EMAN VRS Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 (editace) Ahoj, o amundsenovi se toho moc na foru nepíše a v katalogu škoda taky ne tak Vás prosím o podněty a připomínky, cena je stejná BOLERO 8000,- AMUNDSEN 8800,- Zobrazuje amundsen údaje z climatroniku a park asistenta jako bolero? Co umí bolero a amundsen ne? Návod jsem tu na foru nenašel. Díky. O těchto rozdílech vím. AMUNDSEN = BOLERO + (zuzüglich) Navigation - (abzüglich) 6-fach CD-Wechsler * 5" Touchscreen-Display anstatt 6,5" Touchscreen-Display * Line-In-Anschluss am Gerät anstatt Audioanschluss in der Mittelkonsole Editováno: 28. Listopad 2009, autor: EMAN VRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Návod k Boleru a navigaci Amundsen je zde: http://www.skoda-auto.cz/cze/service/docum...pages/1109.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 tusim, ze na idnesu relativne nedavno (max. 3 měsíce zpět) byla recenze amudsena. ale vzhledem k tomu, že cena je stejná, a amudsen je navigace, zatímco bolero je jen rádio, tak bych o tom moc nepřemýšlel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Test Amundsenu: http://mobil.idnes.cz/prvni-test-nejlevnej...46_navigace_kor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Amundsen zobrazuje informace z climatronicu i graficky parkovaci asistent. Rozdil 800 KC neni moc za navigaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Já bych možná jako jeden z rozdílů viděl zobrazování informací na displeji. Alespoň podle obrázků vypadá bolero o trochu přehlednější než amundsen. Ale co se týče ceny, tak neberte navigaci za příplatek pouhých 800,- Kč oproti boleru. Akorát teda bacha, ono to těma osmi stovkama jenom začíná, protože pak potřebujete i mapy, aby ta navigace k něčemu byla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 29. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Ano s tím souhlasím, dle obrázků to na boleru vypadá lépe. Co se těch map týče, tak ty už nějak seženu. Původně jsem uvažoval o columbovi, ale od škodovky si ho nemůžu dovolit právě kvůli ceně a kupovat ho přes inzerát není nejrozumnější když to tady čtu a taky mi ho nikdo nepojistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 (editace) Co jsem tak pročítal diskuzi tady, tak sehnat ty mapy není zas až tak jednoduchý. Kully by mohl vyprávět, že? Btw už je máš? Už si to nepamatuju přesně, ale pro amundsen jsou mapy pouze na CD a cena jednoho je kolem 3.900,- Kč. Samozřejmě s tím, že na CD se nevejde tak velká oblast pokrytí, resp. tak podrobná. Oproti tomu columbus má mapy na DVD s cenou okolo 6.000,- Kč, ale s větším pokrytím na jednom disku a navíc bych řekl, že jsou ty mapy snáz dostupný i z jiných "zdrojů". Editováno: 29. Listopad 2009, autor: Woodbine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 29. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Kully myslíš, že bys mi mohl tohle vyfotit? Díky. Amundsen zobrazuje informace z climatronicu i graficky parkovaci asistent. Rozdil 800 KC neni moc za navigaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Tady mas graficke zobrazeni parkovaciho asistenta: Udaje z climatronicu ti vyfotim, ale asi az ve Stredu. A tady neco k tem mapam: Pokud bys tam vlozil vypalene CD s mapama, tak to pise neco podobneho. Co jsem zjistoval, tak zatim neni zadna moznost jak ziskat mapy jinou cestou nez na originalnim CD. Naposled jsem ale toto zjistoval pred dvema mesicema a mozna se od te doby neco zmenilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 30. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 (editace) Moc díky. Vypadá to dobře. Editováno: 30. Listopad 2009, autor: EMAN VRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_b Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 ahoj, nejsem sice Kully, ale par fotek ti sem hodit muzu. Je to foceny mobilem, takze kvalita nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 30. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Mockrat diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Na me fotce mas verzi parkovaciho asistenta se zadnima i prednima senzorama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Jen pro informaci, příští rok se má objevit RNS 315 (Amundsen +) zatím co o něm vím je to, že bude používat mapové pokrytí od fa. Navteq. Jinak bych se přikláněl k objednání Amundsena z výroby a po té ho vyměnit za Columbuse (nemusí se tahat GPS anténa). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETR_X_OK Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 mám oct 2 rv 2005 a koupil jsem rádio Bolero ale vybíjí mi autobaterii, neví někdo co a jak? mám tam zapojeno i externí bluethoot od nokie a jediný co je jiný je konektor na anténu. DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Už máš odpověď tady - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1330591 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sias Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Ahoj, nainstaloval jsem do Fabie navigaci Amundsen (RNS 310) a chtěl jsem se zeptat jak jste spokojení s kvalitou zvuku? Já můžu upřímně říct, že nic horšího jsem snad v autě ještě neslyšel, kvalita zvuku je naprosto příšerná, jen při trošku vyšší hlasitosti je to neposlouchatelné, úplně to trhá uši, zvuk je naprosto plochý, nevýrazný, výšky naopak šíleně ostré, nepříjemné. Ať nastavíte "výšky, středy, basy" jakkoliv, hraje to vždycky příšerně. Je to normální? Zkoušel jsem jak originální CD, tak MP3 a je to stejné. Jako by koncový zesilovač byl z taiwanského kazeťáku. Myslel jsem, že nic nemůže hrát hůř než rádio Dance a to jsem se šíleně spletl. Takže mám super display, MP3 z SD karet a je mi to narosto k ničemu, jsem hrozně zklamaný. A nevím jak to vyřešit, zřejmě jedině výměnou za jiný model navigace. Napadlo mě, jestli to nemá výstup na zesilovač, který by to vyřešil, že by se obešel ten příšerný koncový stupeň v Amundsenu, jestli je to tedy tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 ahoj, nejsem sice Kully, ale par fotek ti sem hodit muzu. Je to foceny mobilem, takze kvalita nic moc. Tohle columbus neumí???? park asistent ano ale climatronic ne:( nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 columbus také umí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 můj né neví někdo kde je chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 v kterém autě to máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 můj né neví někdo kde je chyba ? Umí to jen u FL klimy s výhřevem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikiska008 Vloženo 13. Únor 2013 Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Kdo by chtěl navigační cd,nebo nahrát mapu.Mohu pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.