lucassino Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Zdravím, chěl bych si dodělat ještě před zimou do Fabie elektrická a vyhřívaná zrcátka. Jediné co mám zatím nakoupeno jsou ta zrcátka a potřeboval bych, zda je tu někdo, kdo už to prováděl a byl by mi schopen říct objednací čísla všech zbývajících komponent. Je to pofaceliftová fabie a BEZ elektrických oken (pochopil jsem, že verze s el. okny má jinou verzi ovladače zrcátek). Tedy zřejmě kabeláž, joystick do řidičových dveří, krytka do spolujezdcových, etc... Mockrát díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 krytka ovládání 6Y1 867 186 ovládání u řidiče 6Y1 959 565 E pokud by si chtěl ještě něco,tak ti to najdu zítra .. musim letět do práce čest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucassino Vloženo 3. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2009 Diky... Vsechno to asi jeste nebude... Nejaka kabelaz, piny, etc? (sorry, nikde jsem zde nenasel, co vsechno je potreba... :-( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 kabeláž je dost drahá, spíše bych ji pořizoval na vrakárně (a tam ti je číslo u tohoto dílu k ničenu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucassino Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 na to bohuzel nemam prilis casu... pokud to nebudou tisicove relace, tak by to snad slo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 oni to právě tisícové záležitosti jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 a nebo ještě jinak: Kup na vrakárně elektrický stahovačky a rovnou si hoď okna do elektriky. Jaké to má výhody? 1) stahovačku ti prodají s kompletním kabelovým svazkem pro dveře 2) bude to stát stejně jako nový kabelový svazek ve Škodovce 3) je to rychlejší nákup, než objednávání dílů ve Škodovce 4) el. ovládání oken je velmi praktické, naproti tomu el. zrcádka jsou více měně k prdu (považuji to za jednu z největších zbytečností, co jsem na svém autě dodělával) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucassino Vloženo 6. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Naopak elektricka a vyhrivana zrcatka ja povazuju za jednu z nejzasadnejsich veci, ale to je vec nazoru O elektrickych oknech jsem uz take premyslel, ale cetl jsem cosi o pofaceliftovych fabiich, kde jsou stahovacky pripevneny nyty a podobne lahudky, takze s tim se mi moc drbat nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 nechci ti kazit radost, ale pokud budeš natahovat novou elektriku, tak tu stahovačku stejně budeš muset sundat, jinak se do svorkovnice dveří nedostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddodino Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Zdravím,chěl bych si dodělat ještě před zimou do Fabie elektrická a vyhřívaná zrcátka. Jediné co mám zatím nakoupeno jsou ta zrcátka a potřeboval bych, zda je tu někdo, kdo už to prováděl a byl by mi schopen říct objednací čísla všech zbývajících komponent. Je to pofaceliftová fabie a BEZ elektrických oken (pochopil jsem, že verze s el. okny má jinou verzi ovladače zrcátek). Tedy zřejmě kabeláž, joystick do řidičových dveří, krytka do spolujezdcových, etc... Mockrát díky! zdravim ja mam fabku 2001 comfort el. okna ale nie vyhrievane zrcadla. Kolko ta vysli tie zrcadla nevedel by si mi poradit kde ich mam zohnat Dakujem :-() Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 zdravim ja mam fabku 2001 comfort el. okna ale nie vyhrievane zrcadla. Kolko ta vysli tie zrcadla nevedel by si mi poradit kde ich mam zohnat Dakujem :-() co třeba tady? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75147 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddodino Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 co třeba tady? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75147 ja ja prodano :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucassino Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 nechci ti kazit radost, ale pokud budeš natahovat novou elektriku, tak tu stahovačku stejně budeš muset sundat, jinak se do svorkovnice dveří nedostaneš Aha... nasel jsem kdesi jakysi navod, kde to nutne nebylo... Mas k tomu nejakou dokumentaci, popripade vlastni zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucassino Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 ja ja prodano :-( Zkus aukro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Aha... nasel jsem kdesi jakysi navod, kde to nutne nebylo... Mas k tomu nejakou dokumentaci, popripade vlastni zkusenosti? nejlepší dokumentace je asi Dílenská příručka (lze ji najít na netu). Jinak kabeláž je vedena vrchem po stahovačce, pak ale přechází dovnitř dveří, zde je zakončena ve svorkovnici na pření straně dveří. Teoreticky by mohlo postačit vyndat reproduktor, ale moc na to nevěřím, i po sundání stahovačky je to kolikrát pěkně blbá práce. Nedokážu si představit jinou cestu ze dveří do sloupku A, než přes tu hranu a k ní je přístup pod stahovačkou. Její demontáž ale není nijak složitá (i pokud je nýtovaná) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Pánové domnívám se správně, že potřebuji k Fabii předface MR04 s el okny ovladač na zrcátka pod číslem 6Y1 959 565 F? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucassino Vloženo 13. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 nejlepší dokumentace je asi Dílenská příručka (lze ji najít na netu). Jinak kabeláž je vedena vrchem po stahovačce, pak ale přechází dovnitř dveří, zde je zakončena ve svorkovnici na pření straně dveří. Teoreticky by mohlo postačit vyndat reproduktor, ale moc na to nevěřím, i po sundání stahovačky je to kolikrát pěkně blbá práce. Nedokážu si představit jinou cestu ze dveří do sloupku A, než přes tu hranu a k ní je přístup pod stahovačkou. Její demontáž ale není nijak složitá (i pokud je nýtovaná) Ok, diky za nasmerovani, jsem v tomhle nepolibeny, dodelal jsem si akorat zadni repro a vystrelovaci klice, vse pres navody zde z fora, takze se porozhlednu po prirucce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ahoj dodělával jsem si el. zrcátka do auta s el. oknama to byla docela hračka. Nejhorší bylo zapojení výhřevu zrcátek v interiéru. Dokonce bych si trouf klidně udělat další kabelový svazky. Spočítám to a kdyby měl někdo zájem klidně poradím nebo udělám svazky do dveří. Já použil nová zrcátka s konektorem pro auto bez el. oken a koupil konektor protikus k zrcátku a do řídící jednotky oken v celku rychlé a v pohodě, potom při vyjímání dveřního nosiče příslušenství nemusíte odpojit konektor na řj. dveří ale přímo u zrcátka Byl tady na foru pěknej návod od Cosbyho, ale je fuč smázlej. Tak přeju hodně štěstí a spokojenosti s výhřevem a el. zrcátky. Ten výhřev je teď boží a což až začne mrznout. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Taky bych chtel dodelavat zrcatka v elektrice. Stahovacky jiz mam dodelavany v CANu, je tam tedy jiz pripravena i kabelaz (jiz zapojena). Melo by tedy stacit predelat zrcatka a ovladac. No nicmene mohl by mi nedko rict, zda jsou spravny cisla tech dilu? Mam totiz dojem, ze napriklad ovladacu existuji dve verze, nevim jestli i zrcatek, ale to nevypada. Ovladac existuje ve dvou verzich 6Y1 959 565 E/F Chapu to dobre, ze Eckovy je na CAN a Fkovi na LIN, nebo je to naopak? Vim ze tady na to existuje tema, ale moc moudry z toho nejsem. El zrcatka s upravou pro lakovani by mely prvdepodoben byt 6Y1 857 501 BJ (pro leve) a pro prave zrejme 502 BA, ale nejsem si jisty. Byl by nekdo tak hodny a overil mi ty cisla? Predpokladam, ze zrcatka jsou jen jedny bez ohledu na CAN nebo LIN. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Combi2002: Máš pravdu,že je to byla brnkačka až na ten interier. To jsem se proklínal za ten nápad. mytrix: Nevím zda jsou dva nebo více typů ovladačů, ale rozdíl u E a F je že E je určen pro ovladání bez el. oken a F pro auta z el. okny. Tak to mluví ETKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) aha diky za info ono totiz puvodne bylo jeste D na konci, nicmene zato je prave nahrada F CAN/LIN nema podle vseho vyznam v tomto pripade Editováno: 21. Říjen 2009, autor: mytrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Jaktože CAN/LIN nemá význam?? Snad je třeba propojit řidiče se zrcátkem spolujezdce ne? a to buď po CANu, nebo po LINu? Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No to sice ano, ale aspon jak ja to chapu, tak ovladac se pripojuje k ridici jednotce ve dverich a teprve ta je rozdilna pro CAN/LIN. Samotne ovladace podle vseho existuji totiz pouze dva a to 6Y1 959 565 E/F, kdy E je bez el oken a F s el. okny. V nekterych threadech se sice nekdo zminuje o predfaceliftove verzi ovladace napriklad 6Y1 959 565 D, nicmene v ETCE je informace o tom, ze Dcko nahrazuje verze F. Takze podle vseho zadny pred/facelift verze ovladacu neni a jsou shodne. Pokud se pletu, tak me nekdo opravte, ale opravdu jsem nikde na tomto foru nevycetl, ze by existovaly jeste nejake jine verze. Jinak k tem zrcatkum, muze mi nekdo prosim potvrdit, zda 6Y1 857 501 BA je prave zrcatko elektricke lakovaci?? Co se totiz divam po obchodech, tak ze je lakovaci nikde nepisou (narozdil od leveho) ale cenove by tomu odpovidalo:) diky-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Ale vypadá, že se jedná o levé nikoli pravé. Toto je pravé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 aha diky moc.. no asi to jeste overim u prodejce.. koukam totiz napr. zde: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6y18...icke-fabia.html a maji to vedeny s koncovkou BJ, misto BK. V tom seznamu sice BJ existuje taky, podle popisu se jedna o to stejne zrcatko, jen u toho BK je poznamka "KSA".. buhvi jakej je v nich rozdil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.