Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

niekoho si sledoval??????????? HEHE

Vcera by som vam vedel povypravat ako to nejde...Ide a na kolko sposobov...ON: 185 cm ONA: 160cm :p

Ide, cozeby neslo, len trosku fantazie a akrobacie. Netreba ani kombik.

Absolutne sa sem hodi toto: :prc:

• 3 týdny později...
niekoho si sledoval??????????? HEHE

:palec2::smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

• 2 týdny později...

Nie sledoval, ale akterom som bol :p ja nerad "len" sledujem

a teraz vazne...len v zadu vadia uchytki na pasy ;) ale inac v poho, treba troska akrobacie

• 1 měsíc později...

Nie sledoval, ale akterom som bol :p ja nerad "len" sledujem

a teraz vazne...len v zadu vadia uchytki na pasy ;) ale inac v poho, treba troska akrobacie

Všechno jde když se chce, nebo když je touha, nezáleží na autě, za svých mladých let jsem toto prováděl v plně(4 personen) obsazeném Trabantu ( na zadní sicně), dnes už by mě tak maximálně prdlo v zádech.

Ale pokuď to šlo bez problémů ve feldě, tak předpokládám fabča nebude problém, samozřejmě že v mládí jsem kamarádovi záviděl 1203 ve speciální šuk úpravě - speciální úchyty stehen a polstrovaná podlaha; o co míň jela, o to líp se v ní souložilo.

• 3 týdny později...
jasne ze sa da na zadnych s prednymi sklopenymi dopredu a posunutymi dopredu

najlepsie auto na šukanie bolo jednoznacne stara skoda 105-130 tam bolo miesta vzadu uno tuto bela de luxe fakt po slopeni prednych sedadiel uplne dopredu a ich posunuti si mohol babu aj otačať ako si chcel...

ale najviac nasralo ked ma 5 sekund pred ukoncenim prebrali z tranzu mestsky a baterkou mi svietili do ksychtu.

:p

ach to boli casy

Přesně tak, neni nad Skodarny 120...v kufru Fabky kombika to jde taky...testovano a dobre...

• 2 týdny později...

jj plnej souhlas. Přední sedačky uplně dopředu a paráda :palec2::prc: . Akorát teď řeším drobnej problém. Mám elegance výbavu(světlý interiér) a je lehce zaprasenej od řasenky :unsure: . Nevíte někdo jak na to :help: Díky za rady.

to Alan: :smich:

Problém s řasenkou odstraněn :) Nechci dělat reklamu, ale VANISH na čistění koberců - parádní věc :palec2: Takže se může dál... :prc: pavídat si sem myslel...

• 2 měsíce později...

Mě docela štvou zapínače pásů vpředu, při sklopených sedačkách tam docela vyčnívaj

• 2 týdny později...

ja to ve fabii ,už zažil a musím jen souhlasit,že to tam jde.na kapotě je to taky hezky,ale nesmí být rozehřáta :D to by se nám holky připekly:D jak volská oka :D

• 3 týdny později...

Tak mám problém :D, čím odstranit bílé fleky na potahách? Četl sem tu něco o Vanishi (potahy sundavat nechci)

ajajaaaaaaj zle si mieril? :D

Spíš sem střílel několikrát a nevydrželo to dlouho tam kde mělo :D

:palec2:lol
:aggressive: to není vtipný :kol-46: počkej až budeš chtít svízt do hospody a budeš si muset sednou dozadu na ty bílý fleky lol

Hehehehe no šak sú už suché nie? A ja som cestou na chatu na RS sedačky vykýblil marhulový koláč...

Že marhulový koláč. To je krycie meno pre "pruuujem"??? :laugh.gif

No faaakt volakde ten poťah ešte mám :D

Kamarád, co měl na zadních sedačkách také bílé fleky, každýmu tvrdil, že je to od Sunaru od jeho malého synka... lol Ale taky jsme mu to nikdo nevěřili a nechtěli si do toho sednout... ;) Vzhledem k jeho pověsti proutníka nikdo neměl jistotu, v čem by to vlastně seděl... :p

Což takhle počkat, až to zaschne a vykartáčovat na sucho? A v případě zbylého fleku to vzít navlhčeným hadrem?

Upraveno od Wassermann

anebo si nechat sedačky komplet vyčisti mokrou cestou...něco jako koberce doma...u nás to dělá jeden chlápek a komplet sedačky jsou za cca 300......když chceš i papec za 500.........jednou za čas se to vyplatí a ne jen kvůli "bílejm" flekům :-)

-_-:dj:

Ok je to tak.................. asi :D

No ty woe, to máš pravdu ja měřím 178 a přítelkyně 170 cm tak je problém posunou sedačky :D

anebo si nechat sedačky komplet vyčisti mokrou cestou...něco jako koberce doma...u nás to dělá jeden chlápek a komplet sedačky jsou za cca 300......když chceš i papec za 500.........jednou za čas se to vyplatí a ne jen kvůli "bílejm" flekům :-)

Na ty fleky od jogurtu :prc: je celkem dobrý woolite color normálně to tím jakoby tepuju,ale lepší je vyndat potahy a hodit do pračky,přece jen řasenku a oční stíny woolite moc nebere :p

jinak s mou novou přítulkou 160cm výška a já 182cm výška je ve fabině vzadu místa jako v obýváku ;)

jen ty kotvy pásů mě serou(tlačí do zad) lol

jo a kdo z Vás má černé okna vzadu hmmm? lol přece jen čumilové se najdou všude :aggressive:

Upraveno od xtrack

Ve večerních hodinách nejsou černý okna potřeba :p Záleží spíš na volbě "parkovacího" místa.... ;):prc:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.