Přejít na obsah

ovladac svetiel

Mischo77

Doporučené příspěvky

Da sa nejako vyriesit problem tykajuci sa toho, ze ak zapnem svetla na prvu polohu (obrysove) tak sa mi zapnu aj zadne hmlovky taktiež aj pri stretávacích svetlách..... samozrejme pri jemnom zatlaceni alebo povytiahnuti tej packy svetla zhasnu.... no ale to treba jemne hybat s tym....

Da sa to vyriesit aj bez vymeny ovladaca ??? dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmlovky spínajú tak, že "vačka" kontaktov hmloviek zapadne do telesa spínača svetiel pri povytiahnutí spínača. Tu treba asi hľadať chybu - spínač sa dá pekne rozobrať. Niekde som sem dával fotky, keď som upravoval spínač svetiel, aby sa hmovky dali zapnúť aj v polohe vypnutých svetiel - kvôli automatickému rozsvecovaniu svetiel.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Čau,

věděl by někdo které piny v konektoru na osvětleni ( pod volantem na levo) propojit aby svítily přední i zadní mlhovky?

Abych jste mě pochopili, na me fabii rv.7/2005 mam přední i zadní mlhovky a přepínač jsem si koupil pouze se zadníma mlhovkama. Takze potřebuji propojit zadní mlhovky s předními tak abych po zapnutí zadních mlhovek svítili i předni. (Předpokládám že to na technické nebude vadit).

Děkuju za informace

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Taky se mi to stalo. Ptal jsem se na to v servisu a oni říkali, že to je docela častý problém.

Když se ty spínače dělaly nebylo ještě povinné denní svícení. Tudíž se asi nepředpokádalo, že to během jedno dne 4x vypneš a zapneš.

Podle mě není ani řešením kupovat si ten spínač z vrakoviště, protože u toho nevíš, kdy Ti to začne dělat to samé.

Já jsem to řešil koupí nového spínače, dokonce i s regulací svitu palubní desky, protože byl asi o tísícovku levnější. A hlavně jsem začal řešit denní svícení, abych ten spínač tolik nenamáhal :)

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...