Radek Holub Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Zdravím, nikde nemůžu nic najít o vadách na klimatizaci OII 1,9 TDI. Chci se zeptat, jestli jste se s tím někdo již setkal. U climatronicu mi normálně všechny funkce fungují, ale klimatizace chladí velice málo. Je cítit, že jde chladnější vzduch, ale jen nepatrně. Nejde z toho ledárna, jako u jiných vozů! Diagnostika žádnou chybu nenapsala a klima je naplněná nově a nikde neuniká!!! Nesetkal jste se stím někdo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 NO s toto se mi taky zdálo, když jsem přesed z Focusu do Octavie... zkus ten climatronik nastavit na co nejnižší teplotu a jestli je to i tak špatný bude někde chyba..... tyhle klimi jsou dle mého názoru dosti komfortní a nezpůsobují tepelný šok jako u jiných značek aspoň já spokojenost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Tohle stejný u služební octy...diagnostika nic...a pak tam bylo málo chladiva po doplnění vše OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Holub Vloženo 30. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Na minimum to chladí o maličkato líp, než když teplotu zvednu, to znamená, že tam asi bude něco špatně...Chladiva je dost a ani neutíká...to už jsem si zjišťoval přístrojem na doplnění klimy a cca po měsíci jsem toto zopakoval a množství bylo +- stejný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sector Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Nemam nejaku extra radu, ale aspon sa podelim o skusenost. Ked som sadol do oktavky tak klima tiez chladia velmi slabo. Chybala ta kvapalina, po naplneni sa to vyrazne polepsilo. Avsak poriadne chladit zacne ten moj climatronic az ked sa motor trocha zabehne/zohreje, co mi pride zvlastne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamilio Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 To samé jsem teď řešil na OI (climatronic). Ve finále to byla uvolněná spojka na klimakompresoru. Takže jako první (pokud jsi si teda jistý, že máš dost chladiva) zkontrolovat jestli správně funguje kompresor - poznáš když rukou zkusíš teplotu trubky, která vede k expanznímu ventilu - při zapnuté klimě a nastartovaném motoru musí být úplně ledová. Od toho bych se odpíchnul a pak to řešil dál - problém může být poté ve výparníku nebo v tělese klimatizace (klapky, servíčka, čidla...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Podobny problem jsem mel, ale nerikam ze to tim je. Az na VAGu za jizdy sem prisel na to, ze je v pr.... interierovy cidlo teploty (soucast RJ) - Vymena a pak pohoda. Nacitalo to hodnoty a klima pak dorovnavala. Takze to treba reklo venku je 8 a ono to nechladilo pritom venku bylo 23 atd atd... KM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Zdárec. Já jsem nechal vyměnit kompresor a teď mi klima sice chladí, ale ne tak silně jako dřív..takže myslíte, že mi to někde utiká? Sahral jsem na tu tubku a byla dost studená a orosená. Ale teď tam mám sanden a to starší valeo chladilo pěkně. Ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Taky jsem bohužel měnil (místo vadné serie Delphi/2008 s povoleným či vypadlým šroubkem unašeče řemenice) a mám taky Sanden. Ale subjektivně ten chladí mnohem víc než D., a tak si nyní na Climatronicu nastavuji teplotu o 1-2o C vyšší (23-24) než léta předtím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.