Duben 11, 200817 r niekoho si sledoval??????????? HEHE Vcera by som vam vedel povypravat ako to nejde...Ide a na kolko sposobov...ON: 185 cm ONA: 160cm Ide, cozeby neslo, len trosku fantazie a akrobacie. Netreba ani kombik. Absolutne sa sem hodi toto:
Květen 7, 200817 r Nie sledoval, ale akterom som bol ja nerad "len" sledujem a teraz vazne...len v zadu vadia uchytki na pasy ale inac v poho, treba troska akrobacie
Červenec 3, 200817 r Nie sledoval, ale akterom som bol ja nerad "len" sledujem a teraz vazne...len v zadu vadia uchytki na pasy ale inac v poho, treba troska akrobacie Všechno jde když se chce, nebo když je touha, nezáleží na autě, za svých mladých let jsem toto prováděl v plně(4 personen) obsazeném Trabantu ( na zadní sicně), dnes už by mě tak maximálně prdlo v zádech. Ale pokuď to šlo bez problémů ve feldě, tak předpokládám fabča nebude problém, samozřejmě že v mládí jsem kamarádovi záviděl 1203 ve speciální šuk úpravě - speciální úchyty stehen a polstrovaná podlaha; o co míň jela, o to líp se v ní souložilo.
Červenec 20, 200817 r jasne ze sa da na zadnych s prednymi sklopenymi dopredu a posunutymi dopredunajlepsie auto na šukanie bolo jednoznacne stara skoda 105-130 tam bolo miesta vzadu uno tuto bela de luxe fakt po slopeni prednych sedadiel uplne dopredu a ich posunuti si mohol babu aj otačať ako si chcel... ale najviac nasralo ked ma 5 sekund pred ukoncenim prebrali z tranzu mestsky a baterkou mi svietili do ksychtu. ach to boli casy Přesně tak, neni nad Skodarny 120...v kufru Fabky kombika to jde taky...testovano a dobre...
Srpen 4, 200817 r jj plnej souhlas. Přední sedačky uplně dopředu a paráda . Akorát teď řeším drobnej problém. Mám elegance výbavu(světlý interiér) a je lehce zaprasenej od řasenky . Nevíte někdo jak na to Díky za rady.
Srpen 5, 200817 r Problém s řasenkou odstraněn Nechci dělat reklamu, ale VANISH na čistění koberců - parádní věc Takže se může dál... pavídat si sem myslel...
Říjen 11, 200816 r Mě docela štvou zapínače pásů vpředu, při sklopených sedačkách tam docela vyčnívaj
Říjen 22, 200816 r ja to ve fabii ,už zažil a musím jen souhlasit,že to tam jde.na kapotě je to taky hezky,ale nesmí být rozehřáta to by se nám holky připekly:D jak volská oka
Listopad 11, 200816 r Tak mám problém , čím odstranit bílé fleky na potahách? Četl sem tu něco o Vanishi (potahy sundavat nechci)
Listopad 13, 200816 r to není vtipný počkej až budeš chtít svízt do hospody a budeš si muset sednou dozadu na ty bílý fleky
Listopad 13, 200816 r Hehehehe no šak sú už suché nie? A ja som cestou na chatu na RS sedačky vykýblil marhulový koláč...
Listopad 14, 200816 r Kamarád, co měl na zadních sedačkách také bílé fleky, každýmu tvrdil, že je to od Sunaru od jeho malého synka... Ale taky jsme mu to nikdo nevěřili a nechtěli si do toho sednout... Vzhledem k jeho pověsti proutníka nikdo neměl jistotu, v čem by to vlastně seděl... Což takhle počkat, až to zaschne a vykartáčovat na sucho? A v případě zbylého fleku to vzít navlhčeným hadrem? Upraveno Listopad 14, 200816 r od Wassermann
Listopad 14, 200816 r anebo si nechat sedačky komplet vyčisti mokrou cestou...něco jako koberce doma...u nás to dělá jeden chlápek a komplet sedačky jsou za cca 300......když chceš i papec za 500.........jednou za čas se to vyplatí a ne jen kvůli "bílejm" flekům :-)
Listopad 22, 200816 r No ty woe, to máš pravdu ja měřím 178 a přítelkyně 170 cm tak je problém posunou sedačky
Listopad 23, 200816 r anebo si nechat sedačky komplet vyčisti mokrou cestou...něco jako koberce doma...u nás to dělá jeden chlápek a komplet sedačky jsou za cca 300......když chceš i papec za 500.........jednou za čas se to vyplatí a ne jen kvůli "bílejm" flekům :-) Na ty fleky od jogurtu je celkem dobrý woolite color normálně to tím jakoby tepuju,ale lepší je vyndat potahy a hodit do pračky,přece jen řasenku a oční stíny woolite moc nebere jinak s mou novou přítulkou 160cm výška a já 182cm výška je ve fabině vzadu místa jako v obýváku jen ty kotvy pásů mě serou(tlačí do zad) jo a kdo z Vás má černé okna vzadu hmmm? přece jen čumilové se najdou všude Upraveno Listopad 23, 200816 r od xtrack
Listopad 24, 200816 r Ve večerních hodinách nejsou černý okna potřeba Záleží spíš na volbě "parkovacího" místa....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.