Martinoslav Vloženo 13. Květen 2006 Vloženo 13. Květen 2006 Tak jsem prave koukal na TV shopping a dozvedel jsem se o, dosud pro me nezname, skupine Senzus A svete div se, maji tolik hitu, ze jen vyber tech nejlepsich je na 8 CD!!!!! A tak se ptam, co se stalo s Bilou orchideji Evy a Vaska a nejlepsi skupinou Surf? Za jak dlouho tipujete, ze bude mit Senzus ne zlatou, ale dokonce platinovou desku??? Kupujete to vubec nekdo? Hodte sem nejakou MP3jku, docela me zajima, co to je za "hity", o kterych nikdy nikdo neslysel a pritom jsou tak strasne uspesni Citovat
Milda Vloženo 13. Květen 2006 Vloženo 13. Květen 2006 A tak se ptam, co se stalo s Bilou orchideji Evy a Vaska a nejlepsi skupinou Surf? Boleslavský deník - 22.4.2006 Zpěváky Evu a Vaška znají lidé především z reklam teleshopingu. Přesto ve čtvrtek večer zcela zaplnili hlavní sál Domu kultury v Mladé Boleslavi. Podle organizátorů koncertu sem přišlo asi devět set lidí. Jediné, co kazilo celé představení, byl playback. Tito zpěváci totiž ani chvíli nezpívali a nehráli naživo. Občas se jim tak do produkce vloudil už předem nahraný potlesk. Přesto byli lidé nadšení. A tady http://www.music-portal.cz/view.php?cisloclanku=2006022501 na music portálu je recenze na Bílou orchidej. A to myslím stačí. Citovat
Martinoslav Vloženo 13. Květen 2006 Autor Vloženo 13. Květen 2006 Hustyyyyyyyyyyyyyyyyyy Ted jede zase TV shopping A co tam neslysim Uz jenom posledni mesic mate sanci objednat si Evu a Vaska To same jsem slysel v TV shoppingu uz nekdy pred pul rokem Kolik tech poslednich mesicu bude? Citovat
bliss Vloženo 13. Květen 2006 Vloženo 13. Květen 2006 to mas asi jak s tim "kdyz zavolate do pul hodiny ziskate specialni bonus!" jinak ten clanek je nice, pobavil sem se Citovat
Diamant Vloženo 13. Květen 2006 Vloženo 13. Květen 2006 U nás v SR Senzus pozná asi každý! Hlavne staršia generácia určite. Ale ďalšie CD už asi nebudú pribúdať! Citovat
Davon Vloženo 14. Květen 2006 Vloženo 14. Květen 2006 http://www.music-portal.cz/view.php?cisloclanku=2006022501 Citovat
Martinoslav Vloženo 14. Květen 2006 Autor Vloženo 14. Květen 2006 :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat
Bemo Vloženo 14. Květen 2006 Vloženo 14. Květen 2006 Ej veru k pos.ani clanok ,najme to pouzitie CD : Tácek pod pivo Podložka pod kratší nohu stolu Dárek pro tchýni Terč pro střelbu z palných zbraní Zpětné zrcátko na kolo Dárek pro šéfa za nízký plat Ušetříte za čerta na Mikuláše Čtyřiadvacetihodinový poslech ve věznicích pro recividisty Citovat
Host Bobik Vloženo 18. Květen 2006 Vloženo 18. Květen 2006 U nás v SR Senzus pozná asi každý! Hlavne staršia generácia určite. Ale ďalšie CD už asi nebudú pribúdať! jj potvrzuji na Slovensku jsou znami Citovat
Martinoslav Vloženo 18. Květen 2006 Autor Vloženo 18. Květen 2006 No kdyby dalsi CD pribudaly, tak bych to klasifikoval jako obecne ohrozeni Strasna muzika. Citovat
Host Bobik Vloženo 18. Květen 2006 Vloženo 18. Květen 2006 No kdyby dalsi CD pribudaly, tak bych to klasifikoval jako obecne ohrozeni Strasna muzika. tezko budou pribyvat, kdyz jeden jejich clen uz neni mezi nami a myslim, ze zrovna jejich zpevak....... Citovat
Martinoslav Vloženo 18. Květen 2006 Autor Vloženo 18. Květen 2006 No o mrtvych jen dobre, takze debatu o Senzusu ukoncime. Citovat
FUGAS Vloženo 18. Květen 2006 Vloženo 18. Květen 2006 Koukám Martine, že když jsem se tě nedávno v jiném tématu zeptal, jestli posloucháš Evu a Vaška, že jsem se asi trefil, když jsi hned v zápětí o nich založil celé téma, co? No co každej máme něco. Citovat
Martinoslav Vloženo 18. Květen 2006 Autor Vloženo 18. Květen 2006 S-C-H-M-E-J-D-E To ti vratim, tohle Citovat
Lewis Vloženo 18. Květen 2006 Vloženo 18. Květen 2006 No ale koupit je můžeme pořád... Minule v teleshopingu upozorňovali že už skutečně naposlední měsíc prodlužují nabídku tý orchideje... Citovat
Host Bobik Vloženo 18. Květen 2006 Vloženo 18. Květen 2006 (editace) bilou orchidej mam prepalenou a jednou jsem i cely tyden poslouchal ze srandy v aute..........mazec a vymyvani mozku........ Editováno: 18. Květen 2006, autor: Bobik Citovat
funtom Vloženo 18. Květen 2006 Vloženo 18. Květen 2006 No ale koupit je můžeme pořád... Minule v teleshopingu upozorňovali že už skutečně naposlední měsíc prodlužují nabídku tý orchideje... no jo-potvrzuju, ale už prej jen opravdu do konce května a samozřejmě jadranskou serenádu k tomu! Citovat
Wassermann Vloženo 20. Květen 2006 Vloženo 20. Květen 2006 No pánové, už je v nabídce dokonce druhý díl Evy a Vaška Jmenuje se to nějak Růže nestárnou, či tak nějak podobně, tak všichni, kdo je milujete a nemůžete bez nich dejchat, tak žhavit tydlifény a hurá pro ně, ať žije domácí diskoška Citovat
Martinoslav Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Vloženo 6. Srpen 2006 Tak shlednuti tohodle me dokonale odrovnalo Citovat
Host Bobik Vloženo 6. Srpen 2006 Vloženo 6. Srpen 2006 Tak shlednuti tohodle me dokonale odrovnalo vzyt jsem te tam zahlidnul v davu krepcicich....... jinak dost brutalne nevychytanej playback Citovat
Martinoslav Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Vloženo 6. Srpen 2006 jj, ja jsem se maskoval za toho jednoho duchodce, kterej v beznym zivote sotva chodi, ale kdyz mu zaplatili pivo aby do promo videa vydechnul dusi na parketu, tak jsem si na parketu trsnul Nejvic me tam dostavaj ty mlady buchty, ktery tam drsne tocej kolecko jak si jeste prozpevujou genialni text teto drsne vypalovacky Citovat
Host Bobik Vloženo 6. Srpen 2006 Vloženo 6. Srpen 2006 tak to si to asi pustim cely.... vypnul jsem to po par sekundach, chtel jsem usetrit repro...... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.