím tak se zátékáním do auta všeobecně si naši konstruktéři asi hlavu moc nelámou a je jim jedno kudy tam teče, hlavně jak voda někudy vyteče... http://www.ceskatelevize.cz/program/cerneo...09-18:25-1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L@dis1 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Taky se mi nějak dostává voda pod gumový kobereček vzadu za spolujezdcem. Auto je 2,5 roku staré a problémy jsem s tím měl skoro od novoty, pak dlouho klid a teď zase. Poznal jsem to podle zvláštního " skvašeně-bahnitého " zápachu, kterým načichne celé auto. Kobereček je zespodu mírně vlhký a když přejedu pod ním rukou po tapecu, tak to děsně smrdí. Pod jinýma kobercema je to OK. Setkal se s tím někdo ? Čím to může být ? Jak se dostanu šetrně pod tapec na onom místě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 (editace) Zdravím, mám ten samý problém už jsi přišel na to kudy teče voda? Já jsem zkoušel utěsnit ten plech pod tapecem a pořád teče za řidičem do auta už si nevím rady, tak jsem sundal tapec a lil jsem vodu na auto kolem toho plechu sucho a nikde nebylo vidět, kudy se tam ta voda dostane. Už mě to s..e, pořád rybník v zadu a smrad zatuchliny! Editováno: 24. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 MIR: Treba pretesnit aj predne dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 PROCHY603: Přední dveře jsem taky přetěsnoval, je fakt že jsem se teď nedíval na přední dveře, ale u šoféra je sucho. Voda je jenom za šoférem a to dost. Minule jsem to vzal Vaxem a vysál jsem dobrý litr a za dva dni to samé. Už nevím kudy by se mohla ta voda do auta dostat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Ak mas rodinny dom tak na zistenie kadial zateka potrebujes este jedneho pomocnika + hadicu s tlakom vody a silne svietidlo-baterku.Sadni si do auta a pomocnik nech stieka vodu na auto na tu stranu auta kde mas v interieri vodu. A ty sledujes kadial moze zatekat do interieru.Baterku potrebujes na to abi si si posvietil pod pristrojovou doskou atd. Alebo chod na autoumyvarku a daj umyt auto a postupuj podla rady co som dal HORE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 (editace) Díky za dobré rady, musím to vyzkoušet protože už mě to pěkně s.re!!! Editováno: 24. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 (editace) Tááák pánové a už to mám, už vím kudy teče do auta. Dnes jsme vyhodili přední řidičovo sedadlo oddělali plasty odhrnuli filc a v autě kaluž až k řidiči. U řidiče je taková vanička z gumy na tom filci tak se voda ze spodu přes ní nedostane a to nikdo nenapsal takže nepozáte, že teče ze předu, kobereček u řidiče jsem měl suchý. A já si pořád myslel, že teče přes levé zadní dveře, teče z motorového prostoru! Tak jsme odcvakali kryt pod stěračemi stěrače jsme chtěli dát ven, ale ouha zatuhnuté jako hrom při páčení se nám podařilo prasknout přední sklo, stějně jsem ho chtěl měnit, tak jsme je museli opatrně nahřát a vypáčit po vyndání stěračů, motorku se objevil nevídaný svinčík směsice listí a všeho možného. Vyčistili jsme odtoky a tak se mi zdá, že teče kolem prúchodky kabelů tak jsme to zamázli tmelem a uvidí se jestli to je ono. Odřezali jsme filc z gumou u středního panelu tak aby jsme zachovali tu vaničku, protože ta má za úkol nepustit vodu z bot na karosérii. Vyndal jsem ho ven z auta, ten filc by neuschnul ani za rok. Suším ho doma. Nahodili jsme sedadlo, plasty jsem zatím nenasazoval. Tak a teď čekám na déšť. Editováno: 16. Květen 2010, autor: mir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Jj. Taky jedno místo kudy to teče. Hlavně pokud parkuješ venku, tak se ucpe odtokovej kanálek a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 ahoj, mám drobnou záležitost s vodou, dneska vlezu do auta mám mokrý bezpečnostní pásy vpředu a oba, nevíte kudy to tam může týct, než začnu něco zběsile montovat, děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Ja som kúpil pred pár týždňami Fabiu 1.4 MPi combi, a bol som zdeseny, ked som uvidel vzadu na podlahe mláku. Nešlo by to vyriešit nalepenim nejakeho tesnenia na obvod ramu dveri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 To ti nepomůže. Já to olepil, ale teče to po okně do dveří a znich na práh a do auta. Rozdělat zadní dveře je pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurinka Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Jsem z moji fábie nešťastná, po zjištění, že mi do ní teče jsem se pustila do rozebrání zadních dveří. Vše rozebráno pořádně zasilikonováno, smontováno. Nechala jsem stát auto v mírném kopci čumákem nahoru, mokro je na straně za řidičem. Sahala jsem na tapec dveří, myslela jsem, že to teče zase přes to, ale ten byl suchý. Fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 LAURINKA: Mas zle nastavene dvere. Voda ti zateka medzi dverami a karoseriou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurinka Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 LAURINKA: Mas zle nastavene dvere. Voda ti zateka medzi dverami a karoseriou. co to znamená pro mě? auto nebylo bourané, takže nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 LAURINKA: NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY!!! Auto nemusi bit burane. Aj tak ti zatecie do auta. Uz mas prelezane tesnenie -pireli medzi karoseriou a dverami a tadial ti zateka do auta. Treba tie dvere nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Ahoj všem, mám Fábii Combi a zjistil jsem, že mi teče do auta někudy podél pátých dveří. Měl jsem rozebraný polstrování a plasty a teče to někudy jako od střechy, ale zaboha jsem nezjistil odkud. Mám ještě na střeše ližiny. Má někdo s tím nějakou zkušenost, aby mi poradil co a jak. Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurinka Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 LAURINKA: NECITUJ PREDOSLE PRISPEVKY!!! Auto nemusi bit burane. Aj tak ti zatecie do auta. Uz mas prelezane tesnenie -pireli medzi karoseriou a dverami a tadial ti zateka do auta. Treba tie dvere nastavit. a budeš tak hodný a popíše mi jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.