Vtipi Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 zdravim, potreboval bych poradit jakou hodnotu muze mit Fabia 1,2 htp, hatchback, stara 7 let, najeto ma pouze cca. 5000km, je stale garazovana po duchodkyny, ktera s ni vyjela pouze svatecne takze stav bude pravdepodobne skvely, videl bych to max. na spuchrele gumy blizsi info zatim nemam. diky za tipy a cenove odhady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 kolem 50tis.Víc bych za to já osobně nedal... to že to stálo pomalu 7 let někde v zatuchlé garáži,taky neni zrovna žádná výhra....toť můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Přesně tak... auto stárne ať jezdí nebo stojí... ale 50 je málo... něco přes 100 by se dalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Můj osobní odhad je dle výbavy 70-100tisíc...je sice hezký že za 7 let má auto 5000km, ale popravdě nevím jestli je to víc k dobru, než ke škodě...co si budeme povídat, málokdo mění provozní náplně v autě, když nejezdí, ač se to měnit má - skrátka je "ležák" kolikrát mnohem horší než auto, který běžně jezdí. PS: navíc v dnešní době v autě starém 7 let s najetými 5000km bude vidět "stočenku" - podvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 každej v tom bude vidět kulišárnu .....pokud nejezdila na servisní prohlídky do autorizáku....těch 5000km je pak podezřelých, že jsou stočený.....ale reálná cena je někde okolo 80 000,-Kč...samo dle výbavy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.