xandercage Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Zdravím, nevíte jestli jde na O1 climatroniku nějak nakodovat, aby po zmáčknutí nějakého tlačítka na něm to píplo, jak to má superb? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 ani nevim, že by to měl Superb to je pro mě novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Tusim se to uz resilo a pokud se dobre pamatuju tak nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Zdravím, nevíte jestli jde na O1 climatroniku nějak nakodovat, aby po zmáčknutí nějakého tlačítka na něm to píplo, jak to má superb? Díky. Jde to: Akustická signalizace stisknutí tlačítka. Tuto funkci můžete deaktivovat, popř. aktivovat současným stisknutím tlačítek ECON a tlačítka rozmrazování (přívodu vzduchu) k čelnímu sklu. Při zapínání funkcí, při zvyšování otáček ventilátoru nebo při zvyšování teploty zazní vyšší tón. Při vypínání funkcí, při snižování otáček ventilátoru nebo při snižování teploty zazní nižší tón. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kominor Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Jde to: Akustická signalizace stisknutí tlačítka. Tuto funkci můžete deaktivovat, popř. aktivovat současným stisknutím tlačítek ECON a tlačítka rozmrazování (přívodu vzduchu) k čelnímu sklu. Při zapínání funkcí, při zvyšování otáček ventilátoru nebo při zvyšování teploty zazní vyšší tón. Při vypínání funkcí, při snižování otáček ventilátoru nebo při snižování teploty zazní nižší tón. Mě to teda nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Jde to: Akustická signalizace stisknutí tlačítka. Tuto funkci můžete deaktivovat, popř. aktivovat současným stisknutím tlačítek ECON a tlačítka rozmrazování (přívodu vzduchu) k čelnímu sklu. Při zapínání funkcí, při zvyšování otáček ventilátoru nebo při zvyšování teploty zazní vyšší tón. Při vypínání funkcí, při snižování otáček ventilátoru nebo při snižování teploty zazní nižší tón. Ja teda nevim, ale dle logicky uvahy, kdyby to slo, proc by to nebylo aktivni uz z fabriky??? ze by dali funkci a ani se s ni nepodelili? trochu nelogicky mi to prijde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Ani mne to neide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Mně taky ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 2martin b.: Nevím zda VAGem, ale popsaným způsobem to u OI nejde. Vyzkoušel jsem u MR 01, 03 a MR 06 (Tour), ale bez úspěchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.