Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

mel bych dotaz, premyslim o koupi nove Fabie a chci se zeptat, zda nekdo nevite, jestli je mozne standartni sedacky vymenit za sedacky z O2. U Fabie I. to slo, akorat se musel upravit zadek, ale co nova? Jak jsou na tom kolejnice vpradu a co zadek?

Jelikož sedačky z FII pasují do FI,tak by vtom neměl byt žednej zádrhel.

A proč si tam hned nedáš origo sportovní sedadla? ;)

• 2 roky později...

Já bych tam teda vrazil sportovní sedadla s F2 jsou uplně boží. Kamarád je má a jsem z nich unešený! Jen se blbě shánějí...:-(

• 3 roky později...

Nebudu zakládat nové téma, hodím (možná blbej) dotaz sem... Netušíte někdo, prosím, k čemu jsou na zadní straně sedaček v F2 takové 3 plastové "háčky" ? Klasický háček to není, tak nevím - možná něco na síťový program? Přikládám foto.

A ještě jeden dotaz, který se teda netýká úplně sedaček - taky máte přes nářadí u rezervy šedou pásku? Poradíte, k čemu je dobrá?

Předem moc děkuji za reakce!

post-92490-0-61513000-1447082674_thumb.j

Upraveno od cosmicboy

tie plasty slúžia na uchytenie detskej sedačky, ktoré sú vybavené systémom TOP TETHER

šedou páskou upevňuješ v rezerve box s náradím

post-310-0-74450300-1447134396_thumb.jpg

post-310-0-90819000-1447134863_thumb.jpg

Upraveno od peterv

Projíždím si obrázky jak vypadají háčky Top Tether a to co mám v autě já (viz předchozí obrázek) a asi to nebude ono... Háčky na Top Tether jsou vyloženě zapuštěné v opěradle (viz obrázek), kdežto ty mé háčky jsou "vystouplé". K té pásce - asi nějaký výmysl pánů z Boleslavi :-D - spíš si tak filosofuji nad tím, jestli ta páska má smysl, když je jen omotaná kolem toho polystyrénového boxu...

post-92490-0-40745400-1447149042_thumb.j

Upraveno od cosmicboy

Páska musí být provlečená dírama v disku pod tím polystyrenovým výliskem. Potom je vše přikurtováno k rezervě. 

A páska se musí provléct diskem ještě, než rezervu strčím a zašroubuju do díry.

Upraveno od jipol57

zrejme to bude len iné prevedenie úchytov

Á, tak to už by pak trochu smysl měla... Ale i tak - nějak nemám představu, co by se muselo stát, aby se zvednulo dno kufru a nářadí vyletělo. Ale je fakt, že sichr je sichr, hned odpoledne jí upevním správně ;-). Já vycházím z toho, jak tam páska byla od počátku, v našem případě od koupě ojetého auta.

Z te tmavě fotky to není poznat, ale top theter má u autosedačky železný hák s pojistkou. Tedy v te sedačce musí byt železná tyčka.

Upraveno od Peky1

Přikládám trochu lepší (světlejší) fotku.

post-92490-0-66821100-1447161154_thumb.j

Tohle na toptheter není. Na prostřední sedadlo ho koncern dela snad jen u velkých MPV. Turan,Sharan,... Hlavne nemuze byt plastovy. Asi háček na tašku.

Á, tak to už by pak trochu smysl měla... Ale i tak - nějak nemám představu, co by se muselo stát, aby se zvednulo dno kufru a nářadí vyletělo...

Třeba při převrácení na střechu. Nerad bych, aby mi kolem hlavy lítal ještě hever s klíčem na kola.

Peky1: Je to Top-tether. Viz návod k obsluze:

a757326447833769094fd483faf52bdc.jpg

rkonf: Takže problém asi vyřešen, děkuji! :-)

Mě jen přijde divný, že je i uprostřed. Toptheter bývá spojen s Isofixem a ten na prostředním sedadle není.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.