ferda25 Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Na face O2 jde nakódovat svícení coming home a living home přes mlhovky(to samé u S2) fakt hezká záležitost + jde nastavit, aby to nebylo závislé na otevření dveřích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 mohl by si sem pls hodit to nakodovani, nebo label, ktery k tomu pouzivas??? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Ahoj, pár věcí bych na autu rád změnil, umíš toho už na FL víc ? Rád bych třeba pravou mlhovku, vypnout asistent rozjezdu do kopce, zrušit blokování ovládání oken po otevření dveří, blokovat odemykání kufru při zamčeném autu, servisní menu Columba, ... Dík za zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar.tan Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Já bych měl naopak dotaz, zda jde nakódovat (a je v souladu se zákonem) následující: 1) Při světelné houkačce rozsvítit i mlhovky (přední) 2) Mám v autě automatické rozsvícení potkávaček při startu, ale rád bych aby se zároveň rozsvítilo i podsvícení palubky, třeba i jen s malou intenzitou. 3) Při vypnutí zapalování a světlech ve třetí poloze (potkávačky + palubka) aby potkávačky zůstaly svítit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfredd Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Na face O2 jde nakódovat svícení coming home a living home přes mlhovky(to samé u S2) fakt hezká záležitost + jde nastavit, aby to nebylo závislé na otevření dveřích... Ahoj, četl jsem tvůj příspěvek z minulého roku a trochu se mi to nezdá. Mám SII 2008 a všechna svícení jsou klasicky přes xenony a v servise mi řekli, že na mlhovky to nejde pokud si nevyměním řídící jednotku pro světla. Co je na tom pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 jde to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfredd Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 :-) A kdo mi to udělá nebo pomůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Mě by coming/leaving home stačilo na parkovačky, známý měl klasiku a nechával si to vypínat protože většinou jen popojíždí po městě a nějak mu to likvidovalo akumulátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Pri Scoute, ktorý má namiesto hmloviek LED denné ,by to šlo nakódovať na tie LED ? To osvetlenie by úplne stačilo na funkciu svietenia coming home a living home a baterku by to zaťažovalo úpne minimálne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 rozchodil nekdo coming home a living home pres mlhovky u predface oII ?? asi to nepujde co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.