Přejít na obsah

Třetí brzdové světlo Combi


petr07

Doporučené příspěvky

Dneska jsem si všiml,že mám docela dost popraskané třetí brzdové světlo.V pravo dole,ale hlavně kolem trysky ostřiku.Pochybuju,že to půjde reklamovat,protože nevím,jestli jsem to tak přebral na novém autě,nebo to chtěl nějaký dobrák ukrást.Dá se vyměnit jenom samostatný vrchní červený plast,nebo se musí celé světlo?

post-23697-1238403411_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čoveče já to mám popraskané uplně stejně ale ani chvilku mě nenapadlo, že by to byla vada mnou nezaviněná nebo od minulého majitele.. no reklamovat to už nemůžu ale nové páté světlo se dá koupit na 100%. Zítra se zeptám v servisu..

tak jsem zapomněl ale mám to světlo také prasklé.. uprostřed..

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Mě odešli LED po necelých třech letech(mrtvá cca polovina). Světlo bylo celé rozpraskané jak první příspěvek a když jsem ho chtěl vyměnit, tak se vrchní díl uplně ulomil :( Teoretická životnost by mohla po dobu života auta :smich: udává se na LED 10-50000h což brzdová jen tak neudělá. I mě je záhadou jak může prasknout několik LED. Každopádně výměna byla pěkný opruz...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Odmontovat tahlo patejch zadnich dveri. Povolit vsechny sroubky co najdes na oblozeni zadnich dveri. Pak zabrat a sundat nejdriv spodni plast, pak zase srouby co byly se objevi a silou sundat ramecek kolem okna. Svetlo je prichyceno dvema srouby s tesnenim. Pri nasazovani trocha trpelivosti s trefovanim se tech spon co to drzej :)

post-2982-1256826471_thumb.jpgpost-2982-1256826482_thumb.jpg5a0d518d9dbc1_svtlo.thumb.JPG.0f6c57233f47f0d900b8d19e9200b546.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...