H130 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 octavia rv.2010.. podvolantovka CD.. s ni pujde MF bez problemu? staci kabel+nakodovat? diky H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 2010 se to lámalo, může tam být už podvolantovka integrovaná v kroužku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H130 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 takze i kdyz neni z vyroby MF volant, podvolantovka se asi menit nemusi..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H130 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 nerozumim... ma oznaceni CD, coz je dle diskuze k MF a menit se musi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 2010 už nemusí mít podvolantvou jednotku jak takovou, už může být integrovaná v kroužku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 (editace) A to pozná snadno...dálková mají svojí polohu nebo jen přecvakne...když jen přecvakne má v kroužku podvolantovku a musí schánět jinou když má dálka polohu stačí dát jen CD...kablík pod airbag a frčí...a nakódovat... Editováno: 29. Listopad 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H130 Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 tak drzi polohu... jednotka CD.. takze kabel, volant, kodovani a hotovo ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 ...... Akurát nerozumiem, prečo sa koncerny nemôžu dohodnúť a trebárs ovládanie hlasitosti nie je vždy na ľavej strane volantu. (ale rovnako prečo ručné radenie automatov nie je vždy systémom vyššín stupeň vzad). Ano ! přešli jsme z OCT I na Opely Vectra Astra /měl jsem automat a easytronic/ a pak zas na Oct II /DSG/ Opel to měl přesně naopak než škoda.....ještě že jsem si pořídil pádla !! když se ale nemohou domluvit v Evropě na triviálnějších věcech.... podle mne je podřazování správně dopředu a řazení nahoru dozadu /jako u závodních převodovek/ to že je hlasitost pokaždé jinde považuji rovnou za schválnost /Opel, Ford, Škoda,../ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec-ke Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Pani prosim o radu. (Precital som vsetko, len s volantom na FL mi to nie je jasne) Mam OCT2 2008 predFL. Mam tam sport packet a tym 3 ramenny volant bez MF ovladania. V aute je este Columbus a origo HF. Co potrebujem na: a, 4 ramenny MF volant pred FL (je v nich rozdiel co sa tyka HF?) b, 3 ramenny MF volant po FL (co nebude fungovat?) teda ci je v tom nejaky zasadny rozdiel. DAKUJEM a VESELE VIANOCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Když dáš i faceliftové budíky bude fungovat vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec-ke Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 ak budiky nechcem menit tak potom je aky postup pri variante A a variante B? DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Pokud nechceš komporimisy je face budík jediné řešení...jinak každé jiné řešení tě nějak bude omezovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec-ke Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 dik za odpoved. A ak by si mal prosim cas, vedel by si to rozpisat o ake obmedzenia sa jedna pri danych variantach? Pri vymene sa jedna len o vymenu kus za kus alebo je potreba este niecoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 (editace) Tak starý mf volant: omezení: poslední hf jendotka kterou dokáže ovládat: 1Z0 035 729B u Columbusu nutno přehrát software a vymněnit gateway a pak terpve funguje hlasitost a přepínání stanic u Swinga nefunguje vůbec nic u Bolera s kombinaci s HF jendotkou při ovládání hf jendotky zmateně přepíná i stanice na rádiu(případně skladby) Nový MF volant: se starým maxidotem: Nefunguje ovládání maxi-dotu na pravé straně volantu(jen stiknutí roleru funguje, roler samotný v rámci hlavního menu nefunguje) Pravý roler funguje jen v rámci menu telefonu(pokud je to typ pro telefon) a funguje jen s rSAP jendotkama: 5N0 035 730 a , B nebo C - nic jiného Maxi-Dot se musí ovládat stěračovou páčkou Neovládá stará rádia a navigace(Stream, Audience, Nexus) Nový MF volant s novým Maxi-Dotem... Omezení: podporuje jen HF jendotky od 1Z0 035 729 A a výše, včetně posledních verzí 5K0, 7P6, 5N0 a 3C8) Neovládá stará rádia a navigace(Stream, Audience, Nexus) Co přesně myslíš dotazem při výměně se jedná o výměnu kus za kus??? Každá výměna podvolantové jendotky na O2 znamená nastavit čidlo G85. Další věc je rozdílné zapojení tempomatové páčky u starších páček do MR2007 nutno přepojit. Jinak vše ostatní kolem volantu je kus za kus. Nové face budíky: znamená - nový konektor, přepinovat, nahrát tvé VINko, a upravit immobilizér. Editováno: 28. Prosinec 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec-ke Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Dik Ferdo, napisal si mi co som potreboval. Vysledok je, ze sam to neurobim takze budem hladat niekoho na Slovensku kto to vie. Este raz dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John1976 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Prosim vas muzete mi nekdo rict ktery posledni firmware Columbusu funguje se starym MF volantem. Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Bez úprav žádný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 a dají se upravit v podstatě všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian74bb Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Zdravím mám prosbu, neviete mi poradiť mám Yeti r.v. 2011 chcem namontovať MF volant. Okrem volantu mi treba aj novú podvolantovku RJ? Ďakujem za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian74bb Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 ano to znamená že mi treba aj RJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Ano musí se měnit podvolantovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian74bb Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Ano musí se měnit podvolantovka. Dnes som bol v Škodovke a zisťoval som čo treba pri výmene MF volantu. Povedal mi že na prestavbu pri r.v.2011 mu ukazuje len volant+kabeláž. Tvrdí že RJ je tam len ju treba aktivovať+naprogramovať... Len tieto informácie nevedel na 100% že ešte to neriešili.. ide mi o to ak mám ešte investovať do dielov a nakoniec neviem čo tam mám a auto budem mať v servise, zaplatím za to čo tam mám nik im nedokáže že to tam bolo.. preto zháňam tieto informácie..jeden servis tvrdí že to netreba a druhý že treba)))... neviete ak pošlem VIN-ko do Mladej Boleslavy vedia mi to povedať na 100%??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Skus napisat ss Vasovi (Prostejov) odtialto z fora alebo Milanovi z Tipcar Prievidza tel. alebo mail si najdi na nete. V skodovke su mumaci mne povedali ze sa to neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.