Publikováno Leden 12, 201015 r Zdravim, mel bych dotaz, premyslim o koupi nove Fabie a chci se zeptat, zda nekdo nevite, jestli je mozne standartni sedacky vymenit za sedacky z O2. U Fabie I. to slo, akorat se musel upravit zadek, ale co nova? Jak jsou na tom kolejnice vpradu a co zadek?
Duben 12, 201213 r Já bych tam teda vrazil sportovní sedadla s F2 jsou uplně boží. Kamarád je má a jsem z nich unešený! Jen se blbě shánějí...:-(
Listopad 9, 20159 r Nebudu zakládat nové téma, hodím (možná blbej) dotaz sem... Netušíte někdo, prosím, k čemu jsou na zadní straně sedaček v F2 takové 3 plastové "háčky" ? Klasický háček to není, tak nevím - možná něco na síťový program? Přikládám foto. A ještě jeden dotaz, který se teda netýká úplně sedaček - taky máte přes nářadí u rezervy šedou pásku? Poradíte, k čemu je dobrá? Předem moc děkuji za reakce! Upraveno Listopad 9, 20159 r od cosmicboy
Listopad 10, 20159 r tie plasty slúžia na uchytenie detskej sedačky, ktoré sú vybavené systémom TOP TETHER šedou páskou upevňuješ v rezerve box s náradím Upraveno Listopad 10, 20159 r od peterv
Listopad 10, 20159 r Projíždím si obrázky jak vypadají háčky Top Tether a to co mám v autě já (viz předchozí obrázek) a asi to nebude ono... Háčky na Top Tether jsou vyloženě zapuštěné v opěradle (viz obrázek), kdežto ty mé háčky jsou "vystouplé". K té pásce - asi nějaký výmysl pánů z Boleslavi :-D - spíš si tak filosofuji nad tím, jestli ta páska má smysl, když je jen omotaná kolem toho polystyrénového boxu... Upraveno Listopad 10, 20159 r od cosmicboy
Listopad 10, 20159 r Páska musí být provlečená dírama v disku pod tím polystyrenovým výliskem. Potom je vše přikurtováno k rezervě. A páska se musí provléct diskem ještě, než rezervu strčím a zašroubuju do díry. Upraveno Listopad 10, 20159 r od jipol57
Listopad 10, 20159 r Á, tak to už by pak trochu smysl měla... Ale i tak - nějak nemám představu, co by se muselo stát, aby se zvednulo dno kufru a nářadí vyletělo. Ale je fakt, že sichr je sichr, hned odpoledne jí upevním správně ;-). Já vycházím z toho, jak tam páska byla od počátku, v našem případě od koupě ojetého auta.
Listopad 10, 20159 r Z te tmavě fotky to není poznat, ale top theter má u autosedačky železný hák s pojistkou. Tedy v te sedačce musí byt železná tyčka. Upraveno Listopad 11, 20159 r od Peky1
Listopad 11, 20159 r Tohle na toptheter není. Na prostřední sedadlo ho koncern dela snad jen u velkých MPV. Turan,Sharan,... Hlavne nemuze byt plastovy. Asi háček na tašku.
Listopad 11, 20159 r Á, tak to už by pak trochu smysl měla... Ale i tak - nějak nemám představu, co by se muselo stát, aby se zvednulo dno kufru a nářadí vyletělo... Třeba při převrácení na střechu. Nerad bych, aby mi kolem hlavy lítal ještě hever s klíčem na kola. Peky1: Je to Top-tether. Viz návod k obsluze:
Listopad 12, 20159 r Mě jen přijde divný, že je i uprostřed. Toptheter bývá spojen s Isofixem a ten na prostředním sedadle není.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.