alli86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Tak se chci podelit s mou 1. zkusenosti s pojistovnou UNIQA a havarijkou. Jednoho krasneho dne jsem se probudil a v me O2 nebyl ramecek klimy a autoradio audience. For je v tom ze ted dyz to resim s pojistovnou nemuzu jim vysvetlit jak to ze nemam poskozeny zamky ani okno... Porad jim rikam ze je to mozne a ze tech pripadu je mraky tak co koukaj na me jak na corkare.... Pak me dodelali tim ze chtej fakturu nebo doklad o tom ze jsem tu audienci tam mel, Coz nemam uz jsem auto tak z bazace koupil a ve smlouvach neni nic o tom jaky tam je radio (proc taky). Ve skodovce mi rekli ze tam byl puvodne stream ale kdyz jsem ja auto kupoval tak do nej ten deutscher dal asi audienci a ja jednal jen s bazarem tak nevim jak mam dokazat ze tam ta audience byla... ;-( No coz by mi asi bylo jedno. Ale oni i kdyz reknu at to nauctujou se stream radiem porad rikaj ze chtej fakturu nebo neco :-( no a pak me dodelili tim ze mi to nechteji vyplatit na rozpocet ze pry odcizeni casti vozidla nehradi rozpoctem... Chtel jsem se Vas tu zeptat zda mate nejakou zkusenost a zda nevite jak ty hnupy donutit mi dat nejaky penize... prece na ne mam narok... pojstku platim tak co. Oni berou ale nedavaj!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) No pěkný. S tím rozpočtem je podle mě nedonutíš. Zvlášť fakturu na rádio má asi málokdo. Koukám, že platit člověk může, ale když mají plnit, tak je najednou problém. Hnus velebnosti.... Možná, že by jim mohla něco "dokázat" diagnostika. Na gateway bude chyba, ža bylo odpojeno rádio a stav kilometrů, kdy se tak stalo Editováno: 22. Říjen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Některé pojišťovny rozpočtem neplní (např. Triglav) takže tudy cesta asi nevede. Když jsi auto pojišťoval tak jsi auto určitě musel přistavit na focení, mě pokaždé fotili palubní desku, fotku rádia by tedy měli mít. Dále je pak u většiny smluv jakýsi protokol kde je vyznačeno co v autě je (např ABS, ESP, metalíza atd.) a mělo by tam být i to rádio. Pokud ne tak v servisní knížce a v kufru u rezervy je nalepený takový štítek kde je v kódech zapsaná výbava s jakou šlo auto z továrny - takový rodný list. Jestli tam byl z výroby Stream pak se pojistná smlouva vztahuje pouze na Stream, jinak je potřeba při uzavírání smlouvy přesně písemě vyspecifikovat jaké rádio tam vlasně je. Takže bych si jako první nechal ukázat tu fotodokumentaci kterou provedla pojišťovna,pak ten protokol o výbavě a když to nebude ani tak jasné, potom jim přinést rozpočet na nový Stream ze servisu což bude palba. Pak bych se domluvil s likvidátorem jestli mi zaplatí starší Audienci (pokud na ní trváš) což bude třeba 1/2 toho nového Streamu na to by mohl slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Některé pojišťovny rozpočtem neplní (např. Triglav) takže tudy cesta asi nevede. Když jsi auto pojišťoval tak jsi auto určitě musel přistavit na focení, mě pokaždé fotili palubní desku, fotku rádia by tedy měli mít. Dále je pak u většiny smluv jakýsi protokol kde je vyznačeno co v autě je (např ABS, ESP, metalíza atd.) a mělo by tam být i to rádio. Pokud ne tak v servisní knížce a v kufru u rezervy je nalepený takový štítek kde je v kódech zapsaná výbava s jakou šlo auto z továrny - takový rodný list. Jestli tam byl z výroby Stream pak se pojistná smlouva vztahuje pouze na Stream, jinak je potřeba při uzavírání smlouvy přesně písemě vyspecifikovat jaké rádio tam vlasně je. Takže bych si jako první nechal ukázat tu fotodokumentaci kterou provedla pojišťovna,pak ten protokol o výbavě a když to nebude ani tak jasné, potom jim přinést rozpočet na nový Stream ze servisu což bude palba. Pak bych se domluvil s likvidátorem jestli mi zaplatí starší Audienci (pokud na ní trváš) což bude třeba 1/2 toho nového Streamu na to by mohl slyšet. No ale taky by mohl slyset na to ze rozpoctem mi strhne dalsich 20% ze zbyvajici vyuzitelny casky... zkusim uvidim. ale pekne me stve ze tam tu audienci nedodali to ze neni z vyroby jsem zjistil az ted kdyz jsem volal do skodovky :-( ... zkusim se s nim dohodnout zda mu bude stacit faktura na jine radio ktere tam budu chtit misto toho.... znajem by mi udelal tucnou fakturu na nejaky radio a birokracie by byla obesla :-D ale nehce se mi to takhle obchazet... a to zkouseli jeste to ze musim pockat az to PCR odlozi... tak to jsem vyjel a uz to neni potreba :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 a fotili to tvoje auto když jsi uzavíral pojistku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 ještě jsem se nesetkal s pojišťovákem, co by si to vše fotil.....dělají to jen pokud sám na tom trváš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 ještě jsem se nesetkal s pojišťovákem, co by si to vše fotil.....dělají to jen pokud sám na tom trváš... pUVODNE SE TO MELO DELAT...nekdo od uniqua ale ja to mam na firmu a tam rekli ze mi staci cestne prohlaseni ale ted maj hemzi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Uniqua a Kooperativa jsou nejhorsi pojistovny na trhu u nich bych si nedal posjitit ani stary boty...pekny parchanti, mam s nimi diky firemnim autum uz velkou zkusenost, ted mame vse pojisteno u Generalli a nemuzem si stezovat, vsechno absolutne bez problemu, at uz rozpoctem a nebo standardne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 23. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Uniqua a Kooperativa jsou nejhorsi pojistovny na trhu u nich bych si nedal posjitit ani stary boty...pekny parchanti, mam s nimi diky firemnim autum uz velkou zkusenost, ted mame vse pojisteno u Generalli a nemuzem si stezovat, vsechno absolutne bez problemu, at uz rozpoctem a nebo standardne. Tak jsem to castecne vyresil... donutil jsem likvidatora aby pristoupil na rozpocet.... ale porad po me chce fakturu za to radio co ukradli nebo kupni smlouvu ve ktere to je uvedeno ve vybave.... Mu rikam v kupni smlouve v tom neni ani slovo a ja ho nekupoval nemam fakturu.... No zustali jsme viset na tom ze se musi poradit s nadrizenym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 poradit stran pojišťovny ti neumím, ale uměl bych ti lacino prodat Stream, kterej se mi válí doma po výměně za Nexus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lim Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak jsem vymenil autoradio stream za mp3 stream, a premyslim jestli to nejak hlasit na pojistovnu, ale kdyz koukam na stranky skodovky tak vidim ze stream s mp3 je dokonce levnejsi ,tak co ted? :-) http://www.skoda-auto.cz/cze/service/acces....aspx?ak=stream » nová ŠkodaOctavia - Autorádio Stream s CD-přehrávačem kód: AAO600002 cena: 12 000,00 Kč » nová ŠkodaOctavia - Autorádio Stream s MP3 kód: AAO600012 cena: 11 979,70 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) Asi nic. SKZ stejně asi nemají. Maximálně jim nahlásit nové SKZ. Hodnotu auta jsi zase tak moc nesnížil. Editováno: 5. Listopad 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.