Jump to content

Nenastartuju, už nevim.

mirek99
 Share

Recommended Posts

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tu někdo neví co s mým problémem. Mám Skoda Octavia 1,9tDI 66kw čiplá. Při jízdě jsem vykvaltoval auto chcíplo a už neožilo. řešil jsem tedy naftu byly tam ty bublinky jak jsem se tu dočetl, vyměnil jsem filtr palivový i s těma dvouma gumičkama černá modrá, zkoušel jsem zda saje čerpadlo z kelímku, to sosá úplně v pohodě, vstřiky jsou na tom dělaný cca rok a žhavení funguje, relé to teda není. Tak mě napadá už jedině čerpadlo. Nevíte někdo co s tím? Nebo případně nějakou metodu jak můžu zjistit zda funguje správně? taky mě napadla ta klapka v sání vzduchu ale ta je odpojená už od doby co sem to auto koupil, fakt už nevim, do servisu nechci. Když by někdo věděl budu rád za každou radu, díky. :-)

Díky za rady pánové, se to už vyřešilo :-D Tak kdyby se tu někomu stalo něco podobnýho tak bude vědět :-) Prostě při vykvaltování to chytlo tolik vzduchu, že to vlítlo i do vysokotlakých trubiček z čerpadla do válců. (velmi pravděpodobně palivový filtr) Jediný způsob jak to odstranit asi, je povolit dvě trubky k válcům škrtnout starterem a to samý u dalších dvou válců nafta vylítla utahlo se a vrrrrrmmm :-D Fakt by mě tohle nenapadlo, známej mi ještě přes booka poladil špatný teplý starty a je to ok. dal sem mu kilo a sem zas spokojenej, jen jsem měl velký štěstí že se mi tohle stalo přímo při dojezdu k baráku :smich: