Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj vsem, jelikos jsem tež clovek a jak rikal Horst Fuchs v reklame na Tuxido ,,co clovek nevimysli aby se nemusel namahat,, tak bych chtel dalkovy start. Jde mi o to ze kdys mi auto stoji pred domem tak je rano omrzle, a studene. a na ty moje 3km jizdy se ani moc neohre a netopi. A na vesnici nebydlim abych ho mohl nechat rano bezet. Kdys stojim v garazi, tak je to celkem tež na prd pač musim vstat, obliknout se, pak jit nastartovat, mezitim ranni cigaretka a venceni psa(pouze na zahrade) takze stejna auto vrci max 10min. A to zajizdeni do garaza me moc nebavi, spise zdrzuje. Takze dyby byla dalka, ja rano vstal, z okna nastartoval zamcene auto, se zamklim volantem tak bych se o nej ani nebal. KOukal sem na netu po vyrobcich a zadnej hit to neni, a 2500 za magicar se mi davat nechce, nebo spise to za to nedam.

Tudis schanim nejakou levnou variantu....

Vloženo

No pises myslim o teme ktora zaujima,ale...

Mam magicar sice bez startu,jedna vec vyhoda vyhriatia alebo vychladenia v lete. Dalsia a to je o dost dolezitejsia vec,diesel trpi ked ho budes na volnobeh zohrievat ,je jedno ci 2 alebo 10 minut.

Takze moj skromny ale spravny nazor,neries. Pokial mas diesel skoda motora,takto ho trapit.

Vloženo

urcite bych bral ohrat auto nez do nej pujdu, ale v praze na ulici to s dalkovym startem ryskovat nebudu, tak holt treba nekdy bude bufik

vymyslet nejakou vlastni variantu my neprijde moc rozumny, nejvetsi problem v reseni je mit jistotu, ze tam je neutral, tak bud delat nejaky konakt (napr u tahel na prevodovce) nebo predstartovou pripravu - dalkovy start sam zamkne auto a vypne motor - ma jistotu, ze tam je neutral

• o 8 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...