Říjen 27, 201410 r taky to čistím pravidelně 1x ročně, ale po tom co wapkou vždy vystříkám při mytí přechod blatníku na prahy tam binec už nemám a to mám i zástěrky
Únor 26, 201510 r čistím to 2x ročně a to mám zástěrky kvůli špatným prahům. Pokud se to čistí pravidelně, je to v pohodě, ale jak se na to sere tak to začne hnít.
Duben 22, 201510 r Tak já to bohužel nechal zajít až moc daleko: Dá se něco takového opravit svépomocí? Vybrousit na kov, pozinkovat a přestříkat barvou? Nebo servis + výměna blatníku?
Duben 23, 201510 r Záleží na tobě. Opravit striknutim to je na chvilku. Lepší samozřejmě nechat vyměnit a nebo zkusit sehnat pěkný na vrakaci. A vycisti to i z druhé strany.mezi podbehem a dverma je ještě jeden plast a za nim je to taky plne bláta.ja jednou za čas vapku strcim za podbeh a vyperu to a zatím dobre.
Duben 23, 201510 r Jinak jsem přišel na to, ze za pravým zadním kolem je mala vyztuha, která je na prohlubni pro rezervu a mel jsem ji plnou bláta a sutru, tak by mě zajímalo, zda to tak mají i ostatni
Duben 23, 201510 r Dá se něco takového opravit svépomocí? Vybrousit na kov, pozinkovat a přestříkat barvou? Nebo servis + výměna blatníku? to se vybrousit nedá, ta hrana se rozpadne. Blatník si ale taky můžeš vyměnit svépomocí.
Květen 6, 201510 r Zdravim, tak jsem dnes také vyčistil ten bordílek za krytem podběhu, bylo toho tam požehnaně. Doporučuji občas vyčistit.... :-))
Květen 17, 201510 r Tak mám taky vyčištěno,od novoty poprvé. No...ono tam vlastně nic nebylo Upraveno Květen 17, 201510 r od Jay Kay
Květen 17, 201510 r Já se tam před nedávnem podíval poprvé a po pěti letech na OII FL a na jedné straně tam byl jeden lísteček a na druhé straně dva seschlé lístečky ze stromů, jinak nic.
Květen 17, 201510 r A tohle jsem měl na mojem čerstvě zakoupeném C-Maxovi r.v.2005. Forďáci tam mají strčenný ještě jakysik molitan nebo co a tam toho teda bylo...na chatě mě čeká druhá strana Upraveno Květen 17, 201510 r od Jay Kay
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.