johnk Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Zdravim vsechny majitele 1.6 FSI. Jsem cerstvym majitele take 1.6 FSi 85kW. Najel jsem zatim jen par set km a musim uznat, ze se s 1.6 FSI jezdi moc prijemne. Trosku jsem patral po netu a hledal info o FSI motorech a zjistil, ze snad 1.6FSI v OII je ochuzeno oproti motorum FSI ve vozech Audi a VW o to nejpodstatnejsi, co by melo prinest vyznamne snizeni spotreby - o vrstvene spalovani smesi. 1.6FSI v OII by snad mela jet jen v homogenim spalovani smesi z duvodu nekvalitnich paliv a uspore na slozitem zasobnikovem katalyzatoru. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LB01 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 JJ je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 jediný motory FSI v O II, co mají vrstvené spalování a tudíž i NOx katalyzátor jsou O II 2.0 FSI 4x4 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 tak ETKA to potvrdila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 jediný motory FSI v O II, co mají vrstvené spalování a tudíž i NOx katalyzátor jsou O II 2.0 FSI 4x4 .... Hele a co takhle TSi????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.