Přejít na obsah

Dojezdy na zadní okna.


MELLO

Doporučené příspěvky

Predné tlačidlá majú 4 polohy a zadné len 2. Takže si zožeň nejaké rozbité tlačidlá a vymneň v tom tlačidlovom paneli tie plasty pod hmatníkmi z predných aj dozadu (keď to rozoberieš, uvidíš). Plošák je viacmenej predpripravený na 4 polohy aj vzadu, takže myslím bude potrebné tam dať aj príslušnú časť gumy s kontaktnými plôškami. No a potom už len postaviť obvod, ktorý po zatlačení tlačidla do krajných polôh predĺži impulz na 5 (alebo koľko) sekúnd. Možno by len stačilo nabitie nejakého kondenzátora.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myšlenka dojezdů zadních oken je zajímavá, je však otázka, proč je Škodovka nedělá. Přitom na čtyřdveřovém ovladači oken jsou kontakty pro obě polohy, jen chybí aretace první polohy přepínačů zadních oken a pár odporů na tišťáku. Zkoušel někdo doplnit chybějící odpory a zkusit co to udělá?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi ich k tomu motivovalo zníženie nákladov (hľadí sa na každý cent) a zároveň je to funkcia, ktorá nie je životne dôležitá. Myslím, že ani netreba nič dorábať. Stačí zobrať správny odpor a priložiť ho na chvíľu na správne miesto a hneď sa uvidí. Ale predpokladám, že to neurobí nič, asi na to nebude RJ pripravená. A raktiež netuším, či zadné okná sú vôbec vybavené funkciou ochrany proti privretiu. Ak nie (treba vyskúšať), tak to na 100% nepôjde dorobiť. Aspon nie tým doplnením odporov.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Guest_Jirka

Doporučil bych do dveří přidat jednotku http://www.e-autodoplnky.cz/detail.php?id=91 a nemusíte nijak zasahovat do mechaniky spínače. Je to čistá práce. Do každých dveří musí být jedna tato jednotka. Aretace spínačů není potřeba. Okna pojedou po stlačení spínače až do krajní polohy, nebo do jeho opětovného stlačení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Já nad tím taky přemýšlím a nevidím důvod proč by to nemělo fungovat. Koupit jiné tlačítka a pak přidělat nějaký ten drátek, asi to rozeberu a juknu na to pořádně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...