Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahojte mám prosbu.dá se štelovat ostřik čelního skla?u řidiče mi to stříká do leva a dost nízko na sklo.skoušel sem to seštelovat špendlíkem jako u starého auta.chvíli to docela šlo a pak zase to samí.je v tom nějaká finta?

ahojte mám prosbu.dá se štelovat ostřik čelního skla?u řidiče mi to stříká do leva a dost nízko na sklo.skoušel sem to seštelovat špendlíkem jako u starého auta.chvíli to docela šlo a pak zase to samí.je v tom nějaká finta?

mel jsem stejnej problem.. vzal jsem klasicke nuzky na manikuru, zvednul jsem haubnu (lepe se to steluje a je tam lepsi pristup celkove), seridis, sednes do auta, vyzkousis atd... opakuj, dokud to nefunguje tak jak ma =)))

jj přesný popis....... -_-

• 4 měsíce později...

Nazdarek Octavisti.Mám prosbu dá se nějak seřídit ostřikovač na naší Octě.Ten u řidiče mi stříká hodně nahoru.Poraďte někdo prosím díky. :huh:

Nazdarek Octavisti.Mám prosbu dá se nějak seřídit ostřikovač na naší Octě.Ten u řidiče mi stříká hodně nahoru.Poraďte někdo prosím díky. :huh:

Mas ty prskaci nebo klasika na ctyri mista?Pokud mas prskaci,tak je neseridis,aspon do r.v.99.Pokud mas klasiku tak to jde pomoci spendliku.

• 3 týdny později...

Fakt?!

Mam OI 2000 a dělá mi to samé - ostřikovač u řidiče stříká moc vysoko.

Zkoušel jsem to seřídit, ale nejde to. Je tam takový obdélníkový otvor a nejde s ním pohnout.

Obdélníkový otvor = prsakcí neseřiditelný :) Jinak asi 140,- kč stojí nová tryska. Ty seřizovací mají takovo kovovou trysku.

Obdélníkový otvor = prsakcí neseřiditelný :) Jinak asi 140,- kč stojí nová tryska. Ty seřizovací mají takovo kovovou trysku.

Prskaci a pritom serizovaci ma tatik na Toledo Vario.Jsou krapanek vetsi,ale jdou seridit.

• 3 týdny později...

No uvidim jak moc mě to bude štvát...

Btw. nikdy jsem neslyšel o Toledu Vario (vario = označení pro kombi u seatu)

• 2 roky později...

Chci se zeptat-dá se nějak seřídit ostřik př. skla nebo se tryska musí vyměnit? Stříká to do stěrače místo na sklo.

Pokud máš ještě staré trysky, které nerozprašují, tak se dají jednoduše seřídit např. špendlíkem. Pokud máš ale už ty, které rozprašují,m tak ty se seřídit nedají. Máš dobře usazenou trysku v tom plastu? ;)

Mám r.v. 2002, takže asi ty nové trysky. Usazenou ji mám dobře, to už jsem zkoušel. Byla troch povystrčená, tak jsem ji zacvakl dovnitř. Ale nezlepšilo se to.

Niekto to tu riesil, podlozil trysku nejakym pasikom gumy a tak to "nastavil". ;)

Inak skusit novu trysku kupit a nasadit, alebo potom komplet ten plast pod oknom.

Ohni ramienka stieracou viac ku sklu-oknu. Nech nebrania prudu vody k ostreku na sklo. ;):) :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.