v.technik Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Díl je pro dvojkovou Octávii 2.0 TDI 103kw rok výroby 2004 na přístrojovce svítí ESP taktéž na panelu kde se nechá aktivovat/deaktivovat originál servis tvrdí,že je vadný - agregát abs s řídící jednotkou číslo dílu je 1K0 614 517 J problém je v tom,že díl nemá náhradu a ten v originál servisu je opravdu drahý snažil jsem se sehnat na vrakovištích použitý,ale marně agregátů mají hodně avšak nesouhlasí poslední písmeno dle servisu nutná absolutní shoda jednotka řídí ABS,ASR,ESP,kontrolu tlaku v pneumatikách-nevědí zda, popřípadě jakým typem agregátu se dá nahradit. prosím nemáte někdo zdroj nebo přímo tento díl samozřejmě i použitý dost by mi to pomohlo. za případnou pomoc předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Náhradu nemá,copak to píše za závadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.technik Vloženo 30. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Náhradu nemá,copak to píše za závadu? Nevím přesné znění,pokusím se zjistit,ale mám pocit něco se ztrátou tlaku nebo chyba tlaku nízký tlak asi nějaké čidlo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.technik Vloženo 2. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Náhradu nemá,copak to píše za závadu? Takže píše to - snímač 1 brzdného tlaku G 201 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Mám stejný problém na Superbu. Koupil jsem nový senzor za ranec a stejně mi to nefunguje. Ještě nechám překontrolovat kabely, ale možná to bude taky vadná řídící jednotka ABS. Taky jí budu muset asi někde sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekM Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Díl je pro dvojkovou Octávii 2.0 TDI 103kw rok výroby 2004 na přístrojovce svítí ESP taktéž na panelu kde se nechá aktivovat/deaktivovat originál servis tvrdí,že je vadný - agregát abs s řídící jednotkou číslo dílu je 1K0 614 517 J problém je v tom,že díl nemá náhradu a ten v originál servisu je opravdu drahý snažil jsem se sehnat na vrakovištích použitý,ale marně agregátů mají hodně avšak nesouhlasí poslední písmeno dle servisu nutná absolutní shoda jednotka řídí ABS,ASR,ESP,kontrolu tlaku v pneumatikách-nevědí zda, popřípadě jakým typem agregátu se dá nahradit. prosím nemáte někdo zdroj nebo přímo tento díl samozřejmě i použitý dost by mi to pomohlo. za případnou pomoc předem děkuji Ahoj, jestli ještě potřebuješ tu jednotku, tak asi mám, napiš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekM Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Mám stejný problém na Superbu. Koupil jsem nový senzor za ranec a stejně mi to nefunguje. Ještě nechám překontrolovat kabely, ale možná to bude taky vadná řídící jednotka ABS. Taky jí budu muset asi někde sehnat. Ahoj, vyměň spínač brzdových světel a bude po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.technik Vloženo 30. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Ahoj, jestli ještě potřebuješ tu jednotku, tak asi mám, napiš SZ Ahoj, bohužel jsem zde dlouho nebyl,ale jestli ještě platí nabídka stále ještě jsem nesehnal takže pokud máš díl se shodným číslem ( 1K0 614 517 J ) tak bych to bral v.technik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 6. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2016 Na tohle asi nebudu zakládat nové téma... V případě, že chci koupit FL jednotku ABS/ESP jakou máte zkušenost s nákupem z vrakoviště, tj. použitých jednotek, kde nedošlo k hermetickému uzavření vedení, max stlačení trubek při střihání a nebo vůbec? Mám možnost koupit vícero jednotek, od typově starší, ale nové, po jednu z posledních, ale tam někdo trubky ustříhnul už za osazením, takže je to vlastně otevřené... Děkuju moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsfk Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 Zdravím, mám problém s abs / esp občas se mi stává po průjezdu zatáčkou nebo při prudkým brždění že se mi rozsvítí kontrolka a abs / esp vyřadí z provozu. po znovu zapnutí klíčku kontrolka nesvítí. Píše mi to chybu 01130 Někde jsem četl že se jednotky přehrávali. Mám tam už starou kapalinu může pomoct výměna ? Nebo je vadná jednotka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ikmi Vloženo 6. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Zdravím všechny, odešla mi na 4x4 řídící jednotka ABS. Prosím nemáte někdo ve svém okolí, kdo by prodávál ND z Oct II 4x4? Číslo jednotky mám: 1K0 907 379 E. Nevíte náhodou o eventuální číselné náhradě? Mockrát děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.