Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nemám nic proti pájení a smršťovací bužírce, ale airbag je přeci jen airbag a protože to asi budu řešit, chci se zeptat:

- Dá se ten airbagový konektor skutečně rozdělat a přepinovat?

- Na poslední Octavie Tour se taky dávaly ty nové volanty, nejspíš taky s tím novým konektorem airbagu, ne? Pak by tam museli dávat ten klasický kroužek (protože sloupek a páčky zůstávají jako dřív) jen právě už s tím novým konektorem airbagu. Měl to už někdo rozdělané?

• o 1 měsíc později...
  • o 5 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Mohl by někdo poradit jak se zapojením? Fialový konektor jsem pochopil že bude asi k rozbušce nebo něčemu takovému ve volantu, dále mi z volantu trčí faston na černém drátu a do konektoru vedou dva žluté a dva černé dráty ty se zapojují kam? Díky za radu:-)

• o 1 rok později...
Vloženo

caute chlapi , mam octavku 2003 s multi. volantom , chcel by som tam dat volant z novšej octavky samozrejme multi. ale neviem ako to je zo zapojenim a čo všetko sa musi vimenit , kedže mam ovladanie tempomatu na volante tak by som chcel aby to fungovalo aj na tom novom volante , poradte aky volant a či sa to vlastne da

Vloženo

caute chlapi , mam octavku 2003 s multi. volantom , chcel by som tam dat volant z novšej octavky samozrejme multi. ale neviem ako to je zo zapojenim a čo všetko sa musi vimenit , kedže mam ovladanie tempomatu na volante tak by som chcel aby to fungovalo aj na tom novom volante , poradte aky volant a či sa to vlastne da

Zeptej se Jirky ten MF volant z dvojky rozchodil: http://forum.skodahome.cz/topic/98902-octavia-ostrava/page__view__findpost__p__1545561

Vloženo

Kdo rozchodil jen dvě tlačítka?

Co já vím tak Jirkovi funguje volant komplet. Vůbec, pochybuji že by se právě on spokojil "jen" s dvěma tlačítkama.

ten volant má dva rollery, a na každé straně dvě tlačítka!!! na levé straně rozchodil dvě tlačítka na tempomat!! na levé straně je hlasitost a přepínání skladeb!! další funkce jsou přepínání pal.pc na pravém rolleru, přepínaní pamětí na pravém rolleru, levý roller je hlasitost a mute.. ještě jsem zapomněl na přepínání mezi položkama maxidotu.. nic z toho mu nefunguje!!! to se ti zdá kompletní.. rozchodit to jako on není problém, ale když nefunguje 80% volantu tak to dle mého nemá cenu!!!!!

Vloženo (editace)

Omezení samozřejmě mám. A to protože jedničková octávka nenabízí žádnou z těch funkcí, které tady milhaus vypsal. Proto je logické, že v jedničkové octě nikdy nebudou fungovat. Ale jde o to, že funkce, které jsou na MF volantě u jedničkové octávky jsou zachovány a FUNGUJI i na volantu novém. A to je nejspíš to na co se Robert16 ptal.

Čili má odpověď zní - ANO nový MF volant podporuje funkce starého MF volantu a je tedy možné ho použít. Uznávám - úprava to není jednoduchá a nedá se "zmáknout" za pár hodin, ale JDE TO. Už to tak mám rok a pořád tuto úpravu považuju za jednu z nejlepších, co jsem na autě udělal.

EDIT: Aby tedy bylo jasné, co mi funguje (hlavně tedy pro Milhause, ať má realný pohled na věc) : Na novém volantu ovládám komplet tempomat, hlasitost rádia a lazení stanic/přepínání skladeb. Vic funkcí na jedničkovém MF volantu není.

Robert16: promiň, že jsem neopdověděl - musím si ve zprávách udělat pořádek. :)

Editováno: , autor: jirina5
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

moja povodna otazka bola ci je volant z O2FL s chromovym usmevom je mozne zamontovat do O1 (bez multifunkcie).

odpoved je ze ano, len treba prepinovat konektor na bagu.

cize, mate niekto schemu ako to treba prepinovat?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...