fancarhifi Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Uložení v tom bazmeku má zabránit vybracím rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Tak tak´hle jsem nemel zaaretovane radio nikdy v zadnym aute. Vsechny tyhle bazmeky se me valeji v krabici v garazi. Mam uchyceny sasi v dire na radio ohnutyma plechama a v nem zaaretovany radio. Kor v octave je tak malo mista ze kdyz jsem tam poskladal kabely tak to radio se nema ani kam pohnout (Pioneer DEH 7700MP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 no ot jo , ale pokud se to tam prostě nevejde tak to musí ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 16. Květen 2006 Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 Rádio drží zacvaklý v tom plechu, kterýmu naohejbáš úchyty......do šasí.... nic víc-_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 (editace) Zdravim, nechci zakladat zbytecne novej topic, tak to strcim sem. Koupil jsem si novy radio (Kenwood KDC-W3534G) a potreboval bych pomoci s montazi (delam to poprve v zivote). Puvodni radio (Blaupunkt Dresden RCR128 - kazetak) jsem nejak vytahnul pomoci hrebiku a ted mi tam zustal v palubce puvodni kovovy ramecek. Novy radio uz jsem otestoval - zapojil jsem kabely a hraje OK ;-) Mam ale problem s fyzickou instalaci - moje otazky: 1) pocitam, ze ten kovovy ramecek neni univerzalni a kazde radio ma svuj vlastni, zejo? 2) jak mam ten puvodni ramecek vymontovat? Zda se, ze to tam je jen nejak nacvaknuty, ale nedari se mi to zaboha vyndat ;-( 3) jak se ma spravne namontovat novy kovovy ramecek - jen se to zacvakne nebo to je potreba nejak pridelat? 4) procital jsem forum a psali jste neco o prehozeni pinu v ISO konektoru kvuli resetu radia - plati to i pro kombinaci tohle radio a moji Octavky (nova palubka, viz podpis)? Jinak uz se tesim na zapas s kabely - ufff... Mooooooc diky za pomoc Editováno: 3. Březen 2007, autor: mmerlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Prohlídni si rámeček z vnitřní strany a uvidíš takový zahnutý jazýčky.Ty šroubovákem vyhni směrem do vnitř.Musíš uvolnit všechny, které jsou zahnutý ven.Ty právě jistí rádio.Rámeček použij ten co byl u Kenwoodu.Zajisti ho stejným způsobem tzn. zahnutím plíšků do vnitř kastlíku.Napájecí kabely zapoj podle schema i pro tvou verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Diky za rychlou odpoved. Ok. Zkusim si s tim zejtra pohrat, snad ten puvodni ramecek z toho vydoluju. Co myslis tim "Napájecí kabely zapoj podle schema i pro tvou verzi"? Ono tam toho moc na vyber neni - vpodstate do radia zacvaknu kabel se dvema ISO zasuvkama a do nich zastrcim 2 ISO konektory co vedou nekam do auta (hnedej a cernej), pak antenu a to je vsechno - moc se s tim manipulovat neda... Nebo jo? Jinak u tech ISO konektoru jsem nepochopil, jak poznam, kam ma prijit hnedej a kam cernej - jdou vpohode prohodit. Zkusmo jsem to tam zastrcil a hralo to - zalezi na tom, kterej prijde kam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 pro příklad: zapojení konektorů- http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Diky za rychlou odpoved. Ok. Zkusim si s tim zejtra pohrat, snad ten puvodni ramecek z toho vydoluju. Co myslis tim "Napájecí kabely zapoj podle schema i pro tvou verzi"? Ono tam toho moc na vyber neni - vpodstate do radia zacvaknu kabel se dvema ISO zasuvkama a do nich zastrcim 2 ISO konektory co vedou nekam do auta (hnedej a cernej), pak antenu a to je vsechno - moc se s tim manipulovat neda... Nebo jo?Jinak u tech ISO konektoru jsem nepochopil, jak poznam, kam ma prijit hnedej a kam cernej - jdou vpohode prohodit. Zkusmo jsem to tam zastrcil a hralo to - zalezi na tom, kterej prijde kam? Konektory ISO napájecí a reproduktorový nejdou mezi sebou zaměnit z důvodu, že mají v jiné poloze zajišťovací zámek. Musíš u napájecího ISO konektoru mezi sebou prohodit kabely na pozici č.7 a č.4 kde je spínané +12V.Rádio by ti sice hrálo, ale jen do chvíle než by jsi vypnul zapalování. POZOR!než budeš vytahovat piny z ISO konektoru tak vytáhni z boku konektoru žlutý zajišťovací plátek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Zdravim, opet diky za odpovedi. Poradne jsem si procet manual a koukam, ze Kenwoodi na to mysleli a je to popsany primo v manualu (ze pro vozy Voklswagen je treba prohodit 4 a 7) a taky na to maji pripravenej ten kabel s ISO kontktorem - neni potreba se vrtat v konektoru samotnym, ale primo maji ty dva kabely primo uz spojovaci konektory, ktery je mozny rozpojit / prohodit. Takze proste cerveny napojim na zluty a obracene. Snad to bude fachcit Jeste jednou diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 ...no vidíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 mam taky dotaz k montazi...do auta jsem daval Pioneera DEH55BT a nelibi se mi ze ramecek radia (ten plasotovej co se nacvakava) precuhuje asi o 4mm nad pristrojovku, premyslel jsem tedy o uprave toho plechovyho ramecku co se dava do montazni diry...tak aby slo radio jeste hloubeji (taky by se musel zkratit ten gumovej věc co zaleze vzadu do diry...) Nesnazil se o to uz nekdo?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Jo, tak to by me taky zajimalo... Montaz jsem delal dneska a vystrih jsem tu levou stranu toho tecka, ale radio (ta cast, do ktery se zacvakava panel) mi i tak z palubky docela cumi, coz neni moc hezky. Nevim, cim to je, protoze zadny pruduchy a tak jsem nerozdelaval a radio jsem proste jen zasunul. Jinak se mi to povedlo napoprve a vsechno funguje - diky moc vsem za rady!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Asi se pokusim nekde sehnat ten instalacni ramecek a budu experimentovat...stacilo by ho posunout trosku vic dovnitr..tak aby se radio mohlo vice "utopit" urcite by to v interieru vypadalo lip...Nevi nekdo kde sehnat ten plechovej instalacni ramecek?? a kolik bude stat...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Mozna jsem jen neco nepochopil, ale plechovej instalacni ramecek se dava k radiu, ne? Pokud chces jeste jeden, tak bych se asi zeptal primo vyrobce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Mozna jsem jen neco nepochopil, ale plechovej instalacni ramecek se dava k radiu, ne? Pokud chces jeste jeden, tak bych se asi zeptal primo vyrobce... No primo vyrobce se asi ptat nebudu...Pioneer jako takovej je celkem daleko Spis me zajimalo jesi nekdo nevi o nakym dealerovi, ktery by mi ramecek moch prodat samostatne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Ja bych se normalne zeptal v autorizovanym servisu Pioneera - pocitam, ze by se to melo nekde dat najit na webu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamicek Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 tak to jsem řešil taky no a púo hodině sraní jsem zajel do škodovky a za 130 kč mi to namontovali Se me nechce verit ze jen za 130:-) ja tet premyslim jestli vzadu tu hmotu proste neuriznout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 No primo vyrobce se asi ptat nebudu...Pioneer jako takovej je celkem daleko Spis me zajimalo jesi nekdo nevi o nakym dealerovi, ktery by mi ramecek moch prodat samostatne.... ....v tom by neměl být problém, ale cena rámečku je 414,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá foto montážního rámečku k origo rádiu Symphony.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 tak jinak..je tohle origo tovarní ramecek k skoda symphony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Radio Skoda SYMPHONY nema ziadny montazny ramcek. Radio len zasunies do palubovky bez ramceku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 díííky moc.to sem potřeboval vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.