Listopad 20, 200816 r No a nechceš to zkusit? Docela by mě zajímal výsledek, výkon si zvýšit chtěl a oproti jiné převodovce by tohle bylo skoro zadarmo
Listopad 20, 200816 r pokud by mi dali ridici jednotku nacipovanou a mohl ji vymenit za moji stavajici a projet to na miste tak proc ne, ale do svy ridici jednotky si hrabat nenecham ... Upraveno Listopad 21, 200816 r od Standis
Listopad 21, 200816 r Dejviz: poslední varování, předešlý příspěvky se necitují, přístě to máš za zvýšení varování pochybuji, že ti půjčí nachipnutou jednotku, ale bylo by to fajn si to vyzkoušet a pak se rozhodnout
Listopad 21, 200816 r tych 85 kw z toho nedostanes bez hardwarovej upravy motora .Podla mna je aj 82 kW moc na 1,4 .. toto podla mna funguje len v pripúade ze vymenis pol motora ) Hlavne sanie a vyfuk...
Listopad 21, 200816 r Otázka je, jaký ten "řecký" motor plní emisní limity. Třeba pro řecký trh není motor tolik utlumen katalyzátorem. Jinak já osobně bych se do čipování 1,4/74 kW nepouštěl, a když už bych to nemohl bez čipu vydržet, tak bych zkusil Sportmotor. Jednal jsem s nimi a mohu posoudit, že s tím mají větší zkušenosti než nějací pětadvacetiletí blbečci z tuningu. A o Cimbu ani nemluvím, jsou zbytečně drazí a v e-mailové komunikaci mi přišlo, že se rádi "poslouchají".
Listopad 22, 200816 r Jak píše Milan, taky bych asi šel do sportmotoru, protože maj prostě lepší jméno a ten jejich čip na 78kW je řekl bych reálný, těm 82 nevěřím a neuvěřím, dokaď neuvidím hodnoty z brzdy, proto by mě to docela zajímalo
Listopad 22, 200816 r Nemá tady někdo se Sportmotorem zkušenost nebo neznáte někoho kdo by zkušenost s touto firmou měl? Nezáleží jaké má auto. Upraveno Listopad 22, 200816 r od Dejviz
Únor 24, 201015 r Zdar chlapi...potřebuju sundat zdravě plastový kryt motoru a nevim jak na to.Mám fabii pár dní a musim vyčistit egr ventil.Všim sem si těch vrutů ze spoda krytu,ale nevěřim že kluci z MB by to udělali takhle nepřístupný.A nechtěl sem použít sílu;-)...díky
Únor 24, 201015 r kryt je normálně nacvaknutý na takových packách a neboj se za to zabrat, drží pevně
Únor 25, 201015 r kryt je normálně nacvaknutý na takových packách a neboj se za to zabrat, drží pevně díky,myslel sem si to ale když sem za nej bral a že docela fest tak se zvedali tlumiče a furt nic
Listopad 10, 201014 r když se tady bavíte o chipu našel jsem na netu firmu která chipuje 1.4 16V 74Kw na 85KW,nebude to podle mě nesmysl páč to nabízí nejedna firma. odkaz : http://www.chiptuning.cz/chiptuning.php?id=2023&name=Chiptuning%20%8Akoda%20Fabia%201.4%2016V%2074kW
Únor 3, 201312 r Jednu dobu jsem taky přemýšlel o výměně filtru, ale bylo mi to vymluveno právě i v několika servisech - rozdíl v jízdě je prakticky nulový a ještě větší riziko bordelu v motoru. Od chipu jsem upustil taky docela rychle, ono to auto nejede vůbec zle a maximálku jsem podle tachometru měl těsně za 215km/h (rovina na dálnici, 1/4 nádrže a sám v autě). Navíc mi ještě před cca 1-2 lety, kdy jsem to řešil, všichni oslovení (co mi hned neřekli, ať na to kašlu) slibovali za dnešní peníze cca +5-8% výkonu s nejistým vlivem na motor.
Únor 10, 201510 r Dneska jsem kontroloval filtr na vsim novim mazlikovy Fabia Combi Comfort 1.4 16V 55Kw pročetl jsem tuhle diskuzi a opravdu musí člověk hodně zabrat aby sodtal ten plastovy kryt motoru dolu. Drží ho 4 malí gumový distanční sloupky a dolu z nich to jde jedině násilím ale zpátky už to jde nacvaknout lehounce :-)
Únor 10, 201510 r Mě to šlo dobře i sundat, ale motor byl po jízdě, takže ta guma ve které to drží byla asi měkčí
Únor 10, 201510 r Když jsem to tam vracel nazpatek gumičky jsem maznul vazelinou pujde to priste lip dolu :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.