AlesioP Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 pro ty co shani novou masku. www.auto.asp2.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Tyto masky maji jinej system otevírání kapoty. Už ste to někdo předělával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Tak ji tam mam,použil jsem starej systém,celkem pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Na kolik te prisla vymena? taky o ni uvazuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Mužu sehnat za 1500,ale jestly dělají stejné barvy nevím,já budu beztak lakovat celej předek,tak sem nechtěl čekat a vzal první. tak ode mne počítej 1500 bud v barvě,nebo připočti lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Diky zapravu, mam zelenou highland, zkus se prosim zeptat, zda by nebyl uz nalakovany, diky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 NO aj som si tu masku auto.asp2.cz objednal a cakam na to uz 3 tyzdne ,asi si to radsej kupim v skodovke kde je to an druhy den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza4x4 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 NO aj som si tu masku auto.asp2.cz objednal a cakam na to uz 3 tyzdne ,asi si to radsej kupim v skodovke kde je to an druhy den Ja mam masku od JendyT4 se starym oteviranim a montaz je bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Taky jsem včera dostal masku od jendaT4, a je fakt super, děkuji jendovi. Luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biba Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Mužu sehnat za 1500,ale jestly dělají stejné barvy nevím,já budu beztak lakovat celej předek,tak sem nechtěl čekat a vzal první.tak ode mne počítej 1500 bud v barvě,nebo připočti lak. mám modrou nightfire metalízu, kolik bude stát komplet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Zavolej na tel.775668906 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Zavolej na tel.775668906 Snad to není ten samej ale tady je taky jeden co umí masku i v barvě a komlet za dobrej peníz a hlavně hned k odběru :http://www.aukro.cz/item462035492_maska_skoda_superb_facelift.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek18 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Taky jsem včera dostal masku od jendaT4, a je fakt super, děkuji jendovi. Luky Mám prosbu je nějaký kontakt na jendu t4 měl bych zájem o masku novou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Chlapi, nemůžu jí sehnat v černý, ale v jinejch barvách to není problém. Dá se to pak nějak přelakovat a na kolik to cca vyjde? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Hele ja objednaval tmave modrou a dosel trosku jiny odstin, takze pokud nemas pomerne novy lak, tak na tom budes podobne a stejne ji budes muset striknout. Myslim, ze nekdo to mel takhle i se stribrnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Zabranský Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Chlapi, nemůžu jí sehnat v černý, ale v jinejch barvách to není problém. Dá se to pak nějak přelakovat a na kolik to cca vyjde? Díky moc. Já si ji nechal přes 3 kamarády taky nastříkat, teď po mě chce 1000 Kč, což je docela pálka. Prej to má hodně vrstev, aby to vydrželo odlétávající kamínky... Myslím, že tak 300 Kč by bylo fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Já si ji nechal přes 3 kamarády taky nastříkat, teď po mě chce 1000 Kč, což je docela pálka. Prej to má hodně vrstev, aby to vydrželo odlétávající kamínky... Myslím, že tak 300 Kč by bylo fajn... Mně dneska ten frajer z vrakáče řikal, že to přestříkání vyjde tak na 1000,- až 1500,- Kč. Hrůza, přitom je to jen kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty.horis Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 (editace) Ahoj lidi jsem tu novy. koupil jsem si škoda superb a chtěl bych vyměnit masku FACELIFT 06+. boužel ji nemužu sehnat a když jo tak stojí 2500kč a to je asi dost. myslím že se da sehnat levněji. potřeboval bych jí v canadské zelené. lidi budu rád když mi odpovíte dik dik dik marty Editováno: 15. Srpen 2009, autor: marty.horis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 (editace) Ahoj lidi jsem tu novy. koupil jsem si škoda superb a chtěl bych vyměnit masku FACELIFT 06+. boužel ji nemužu sehnat a když jo tak stojí 2500kč a to je asi dost. myslím že se da sehnat levněji. potřeboval bych jí v canadské zelené. lidi budu rád když mi odpovíte dik dik dik marty Řešil jsem to nedávno také, když jsem zjistil, že se musí vyměnit nejen černé žebrování a chromovej rámeček, ale i ten lakovanej mezikus, dále že se musí ten kus nechat nalakovat a ještě upravit otevírání kapoty, nakonec jsem i díky celkové ceně rezignoval a nechal tu původní masku. Ten mezikus se dá sehnat většinou v přípravě na lak a nechat si to skutečně kvalitně nalakovat může být cca 2-2500 Kč. Samozřejmě jde to nalakovat i levněji, ale počítej s tím, že to nevydrží odlétavající kamínky a štěrk a že se ti tam udělá mraky záseků. Strejcovi takhle "levně" lakovali celou kapotu a nárazník na oktávce a nepřál bych ti vidět, jak po roce používání vypadají Myslím že výměna té srandy, lakování a práce se vyšplhají na 6tis a to už je za změnu vzhledu poměrně dost. Zvaž opravdu, zda je tato výměna pro tebe nutná, novější auto z toho stejně neuděláš Editováno: 15. Srpen 2009, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Zítra budu volat na vrakáč, tak se ti můžu zeptat. Mají je tam nové za 1500,- Kč / kus, ale pořád čekám na černou. Ostatních barev měli dost. Pak si musíš buď trochu upilovat jedno žebro na masce nebo koupit nový zámek a táhlo (cca 550,- Kč celkem). Dal jsem tam zatím facelift světla (ty tam mají pár za 2k), i když jsem je předtím moc nechtěl a teď jsem z nich fakt nadšenej. Vypadá to fakt parádně a vizuálně to auto "omladí". Taky nejsem příznivce žádnejch velkejch investic do starýho auta, ale tohle zrovna mi připadá rozumný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Zítra budu volat na vrakáč, tak se ti můžu zeptat. Mají je tam nové za 1500,- Kč / kus, ale pořád čekám na černou. Ostatních barev měli dost. Pak si musíš buď trochu upilovat jedno žebro na masce nebo koupit nový zámek a táhlo (cca 550,- Kč celkem).Dal jsem tam zatím facelift světla (ty tam mají pár za 2k), i když jsem je předtím moc nechtěl a teď jsem z nich fakt nadšenej. Vypadá to fakt parádně a vizuálně to auto "omladí". Taky nejsem příznivce žádnejch velkejch investic do starýho auta, ale tohle zrovna mi připadá rozumný. Teď jeden týpek tady u nás je prodával za 1200kč pár.Několik kluků tady z fóra už toho vyuzžilo.Jen nevím jestli je ještě má nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Teď jeden týpek tady u nás je prodával za 1200kč pár.Několik kluků tady z fóra už toho vyuzžilo.Jen nevím jestli je ještě má nebo ne. Tak to je super cena, jestli to jsou fakt origo z koncernu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Jo tak to nevím.To musí napsat kucí co už to mají.Já je neviděl.Ale původní cena těch světel byla nějakých 2500kč jestli se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 A co tenhle rámeček? Pasuje i na starou mřížku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 A co tenhle rámeček? Pasuje i na starou mřížku? moment mozna se pletu ale nemel sup face a pred face stejnou tuhle mrizku do narazniku?myslim si ze pouze laurin tam mel jen chrom ramecek jinak vsechny byly stejne.Pokud nemam pravdu opravte me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.