radhola Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Zdravím kolegové,prosím o rady čí zkušenosti ohledně koupě nové navigace. Zajímalo by mne co by podle Vás němělo v navigačce chybět,jakou určitě nekupovat,a kterou by jste naopak doporučili. Předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Starej dobrej TomTom-je jednoduchá a uživatelsky příjemná. Stačí základní řada a budeš spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Mam tomtom a nezbyva než souhlasit,myslim že s jeho pořizenim nešlapneš vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radhola Vloženo 5. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Za kolik se pořídit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 (editace) od 2500,-Kč Editováno: 5. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Záleží co preferuješ. Já mám MIO a moc funkcí nepoužívám. Vlastně jen navigování. A to mám foťák, co si zapamatuje GPS lokaci fotky, sken vyzitek, modrej zub, MP3. Důležitý je , ať ti sedne ovládání a aktualizace map. Zkus si nastavit nějaký adresy a uvidíš. Hlavně, kde víš, že se před rokem změnila-dodělala silnice, tak to zkus zadat, jestli to tam je. Abys nejezdil furt po poli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radhola Vloženo 5. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 A jak je to s info o radarech nebo dopravní uzávěry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alentino Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 zdravíčko,mam na prodej tom tom one iq routers... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Mám již 4 roky MIO 710 + SDcard a nemůžu si stěžovat. Nejdůležitější je aktualizace map a ovládání. Já mám mapy na SD kartě, takže ji jen vytáhnu, nahraju mapy a zase vložím do navigačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 to 'radhola': Radary a dopravní uzávěry jsou 2 různé věci. v MIO mám radary tak, že je to jeden TXT soubor souřadnic. Kdežto dopravní uzávěry musí být on-line. Řeší to (alespoň u mne) RDS-TMC síť. U mé navigace se musí zapojit zvlášť anténka na palubku(kabílek). Pak již sama navigace vyhledá kanál RDS a přímo na trase či podél ní uzávěrky a práce na silnici. Mě to třeba v Praze fungovalo perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.