Ondra Hajek Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Ahoj Existuje nejaka levnejsi varianta, nez HEX-CAN kabel ? Potrebuji jen neco ozkouset na Fabii2, takze nepotrebuji podporu protokolu USD/ODX/ASAM, ale pouze Can-busu. Shanim neco do 2000kc, co komunikuje s PC prez USB. Vim pouze o kabelu s procesorem ELM327, ale ten nekomunikuje s VAGem, takze se mi do toho moc nechce... Co doporucujete vy ? Nebo by mi nekdo pujcil HEX-CAN tak na 1-2 mesice Tech 8000kc se mi nechce za to davat. Potrebuju jen analyzovat nejaka data pro skolni ucely....nehodlam se tim zivit. diky Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 koukni se do bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Hajek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) Dik. To si mi fakt pomohl. Nekdo dalsi ? Editováno: 27. Listopad 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Neni zac.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=58570 tenhle ti snad staci, ne? P.S.: necituj posledni prispevek, kdyz je jednoznacny, komu je adresovan - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 co vim, tak na F2 nepotřebuješ hex-can.. stačí ti KKL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Hajek Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) Mate sice pravdu, ale zajimam se predevsim o CAN. Chci totiz vyzkouset komunikaci mikroprocesoru od Freescalu - Coldfire po CANu. A potrebuju nejakou tu predlohu, protoze k tomu neni dostupna dokumentace. Takze to KK-line beru spis takovou nouzovku. Zatim premyslim o protokolu Can-bus. Jenze jsem nenalezl takove zarizeni, ktere by umelo CAN + spolupracovalo s VAG COMmem + bylo za cenu do 2000kc. Vypada to, ze takove zarizeni neexistuje Editováno: 27. Listopad 2009, autor: Blacky Necituj posledni prispevek - cti pravidla!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zinedit Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 (editace) Můžu ti nabídnout origo Hex-Can za 6500Kč Editováno: 27. Listopad 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 mrkni se do Ciny, maj tam toho hafo, a funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.